Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
köcce szépen... mindent szeretek ami jó.... (ez jó)?
Akkor olvas Martin-t, Cook-ot, Pratchett-et. Az jó. Nagyon
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hát látom mindenki elfeledkezett picilányról....
nem tudom miylen könyveket szeretsz, de ha a fantasyt igen akkor ajánlom R.A. Salvatore: Ikerpengék triológiáját, vagy R.A.Salvatore: a démon ébredése
Az.
(Gratulálunk ezzel a hozzázolással elnyerte a legigénytelenebb válasz címét: hatalmas taps Necrokidnek)
taps taps... szoal ja...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
nem tudom miylen könyveket szeretsz, de ha a fantasyt igen akkor ajánlom R.A. Salvatore: Ikerpengék triológiáját, vagy R.A.Salvatore: a démon ébredése
Az.
(Gratulálunk ezzel a hozzázolással elnyerte a legigénytelenebb válasz címét: hatalmas taps Necrokidnek)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
hát ha így ismeritek sade márkit akkor bízom bennetek..
Mondjuk nem olvastam minden művét (és annyira nem is jó).
Amúgy jó új könyv... milyen könyveket szeretsz? Ha de Sade tetszett, akkor ott van az új Anita Blake-es Hamilton-könyv. Ha meg az értelmetlen erőszakot preferálod, akkor... akkor fogalmam sincs
Szóval milyen típusú könyvet szeretnél olvasni?
nem azt az erőszakot ami mögött van vmi....
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
hát ha így ismeritek sade márkit akkor bízom bennetek..
Mondjuk nem olvastam minden művét (és annyira nem is jó).
Amúgy jó új könyv... milyen könyveket szeretsz? Ha de Sade tetszett, akkor ott van az új Anita Blake-es Hamilton-könyv. Ha meg az értelmetlen erőszakot preferálod, akkor... akkor fogalmam sincs
Szóval milyen típusú könyvet szeretnél olvasni?
Szerk: alister 2008-01-02 21:02:52
beküldve: 2008-01-02 20:20:39
(#199) hát látom mindenki elfeledkezett picilányról....
Ha Sade márki-t olvasol akkor a Nana esti mese lesz.(minden tekintetben )
De Sade márki után ez elég sok mindenre igazzá lesz
hát ha így ismeritek sade márkit akkor bízom bennetek.. chika igen mi mindenütt összefutunk.. ilyen az élet
vmi ÚJ könyvet tud vki ajánlani?
ami jó (lehet dúrva)
Mint mindig: Battle Royale!
az tavaly nyár óta megvan 1 nap alatt kiolvastam... azóta még 2x
vmi más????????
Szerk: PICILÁNY 2008-01-02 19:59:00
hát ha így ismeritek sade márkit akkor bízom bennetek.. chika igen mi mindenütt összefutunk.. ilyen az élet
ami jó (lehet dúrva)
Mint mindig: Battle Royale!
ami jó (lehet dúrva)
ki olvasta Emil zola nana ját?
én el szeretném kezdeni csak nem tom..
úgy kb tom miről szól.. csak... nem .. segítsetek..
na aki igen az majd írjon ja és a Battle Royal nkem is meg van nao-naon jó könyv nem is az erőszak miatt(mondjuk azt is szeretem benn e) hanem a lélekábrázolás cool...
na aki igen az majd írjon ja és a Battle Royal nkem is meg van nao-naon jó könyv nem is az erőszak miatt(mondjuk azt is szeretem benn e) hanem a lélekábrázolás cool...
Na cia Picilány! Hát,itt is talizunk... Én olvastam... egy francia színésznőcskéről szól, aki mellesleg luxusprosti a 18. sz-i (ha jól rémlik a kor) Párizsban. Van egy fia, akit egyedül nevel, gazdag öreg pasik tartják ki, és van egy fiatal nincstelen srác, akibe szerelmes (of course). Ez a nőci Nana... a könyv nyelvezete elég nehéz, de ha rááll az agyad, akkor jó a sztori... és nem happy end!!! (De ennél többet nem árulok el... jó olvasást!!!)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
ki olvasta Emil zola nana ját?
Hmm, én olvastam asszem még régebben, de már nem igazán emlékszem, hogy őszinte legyek . Annyi dereng, hogy egy francia(?) kurtizánról szól aki... a fene~ nem ugrik be. Na végül is nem rossz könyv csak nem olyan könnyü a nyelvezete (legalábbia 10évesen úgy tünt ) szal ezt ne vedd készpénznek. de ha lesz időm majd újra olvasom, hogy frissüljön a memoriám
igen ezt mind tudtam róla... akkor én 1 kcsit elkéstem mer már 16 vok ..na mind 1..
szoal olvashatom mert jó! oks sade márki után nem lehet olyan nehéz a nyelvezete... köcce...
és amúgy igen francia
Szerk: PICILÁNY 2008-01-01 19:37:24