Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2007-07-03 09:23:24
(#131) A Harry Potter könyveket én is megszerettem (miután nem hasonlítgattam mindig más (szerintem jobb) fantasykhez.
Nagyon várom a sztori végét Július közepe felé jön ki az utolsó kötet (angolul). Kiváncsi vagyok a végső összecsapásra és arra, hogy hol fog játszódni, ha Harry nem megy vissza a Roxfortba. plusz hol lesz a kiváló tanerő Piton?
Nagyon várom a sztori végét Július közepe felé jön ki az utolsó kötet (angolul). Kiváncsi vagyok a végső összecsapásra és arra, hogy hol fog játszódni, ha Harry nem megy vissza a Roxfortba. plusz hol lesz a kiváló tanerő Piton?
"Képregény=képsorokból álló művészet"
az Eragon sztem nem egy hű de nagy szám
Egyetértek.
De a Darren Shan könyvekért én is nagyon oda vok.
A Darren Shan-ek tényleg jók.
Hát én pont a másikban értek egyet, sőt, az Eragon sztem nem egy hű de nagy szám, már bocsi. Elolvastam mindkét könyvet, de valahogy nem ragadott magával a történet.
Végig valami nagy csattanóra vártam, valamire amire ráfoghatom, hogy tetszik a könyvben.. de ilyen nem nagyon akadt a sokszáz oldalon sajna
De a Darren Shan könyvekért én is nagyon oda vok. Nekem az új sorozat is nagyon bejön!
Már nagyon várom a kövi kötetet!
Végig valami nagy csattanóra vártam, valamire amire ráfoghatom, hogy tetszik a könyvben.. de ilyen nem nagyon akadt a sokszáz oldalon sajna
De a Darren Shan könyvekért én is nagyon oda vok. Nekem az új sorozat is nagyon bejön!
Már nagyon várom a kövi kötetet!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-07-02 23:38:55
(#128) az eragonnal kapcsolatban igazat kell adnom neked
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-02 12:27:54
(#127) Huh hát én nagy HP rajongó vagyok, deegy fél éve rátaláltam egy nagy kedvencemre. Filmben nem volt nagy szám, de nekem nagyon tetszik könyvben. A 3-as kötetből már 2 megvan. És ez a könyv az Eragon!!!!! Nagyon jó és izgalmas könyv. Mindkét kötete. A másik nagy kedvencem a Darren Shan könyvek. Azokat szeretem még nagyon!!!!
Azumi-chan
NAgyon nagy levegőt kell majd venni hozzá. Idén nyáron tatarozzák a könyvtárunkat, úgyhogy valószínűleg kénytelen leszek ilyen tartalékokhoz is nyúlni...
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-07-01 23:00:06
(#125) örülök h más is rajong érte
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Feistet képtelen voltam olvasni... Egy-két könyve megvan (A birodalom leánya és annak további részei...). Kevés könyvet adtam fel 20 oldal után, de ez pont olyan volt.
A birodalom sorozat eltér a többi könyvétől, a világ is más, mint ahol a többi története játszódik, ráadásul társszerzővel írta.
Ettől függetlenül, pont a Birodalom sorozat az, amely a japán társadalmi szokásokra alapozva készült, nyilván történelmi szempontból nem hiteles, de a hangulat, szerintem, átjön.
Ezért javasolnám, hogy adj még egy esélyt a könyvnek, csak még 20 oldal erejéig, lehet, hogy tetszene Neked. Már csak abból kiindulva is, hogy milyen fórumon társalgunk éppen. Ha mégsem tetszik, a 40. oldal után, még mindig visszateheted a polcod egy eldugott sarkába.
és ott a pont
máris szimpatikus vagy
amúgy sztem az egyetlen hibája a könyvnek, persze ez sokaknak teccik benne, szóval hogy azért túl nagy magaslatokba emeli a könyv szereplőit
de amúgy ő a(z egyik) legjobb
Én pont ezért olvasom felváltva Feist-t és Pratchett-et, így átlagba jók a karakterábrázolások.
Amúgy meg fantasy. Ha már itt sem lehetnek hősök, a hősök, akkor hol?
na csakhogy valaki(k)
szerintem nagy ász
Pwent a legjobb
És Feist?valaki?
szerintem nagy ász
Pwent a legjobb
És Feist?valaki?
Nekem megvan az összes kiadott Feist, leszámítva a legutóbb megjelent kötetet. Annak a beszerzése még várat magára egy kicsit.
Nagy kedvencem, de ez valószinűleg már kiderült.
és ott a pont
máris szimpatikus vagy
amúgy sztem az egyetlen hibája a könyvnek, persze ez sokaknak teccik benne, szóval hogy azért túl nagy magaslatokba emeli a könyv szereplőit
de amúgy ő a(z egyik) legjobb
na csakhogy valaki(k)
szerintem nagy ász
Pwent a legjobb
És Feist?valaki?
szerintem nagy ász
Pwent a legjobb
És Feist?valaki?
Feistet képtelen voltam olvasni... Egy-két könyve megvan (A birodalom leánya és annak további részei...). Kevés könyvet adtam fel 20 oldal után, de ez pont olyan volt.
mondhatom beleválasztottál, pont a birodalom sorozatba...
próbálkozz a résháborúval...az nem kicsit jó
ja és legyünk pontosak a birodalom sorozat társszerzővel íródott
tényleg senki sem ismeri Drizzt do'Urden karakterét?
Má' hogyne má'!!! Bár szerintem az utolsó Drizzt (Vadászpengék) trilógia egy nagy zsák nemkívánat! Drizzt könyvekben az első két trilógia az igazán eredeti (Sötételf, Jeges-völgyek). Ellenben Salvatore Artemis-Jarlaxle párosítása zseniális.
Nekem Salvtore-től pont a Vadászpengék trilógia van meg. Most olvasom a befejező kötetet. Szerintem nem rossz. Egy kicsit vontatott a történet, de ez még belefér. A korábbi Drizzt történeteket nem olvastam, ezért nem tudok hasonlítgatni.
nekem az összes könyve teccet, a pap-ciklus is
ja, bocsi a démon sorozatot nem olvastam de előbb utóbb azért megszerzem
és sztem szerezd be a régebbieket is mert királyosak
szerintem ez is egy olyan sorozat amit elég nehezen lehet megfilmesíteni...(lehet később talán még nekiveselkednek) mondjuk Sting mind Feyyd-Rautha telitalálat volt! megoldás: olvasni-olvasni
Én inkább a HBO-s verzió mellett voksolok... képileg szebb és jobban visszaadja a hangulatot. A David Lynch-essel az a bajom, hogy a Hegylakóhoz hasonló filmes technikával ilyen könyvet nem lehet igényesen filmre vinni. Főleg a navigátoros részen voltam kiakadva (bár az mindkét filmben elég érdekes), de Sting a legjobb :)
A Hallmark-féle Dűne gyermekeit látta valaki?
na csakhogy valaki(k)
szerintem nagy ász
Pwent a legjobb
És Feist?valaki?
szerintem nagy ász
Pwent a legjobb
És Feist?valaki?
Nekem megvan az összes kiadott Feist, leszámítva a legutóbb megjelent kötetet. Annak a beszerzése még várat magára egy kicsit.
Nagy kedvencem, de ez valószinűleg már kiderült.
na csakhogy valaki(k)
szerintem nagy ász
Pwent a legjobb
És Feist?valaki?
szerintem nagy ász
Pwent a legjobb
És Feist?valaki?