Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-01-10 17:27:03
(#296) j.r.r. tolkien :a babó? volt már ..vagy ez embertipusoknál alap?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Hát ez így nehéz kérdés, mert elég sok mindent nem olvastam. Könyvtárakat lehet azzal megtölteni, azokkal a könyvekkel amiket még nem olvastam.. szal, eh, bármit lehet ajánlani, max azt mondom, hogy már megvolt, vagy eszem ágában sincs elolvasni
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-10 17:11:40
(#294) akkor könyebb feltenem úgy a kérdést h mit nem olvastál és ahoz igazodva adok tippeket..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Az Álmos völgy legendájával vigyázz, mert én szépen át lettem verve vele.
Van egy könyv, aminek ugyanaz a címe, de az egy szerelmes regény. Egyentalán nem olyan mint a film. A fejnélküli lovas is csak egy félreértés miatt született meg. Szal teljesen mellőzi a horrort, csak néhol van benne egy kis hűű, meg egy kis kyá!, de az is elég vérszegény...
Szal én rendesen rá lettem szedve (nagy balek vok), pedig olyan szivesen elolvastam volna azt a könyvet, amin a film alapszik.
Van egy könyv, aminek ugyanaz a címe, de az egy szerelmes regény. Egyentalán nem olyan mint a film. A fejnélküli lovas is csak egy félreértés miatt született meg. Szal teljesen mellőzi a horrort, csak néhol van benne egy kis hűű, meg egy kis kyá!, de az is elég vérszegény...
Szal én rendesen rá lettem szedve (nagy balek vok), pedig olyan szivesen elolvastam volna azt a könyvet, amin a film alapszik.
nos engem nem lehet könnyen átverni.. te sem vagy balek nyugi.. ha jó könyvet kapok és tetszik.. akkor oda adjam..?
Az Álmos völgy legendájával vigyázz, mert én szépen át lettem verve vele.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-10 16:39:48
(#290) vmi új könyv.. vagy pont régi? én most ha 4 könyvet kiolvasok..jön az eredeti drakula meg az álmos-völgy legendája..
Na ha neked ennyire tetszik az a könyv, akkor igazán elmesélhetnéd nekem, hogy mi a mondanivalója. Már olvastam párszor, mert tetszik a stílus, és az amiről ír, de még mindig nem értem a dolgok miértjét...
Szal lécci segíts!
Szal lécci segíts!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-10 15:40:47
(#288) ami tetszett és kötelező az a tamás bátya kunyhója volt..
és végre ma megjött .....ZOLA: NANA hát nem fantörpikus?.. nem.. tom..
a kötelezők közül eddig csak két könyvet nem olvastam...mondjuk mindd a kettőbe belekezdtem de utánna a falhoz vágtam..
a kötelezők közül eddig csak két könyvet nem olvastam...mondjuk mindd a kettőbe belekezdtem de utánna a falhoz vágtam..
hmm én is így vagyok a kötelezőkell unalmasak
de ez viszont jó volt nem egy unalmas történet
egy amerikai srácról szól aki nemtom már hányadik suliból rugták ki és amig a szülei megnem kapják az értesítés ő addag a városban éli az életét bajba keveredik fogy a pénze hasónló jó kis dolgok
beküldve: 2008-01-10 13:57:09
(#286) és végre ma megjött .....ZOLA: NANA hát nem fantörpikus?.. nem.. tom..
beküldve: 2008-01-10 13:38:29
(#285) nekem nagyon tetszett a Zabhegyező című könyv
pedig kötelező volt és hát én a kötelezőkért nem vagyok oda csak azt olvasom el amit szeretnék
de ebben a könyvben kellemesen csalódtam
csak ajánlani lehet szerintem
pedig kötelező volt és hát én a kötelezőkért nem vagyok oda csak azt olvasom el amit szeretnék
de ebben a könyvben kellemesen csalódtam
csak ajánlani lehet szerintem
beküldve: 2008-01-10 11:50:35
(#284) Még egy jó könyv: Mindenkinek ajánlom.
AZ ÁLDÁST HOZÓ KŐ
WOOD, BARBARA
Évmilliókkal ezelőtt egy gyönyörű, kék kő született egy földre hullott meteoritból. Százezer évvel ezelőtt az afrikai síkságon egy Sudár nevű fiatal lány megtalálta a követ, és a kristály meghatározta későbbi életét - akárcsak a következő generációkét. A kő sorsát a történelembe ágyazva az ősi Izraeltől a Római Birodalmon, a középkori Anglián, a tizenötödik századi Németországon, a tizennyolcadik századi Karib-szigeteken át a tizenkilencedik századi amerikai nyugatig követhetjük nyomon. Minden egyes történet árulásról, a szív gyötrelmeiről és az emberi szellem kereséséről szól. Miközben Barbara Wood művéből az olvasó megismeri a regényhősök életének intim részleteit, az az érzése támad, hogy az emberiség sodró történelmének részesévé válik...
AZ ÁLDÁST HOZÓ KŐ
WOOD, BARBARA
Évmilliókkal ezelőtt egy gyönyörű, kék kő született egy földre hullott meteoritból. Százezer évvel ezelőtt az afrikai síkságon egy Sudár nevű fiatal lány megtalálta a követ, és a kristály meghatározta későbbi életét - akárcsak a következő generációkét. A kő sorsát a történelembe ágyazva az ősi Izraeltől a Római Birodalmon, a középkori Anglián, a tizenötödik századi Németországon, a tizennyolcadik századi Karib-szigeteken át a tizenkilencedik századi amerikai nyugatig követhetjük nyomon. Minden egyes történet árulásról, a szív gyötrelmeiről és az emberi szellem kereséséről szól. Miközben Barbara Wood művéből az olvasó megismeri a regényhősök életének intim részleteit, az az érzése támad, hogy az emberiség sodró történelmének részesévé válik...
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-01-09 15:11:15
(#283) melyik miatt pirulsz.. nem mindegy.. sajnos.. a mai világban..
ez ilyen.. milyen?
én most olvastam zola hajsza-ját.. meg csokonai versek..
ez ilyen.. milyen?
én most olvastam zola hajsza-ját.. meg csokonai versek..
beküldve: 2008-01-09 15:07:58
(#282) Ohh oohh *pirul* ^^°
Csak azért tűnök jó társaságnak, mert mindenki más alszik-tanul-dolgozik-meditál-m angátolvas, de máris jobb a napom köfike.
Na és, hogy addig se offoljunk annyit tessék itt egy másik ajánlott olvasmány:
Jerome K. Jerome: Három ember egy csónakban
Csak azért tűnök jó társaságnak, mert mindenki más alszik-tanul-dolgozik-meditál-m angátolvas, de máris jobb a napom köfike.
Na és, hogy addig se offoljunk annyit tessék itt egy másik ajánlott olvasmány:
Jerome K. Jerome: Három ember egy csónakban
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.