Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-01-06 15:50:35
(#251) most te vagy lilla akkor én vitéz mihály (és senki nem fog rólunk mást hini ) főleg rólad tanító néni ... na jó nem leszek gonosz.. tündérmosolyosaranypintyőkém .. 8vagy ez 1 másik topik,)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
de te gyorsan olvasol.. hihi de amúgy ezt is kéne tanítani.. nem csak azt hogy .
-szemed ragyogása
eleven hajnali tűz... stb. (csokonai .. aki nem tudná..
-szemed ragyogása
Ja-ja... Lilla már el is olvadt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 15:33:30
(#249) de te gyorsan olvasol.. hihi de amúgy ezt is kéne tanítani.. nem csak azt hogy .
-szemed ragyogása
-szemed ragyogása
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
szerinte is de az nem lenne baj a tanárom egy ********* k******** szoal nem olyan tündérvirágmackó mint te..
Tündérmackóság ide vagy oda... én is a hajamat tépném, ha Sade márki kötelező lenne... már csak azért is, mert akkor nekem is újra kéne olvasnom...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 14:54:39
(#247) szerinte is de az nem lenne baj a tanárom egy ********* k******** szoal nem olyan tündérvirágmackó mint te..
ő Sade Márkivagy más néven..DONATIEN ALPHONSE FRACCOISE 1740-1814 szoal 18. századi francia író..
mellesleg márki/gróf v vmi ilyesmi lefordítva..
a nevéből ered a szadizmus szó..
a szadizmus és az obcén kéjelgés kegyetlenség írója ...
mellesleg könyveit az akkori korban csak papok társaságában olvashattad..
hogy amit olvastál és végigment az agyadon azonnal meg tud gyónni... hihi
ismerem... de annyira nem vok oda érte... jó-jó, írt pár érdekes dolgot, meg volt egy élete...
De asszem az irodalomtanárok a kardjukba dőlnének, ha hirtelen kötelező olvasmány lenne...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 14:48:52
(#245) ő Sade Márkivagy más néven..DONATIEN ALPHONSE FRACCOISE 1740-1814 szoal 18. századi francia író..
beküldve: 2008-01-06 13:36:26
(#244) én legutóbb zola(őt már kicsit kibeszéltük régebben) . hajsza című könyvét olvastam.. mellesleg Sade márki mért nem kötelező olvasmány?
látom senki nem ismizi vagy nem érdekli.. akkor akiknek f*****juk sincs h miről jártatom az etetőmt:
látom senki nem ismizi vagy nem érdekli.. akkor akiknek f*****juk sincs h miről jártatom az etetőmt:
Szerk: PICILÁNY 2008-01-06 14:43:48
beküldve: 2008-01-06 13:24:04
(#243) Olvassatok Terry Pratchettet
1. Jó.
2. Vicces.
3. Időnként már a metafizikain át a sci-fi-be hajló fantasyt művel
4. Tényleg vicces. Nem kicsit, nagyon
1. Jó.
2. Vicces.
3. Időnként már a metafizikain át a sci-fi-be hajló fantasyt művel
4. Tényleg vicces. Nem kicsit, nagyon
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
énmeg mondtam h nem érett csak annak képzeli magát a surranó fecskefészkes cápauszonylevesem..(ez necrokid volt)ha vki nem értette volna..
Téveszthetetlen vagy virágszálam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 13:13:57
(#241) énmeg mondtam h nem érett csak annak képzeli magát a surranó fecskefészkes cápauszonylevesem..(ez necrokid volt)ha vki nem értette volna..
Ha valakit érdekel akkor nekem: Tolkein, Kishimoto Masashi (egyetlen könyve), R.A. Salvatore meg még vannak páran
Milyen könyve van Kishimotonak? Még nem is hallottam róla!
Légyszi modj pár szót a tartalmáról!
Hú a franc mindig keverem őket Ezer bocs...úgy értem: Takami Kósun
Keverni Masashi-t Koshun-nal??? Hát... nem mindegy, hogy kecsesen sikló fecske, vagy recsegve fingó kecske... érett barátom!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
szívesen olvasok még Harry Pottert (nem ér kinevetni...)
Én se nevetek (miért is nevetnék?)mert én is szeretem. Szinte kivülről fújom. Megvan végig a sorozat (kivéve a 7. . Remélem nem sokat kell várni a magyar kötetre )
Ne aggódj miyu, nem kell... a jövő hónapban már a kezedbe veheted a 7. könyvet magyarul is!!! addig is, ha nem tudsz meglenni nélküle, szólj, és elküldöm mail-ben a kalózfordítást (ami bár nem olyan jó, mint a rendes, de eléggé élvezhető... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ha valakit érdekel akkor nekem: Tolkein, Kishimoto Masashi (egyetlen könyve), R.A. Salvatore meg még vannak páran
A Battle Royale tényleg jó könyv, már dícsértem pár helyen.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.