• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Oldalak: ... 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... <<>>
beküldve: 2007-07-11 10:31:04
(#146) Válasz Nemes1s_2.0 (#141) üzenetére
Csillagvadász
Csillagvadász
[ Rászokóban ]
Stephen King is atom!!!

De még mennyire! A legtöbb könyvem tőle van. Sajnos a Setét toronyra még nem jutott időm, viszont a Csontkollekciót tudom ajánlani mindenkinek az összes többi regényével együtt, ugyanis mindegyik nagyon ott van.

A Tornyot ki ne hagyd! (nekem igazán az első 4 kötet tetszett... de hamarosan már a végére kellene érni...
Szerintem a "régebbi" könyvei is jók (Az, Christine stb)

Philip K. Dicket is birom ! A Szárnyas fejvadász nagoyn jó volt!

"Képregény=képsorokból álló művészet"
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-07-11 09:13:17
(#145)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Philip K. Dick könyveit ajánlom azoknak, akik szeretik a sci-fit és az eredetiséget!!! Alap a sci-fi irodalomban. (számos nagy mozi alapjául szolgáló könyv írója, pl. Szárnyas Fejvadász, Különvélemény, Emlékmás, Felejtés bére, Truman Show... most több nem jut eszembe )

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-07-05 23:48:05
(#144) Válasz rikaszan (#142) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Amikor Stephen Kingtől olvastam az Állattemetőt egyedül voltam a koliszobába és ki kellett mennem a folyosóra élő embert keresni... Na meg egy hétig halottakkal álmodtam, de ez csak a mellékhatása volt

Nah, én még nem tapasztaltam ilyen mellékhatásokat.

beküldve: 2007-07-05 23:44:08
(#143) Válasz Parthenias (#140) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Szerintem is meg fog halni a végén, bár akkor számítania kell Rowlingnak egy öngyilkossági hullámmal, mint a Werther után volt...

Áh, csak nem! Csak nem lesznek oan hülyék, h öngyilkosok legyenek egy könyvsorozat ien befejezése miatt... Ha én annyiszor lettem volna öngyilkos, ahányszor ien típusú könyveket olvastam (legutóbb pl a Lucast) többszörös élőhalott lennék

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-05 21:46:55
(#142)
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]
Amikor Stephen Kingtől olvastam az Állattemetőt egyedül voltam a koliszobába és ki kellett mennem a folyosóra élő embert keresni... Na meg egy hétig halottakkal álmodtam, de ez csak a mellékhatása volt
Amúgy halálosan jó könyvei vannak annak az embernek

Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-07-05 21:36:19
(#141) Válasz Lumana (#139) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Stephen King is atom!!!

De még mennyire! A legtöbb könyvem tőle van. Sajnos a Setét toronyra még nem jutott időm, viszont a Csontkollekciót tudom ajánlani mindenkinek az összes többi regényével együtt, ugyanis mindegyik nagyon ott van.

beküldve: 2007-07-05 13:29:13
(#140) Válasz Arishima (#136) üzenetére
Parthenias
Parthenias
[ Gyalog ]
Szerintem is meg fog halni a végén, bár akkor számítania kell Rowlingnak egy öngyilkossági hullámmal, mint a Werther után volt...

"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-07-03 16:29:18
(#139) Válasz Nimlodel (#135) üzenetére
Lumana
Lumana
[ Addiktgyanús ]
Nekem a Démonvilág is nagyon tetszik, de az igaz h egy kicsit lassabban történnek a dolgok, és teljesen összefüggéstelennek érzem még a dolgokat.. de nekem a Beck-es sztori is bejött, jó volt a vége (imádom ha ilyen durván nincs hepiend )
Stephen King is atom!!! Bár a Mobilt nem volt még szerencsém olvasni, de a többiért én is rajongok! Hasznos Holmik, Chrsitine, Carrie és Ragyogás!!! Irtó jóóók!!! Imádok rettegni
Nekem még a fantasy könyvei is bejönnek. Vki olvasta tőle a Setét Torony sorozatot? Azt is nagyon szeretem

lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-07-03 13:25:03
(#138)
Gegew40k
Gegew40k
[ Megszállott ]
hááát a HPről annyit hogy...nem, nem az esetem
meghogy bele is kezdtem, de egyátalán nem tudott megfogni
és nem is tom megérteni h mi a jó benne
na 1 kicsit én is fikázhattam

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-03 13:22:54
(#137) Válasz Nemes1s_2.0 (#132) üzenetére
Gegew40k
Gegew40k
[ Megszállott ]
Nekem nagy kedvencem még Ian Watson Teljes Warhammer 40000 univerzuma. Szerintem minden fantasy/sci-fi rajongónak kötelező darab.

ÉJJEN A W40K, HURRÁ
"I lead, orcs follow!!!!"

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-03 13:00:36
(#136) Válasz Csillagvadász (#131) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
A Harry Potter könyveket én is megszerettem (miután nem hasonlítgattam mindig más (szerintem jobb) fantasykhez.
Nagyon várom a sztori végét Július közepe felé jön ki az utolsó kötet (angolul). Kiváncsi vagyok a végső összecsapásra és arra, hogy hol fog játszódni, ha Harry nem megy vissza a Roxfortba. plusz hol lesz a kiváló tanerő Piton?

Áh, én már ott tartok, h a HP-t írni kell, nem olvasni Az írónő enyhén szólva sötétre vette a figurát a negyedik kötettel, és az utánnuk levőkkel, bár szerintem az 5. és a 3. lett a legjobb Én már magamban elkönyveltem, h szerencsétlen főhős majdnem tuti biztos halált hal a 7. kötetben, bár remélem, tévedek.

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-03 12:38:41
(#135)
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Nekem örök kedvencem Leslie L. Lawrence.Imádoma könyveit.Izgalmasak és mindig van benne valami forduló pont.
Darren Shan könyveit is szeretem,de inkább csak a Vámpírkönyveket.Ez a Démonvilág nem olyan jó.Főleg a legutóbbi,amiben a kiscsaj,Beck szerepelt.Az,szerintem elég unalmas volt.
Másik nagy kedvencem még Stephen King.Fúú, a Mobil nagyon jó volt,csak a végére lett egy kicsit vontatott.De a kedvencem tőle a Ragyogás.Bárcsak sikerülne végre megszereznem filmen is.Eddig nem találtam sehol sem.

Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-03 12:46:05
beküldve: 2007-07-03 10:22:45
(#134) Válasz Nemes1s_2.0 (#130) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]

De a Darren Shan könyvekért én is nagyon oda vok.

A Darren Shan-ek tényleg jók.

Haii ^_^

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-07-03 09:40:09
(#133)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Nick Hornby-t mindenkinek!!! Terelgessük az ifjúságot a helyes irányba!!!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-07-03 09:28:08
(#132)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Nekem nagy kedvencem még Ian Watson Teljes Warhammer 40000 univerzuma. Szerintem minden fantasy/sci-fi rajongónak kötelező darab.

Oldalak: ... 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... <<>>