Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-01-09 14:57:19
(#281) nem verek férfiakat..khm.. mármint nem olyan értelemben mint kaname.. .. örülök de jobb lenne ide egész nap írni főleg ha ilyen drága társaságom van..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-09 14:53:15
(#280) Hújajjaj akkor vigyázok miket mondok! De neked úgye nincs olyan papírlegyeződ amivel púposra vered mások kobakját?!
És btw addig örülj, amíg otthonról netezhetsz!
És btw addig örülj, amíg otthonról netezhetsz!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 14:40:08
(#279) csúnya *bácsi* v *néi* miért nem látható h mikor születtél 2. nem ér h olyan munkátok van h felmehessetek a világhálóra..
mellesleg köcce h kaname-hoz hasonlítottál.. azt mondják h a dühkitöréseim olyanok..
mellesleg köcce h kaname-hoz hasonlítottál.. azt mondják h a dühkitöréseim olyanok..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
lanwell csak 1 kérdés.. hogy a tökben tudsz 11 órakor.. ide írni.. beteg vagy csak lógsz? bocsi az indiszkrét kérdés miatt!! mellesleg elraktározom .. mármint a könyv címet..
én is ajánlok .. poe: usher ház vége.. kicsit szomorkás.. és hát poe-tól mit várunk.. elmebeteg..
valamint aki nem olvasta szintén ettől az író zsenitől .. a kultusz.. holó
én is ajánlok .. poe: usher ház vége.. kicsit szomorkás.. és hát poe-tól mit várunk.. elmebeteg..
Nem vagyok beteg... illetve nem olyan sokan mondják rám és még csak lógós sem vagyok. Majd te is megtapasztalod milyen felüdülés néha 2 percre kikukkantani a világhálóra a munka sötét malmából... de te csak sokára éred ezt meg mert még zsenge, ifjú és bohó vagy, még nem fátyolosította el a zord élet a kalandvágyó csillogást szép szemed tükrében, még reggelente bátran nézel a nap kihívásai elé és Kaname Chidorit megszégyenítő büszkeséggel vágsz utat magadnak a mindennapok sűrű ösvényein............. kicsit elkalandoztam!!!
Szóval áljen a munka bástyája ahol 24-7 Internet hozzáférés van!
A könyvet meg tessék beszerezni, így van!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 14:19:24
(#277) lanwell csak 1 kérdés.. hogy a tökben tudsz 11 órakor.. ide írni.. beteg vagy csak lógsz? bocsi az indiszkrét kérdés miatt!! mellesleg elraktározom .. mármint a könyv címet..
beküldve: 2008-01-09 11:03:59
(#276) Új ajánlat:
Yann Martel: Pi élete
Szép, elgondolkodtató, tragikus, vicces, értelmes, érzelmes, érdemes!
Yann Martel: Pi élete
Szép, elgondolkodtató, tragikus, vicces, értelmes, érzelmes, érdemes!
Szerk: Lanwell 2008-01-09 11:04:31
beküldve: 2008-01-08 16:28:11
(#275) Húúú... Nekem ma ajánlottak egy jó könyvet (vagyis még nem tom, hogy jó-e, de aki mondta, abban megbízom), a következőt: Gilbert Adair: Álmodozók
Ismerős valakinek? Beszámolót kérek!
Ismerős valakinek? Beszámolót kérek!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Tudom, hogy elavultnak számít, de ha jót akartok röhögni egy könyvön, akkor ajánlom Rideg Sándor: Indul a bakterház c. könyvét, és Rejtő Jenőtől a Piszkos Fred-et... csúcs mindkettő!!!
Az Idul... filmen meg sem közelíti a könyvet... emléxem, a vonaton olvastam, amikor fősulira jártam, és állandóan mindenki engem nézett, hogy ki ez a hülye, aki magában röhög...
Az Idul... filmen meg sem közelíti a könyvet... emléxem, a vonaton olvastam, amikor fősulira jártam, és állandóan mindenki engem nézett, hogy ki ez a hülye, aki magában röhög...
Ha már Rejtő és Piszkos Fred akkor azért legyen meg mind a négy könyv sorrendben: Az elveszett cirkáló, Piszkos Fred a kapitány, Piszkos Fred közbelép (Fülig Jimmy legnagyobb sajnálatára), A megkerült cirkáló.
Mindegyik alapmű!!!
Egyébként, ha már ennél a könnyed humor vonalnál tartunk, én szívből ajánlóm P.G. Wodehouse könyveit. Engem is néztek már hülyének miattuk buszon.
Télleg... el is felejtkeztem róla... pedig mekkora írások azok!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-07 18:26:43
(#273) melesleg új favorit Hrabal nem tom mért de most ő az aki bejön(szigorúan mint író9 ..meg hozzáteszem a kámaszútrát meg akartam venni de a kedves eladó azt mondta még pár év és én megvehetem ..v ha nem tok várni szerezzek egy embert aki megveszi..
ki olvasta az indul a bakterházat?
én yes.. de a film vhogy jobban tetszett.. talánn mert azt előbb látam..
nkem nem ír senki..chika legalább te..
ki olvasta az indul a bakterházat?
én yes.. de a film vhogy jobban tetszett.. talánn mert azt előbb látam..
nkem nem ír senki..chika legalább te..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-07 19:21:22
beküldve: 2008-01-07 16:13:40
(#272) Ha már bizonyos szinten úgyis szóba jöttek a szexuális aberrációk akkor érdemes egy percre elmélázni Breat Easton Ellis munkásságán is... Szex drogok és rock 'N' roll helyett mészárlás elég beteg módon... Patrick Bateman VS Norman Bates és egyebek...
Szoftosabb gondolkozós műfajban meg nagy kedvencem még Paul Auster akitől a Tükörváros c. írás nálunk is kapható képregény formátumban... :)
Szoftosabb gondolkozós műfajban meg nagy kedvencem még Paul Auster akitől a Tükörváros c. írás nálunk is kapható képregény formátumban... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Azért Galamb, Tropauer Hümér, Hlavács, Kréta meg a többiek története is szeretetlistán van!
Nyilván Alap
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az Előre tolt helyőrség kimaradt!!!
Szerintem azért ezt a négyet sorolta fel, mert történetileg összefüggenek
Itt a pont!
Azért Galamb, Tropauer Hümér, Hlavács, Kréta meg a többiek története is szeretetlistán van!
Szerintem azért ezt a négyet sorolta fel, mert történetileg összefüggenek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tudom, hogy elavultnak számít, de ha jót akartok röhögni egy könyvön, akkor ajánlom Rideg Sándor: Indul a bakterház c. könyvét, és Rejtő Jenőtől a Piszkos Fred-et... csúcs mindkettő!!!
Ha már Rejtő és Piszkos Fred akkor azért legyen meg mind a négy könyv sorrendben: Az elveszett cirkáló, Piszkos Fred a kapitány, Piszkos Fred közbelép (Fülig Jimmy legnagyobb sajnálatára), A megkerült cirkáló.
Mindegyik alapmű!!!
Egyébként, ha már ennél a könnyed humor vonalnál tartunk, én szívből ajánlóm P.G. Wodehouse könyveit. Engem is néztek már hülyének miattuk buszon.
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Mindegyik alapmű!!!
Szerk: Lanwell 2008-01-07 13:40:45