Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Itt senki nem szokott fantasy könyveket olvasni?
Animékben szeretem, de könyvben inkább történelmi romantikát olvasok, sok jó író van és a legtöbb könyv nem Lightos.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-01-07 11:30:25
(#265) Tudom, hogy elavultnak számít, de ha jót akartok röhögni egy könyvön, akkor ajánlom Rideg Sándor: Indul a bakterház c. könyvét, és Rejtő Jenőtől a Piszkos Fred-et... csúcs mindkettő!!!
Az Idul... filmen meg sem közelíti a könyvet... emléxem, a vonaton olvastam, amikor fősulira jártam, és állandóan mindenki engem nézett, hogy ki ez a hülye, aki magában röhög...
Az Idul... filmen meg sem közelíti a könyvet... emléxem, a vonaton olvastam, amikor fősulira jártam, és állandóan mindenki engem nézett, hogy ki ez a hülye, aki magában röhög...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
lEVONTAM
Őszinte örömöre szolgál
Akkor már ne hagyjuk ki az itthon kapható két legnagyobb fantasy világ könyveit se, Dragonlance, Forgotten Realms.
Az előbbiből inkább csak a Hickman-Weiss könyvek izgalmasak, az FR-ből meg Elaine Cunningham könyveket tudom ajánlani, na meg persze Salvatore mestert, bár szerintem a Kardok tengere óta nem alkotott nagyot... az utóbbi két trilógia szerintem siralmas.
Tőle még a pap-ciklus (Cadderly) jó.
Én még a Warhammer fantasy könyveit is szeretem de magyar nyelven nem sok jelent meg (egy trilógia és egy töredék könyv)... és azok sem a legjobbak.
Robert Jordan - Az idő kereke sorozat sem rossz.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
lEVONTAM
Őszinte örömöre szolgál
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Emlékeim szerint korábban már ajánlgattam itt pár nagyszerű fantasy-írót, mint Martin, Pratchett, Cook, Gaiman, stb. Vond le a következtetést
lEVONTAM
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Emlékeim szerint korábban már ajánlgattam itt pár nagyszerű fantasy-írót, mint Martin, Pratchett, Cook, Gaiman, stb. Vond le a következtetést
Már nem... bár, ha a Gyűrűk ura fantasynak számít...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 20:13:05
(#259) Itt senki nem szokott fantasy könyveket olvasni?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
jah.. elgondolkozunk hogy melyik póz is a jobb(ezért még 1 feketepont) ..szoal igen ha így gondolunk rá..
Ha ezen gondolkodsz, akkor inkább Sade helyett olvasd el a Káma Szutrát vagy az Illatos kertet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 19:54:59
(#257) jah.. elgondolkozunk hogy melyik póz is a jobb(ezért még 1 feketepont) ..szoal igen ha így gondolunk rá..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szvsz Sade márki filozófusként figyelemre méltó, de irodalmárként elég középszerű. Mondjuk egyszer el lehet olvasni, de azért kötelezővé én nem tenném...
Szívemből szóltál... bár, mint filozófus... ki tudja... végülis, a szex is egyfajta filozófia...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 17:05:51
(#255) Szvsz Sade márki filozófusként figyelemre méltó, de irodalmárként elég középszerű. Mondjuk egyszer el lehet olvasni, de azért kötelezővé én nem tenném...
csak egy kicsit jön ki hülyén nem nagyon..
áááá....!!!! (És ezzel megdöntöttem a legértelmesebb hozzászólás rekordját!!!)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 16:29:16
(#253) csak egy kicsit jön ki hülyén nem nagyon..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
most te vagy lilla akkor én vitéz mihály (és senki nem fog rólunk mást hini ) főleg rólad tanító néni ... na jó nem leszek gonosz.. tündérmosolyosaranypintyőkém .. 8vagy ez 1 másik topik,)
haha,... ezek után...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3