Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
A nevedből rögtön gondoltam, hogy Dűne-rajongó vagy A kedvenc sci-fi ciklusom. Valahogy megoldották, hogy még a kigészítők is szellemesek, de persze a jó öreg "rendes" kötetek a legjobbak :)
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-05-31 13:36:26
(#85) Hú, de nehéz kérdés. Csak ami hirtelen az eszembe jut: Dűne sorozat (Frank Herbert), Star Wars (6-7 évesen olvastam először), Asimov: Alapítvány sorozata, Lem: Solaris, W. Gibson: Neoromanc, Űrodüsszeia, Szép új világ... (Végül is hátulgombotós korom óta olvasom a Galaktikát) Gyűrűk ura, Ursula K le Guin: Szigetvilág történetei, W Chapman (M.A.G.U.S.), Salvatore: Sötét elf trilogia. Rejtő: Csontbrigád, Fabletől nekem is meg van mingden.
"Komolyak" közül: Shakespiare drámák, Orvel 1984 (ebből szóbeliztem érettségin), Bulgakov: Mester és Margarita...
Költők: József Attila, Radnóti Miklós, és vagy 10 éve keresem Dsida összes verseit tartalmazó kötetet.
Hát hirtelenjében ezek jutottak az eszembe.
"Komolyak" közül: Shakespiare drámák, Orvel 1984 (ebből szóbeliztem érettségin), Bulgakov: Mester és Margarita...
Költők: József Attila, Radnóti Miklós, és vagy 10 éve keresem Dsida összes verseit tartalmazó kötetet.
Hát hirtelenjében ezek jutottak az eszembe.
beküldve: 2007-05-30 14:08:42
(#84) Tolkien máig az egyik legnagyobb könyvélményem. A "ponyva" fantasy-k közül: Dragonlance alaptrilógia, Salvatore könyvek (bár mostanság kezd kifulladni), a lentebb említett vámpíros témát nem ismerem, de a Vampire the Masquerade világát csak ajánlani tudom.
Humoros: a sokak által emlegetett Rejtő bácsi rajongói táborához csatlakozom, emelett Terry Pratchett, Vonnegut, P.G. Woodhouse, Roald Dahl és Douglas Adams a kedvenc nevettetőim.
Kedvencek még (csak szerzők):
Jack Kerouac, Robert Merle (az öncélú, tocsogós Battle Royale helyett inkább a Malevilt olvassátok el), Mika Waltari, Szerb Antal, Walter Scott, J.F. Cooper,
Könnyebbek:
Nick Hornby, Iain M. Banks, Tom Clancy, Philip K. Dick
Na mielőtt agymenést kapnék és így ti is tőlem abbafejezem.
Lényeg: olvasni jó!
Humoros: a sokak által emlegetett Rejtő bácsi rajongói táborához csatlakozom, emelett Terry Pratchett, Vonnegut, P.G. Woodhouse, Roald Dahl és Douglas Adams a kedvenc nevettetőim.
Kedvencek még (csak szerzők):
Jack Kerouac, Robert Merle (az öncélú, tocsogós Battle Royale helyett inkább a Malevilt olvassátok el), Mika Waltari, Szerb Antal, Walter Scott, J.F. Cooper,
Könnyebbek:
Nick Hornby, Iain M. Banks, Tom Clancy, Philip K. Dick
Na mielőtt agymenést kapnék és így ti is tőlem abbafejezem.
Lényeg: olvasni jó!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hát,most leültem a wc-re és jobban elmélyedtem benne,de még mindig erőltetettnek gondolom...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Megkaptam a Bec,vagyis a magyarhonban Áldozat néven futó új Darren Shan kötetet...ekkora idiótaságot már,istenem Miért próbál ilyen komoly hangvételben írni? Annyira erőltetett,jujj,nagyon ijesztő,pff unalmas,vámpírok ezerszer jobbak voltak.Remélem miután lefutott ez a sorozat (asszem 9/10 részes lesz) jön a vámpíros folytatása Dariussal...hehe,milyen szép is lenne ^_^
Szerk.: megnéztem,igen hál' istennek ez a borzadvány "csak" 10 kötetes lesz,aztán ki tudja...
Szerk.: megnéztem,igen hál' istennek ez a borzadvány "csak" 10 kötetes lesz,aztán ki tudja...
Nekem ez az új Darren Shan sorzat is tetszik, az író most legalább kipróbál vmi újat. Én alapból nem ugrálok a horrorért, de ebben a tolmácsolásban nekem kifejezetten tetszik.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Egyetértek, mutatósak Bár egy idő után már csak porfogóknak jók... de annak nagyon. Az Árnyak csókját rajtam kívül olvasta már itt valaki?
Most kezdtem el olvasni...
Én most fejeztem be, és hát... részemről no comment, néhány helyen rosszabb, mint Anita...
Huhúúúú, de jó, hogy ilyet is lehet írni! Én személy szerint nagyon szeretem a fantasyket, főleg A Gyűrűk Urát (alap), Salvatore könyveit imádom még, + Artemis Fowl, + Bartimaeus-trilógia (a szerző új könyve, a Szunnyadó tűz hamarosan meg lesz ), + Piszkos Fred, + Meg Cabot: A Mediátor, + A Mester és Margarita, + Oscar Wilde: Dorian Gray és a meséi, megmegmeg még egy csomó-csomó mindent!!!!
Imádom a Meg Cabot Mediátor sorozatát, meg a Hívósám 1-800-at is . A Bartimaeus-t én is olvastam, bár a végén picit kiakadtam :S . Rejtőtől én az Előretolt helyőrséget díjjazom nagyon, meg a Sárga Garnizont.
Egyetértek, mutatósak Bár egy idő után már csak porfogóknak jók... de annak nagyon. Az Árnyak csókját rajtam kívül olvasta már itt valaki?
Most kezdtem el olvasni...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-05-29 18:17:18
beküldve: 2007-05-29 15:31:38
(#78) Megkaptam a Bec,vagyis a magyarhonban Áldozat néven futó új Darren Shan kötetet...ekkora idiótaságot már,istenem Miért próbál ilyen komoly hangvételben írni? Annyira erőltetett,jujj,nagyon ijesztő,pff unalmas,vámpírok ezerszer jobbak voltak.Remélem miután lefutott ez a sorozat (asszem 9/10 részes lesz) jön a vámpíros folytatása Dariussal...hehe,milyen szép is lenne ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-29 15:39:23
beküldve: 2007-05-29 14:39:32
(#77) Huhúúúú, de jó, hogy ilyet is lehet írni! Én személy szerint nagyon szeretem a fantasyket, főleg A Gyűrűk Urát (alap), Salvatore könyveit imádom még, + Artemis Fowl, + Bartimaeus-trilógia (a szerző új könyve, a Szunnyadó tűz hamarosan meg lesz ), + Piszkos Fred, + Meg Cabot: A Mediátor, + A Mester és Margarita, + Oscar Wilde: Dorian Gray és a meséi, megmegmeg még egy csomó-csomó mindent!!!!
Inni csak mértékkel és tartózkodással lehet. Mérték a VÖDÖR, tartózkodás az ASZTAL ALATT
beküldve: 2007-05-28 15:55:49
(#76) Egyébként kíváncsi vagyok, mikor jön már ki új kötet... az Obszidián pillangó már jó ideje ott hesszel a polcon. És annyira szépek a borítók, hogy akármennyire is szidom a későbbi részeket, nekem keeell...
Már megjelent azóta egy "Leláncolt Nárcisszusz" címmel, ami kétkötetesre sikerült.
A magyar kiadás borítói pedig tényleg eszméletlenül mutatósak : )
Egyébként kíváncsi vagyok, mikor jön már ki új kötet... az Obszidián pillangó már jó ideje ott hesszel a polcon. És annyira szépek a borítók, hogy akármennyire is szidom a későbbi részeket, nekem keeell...
Már megjelent azóta egy "Leláncolt Nárcisszusz" címmel, ami kétkötetesre sikerült.
A magyar kiadás borítói pedig tényleg eszméletlenül mutatósak : )
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
Szerk: Taki 2007-05-11 13:21:55
Bizony, bizony, és Anitából is egy p...át varázsoltak.
Mwuhaha, az ötödik könyv tájékától ez már nem is meglepő >DD.
Egyébként kíváncsi vagyok, mikor jön már ki új kötet... az Obszidián pillangó már jó ideje ott hesszel a polcon. És annyira szépek a borítók, hogy akármennyire is szidom a későbbi részeket, nekem keeell...
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
Ez aztán a jó képrregénytéma... úgy nagyjából minden második oldalon folyhat a vér, szerintem.
Bizony, bizony, és Anitából is egy p...át varázsoltak. Bár a stílussal semmi gond nincs, csupán amerikai, az meg sehogysem emlékeztet a japán mangákra.
A sorozatból én még csak a második kötetig jutottam, és egyelőre nagyon tetszett. Most, hogy így "lehordtátok" picit csalódtam benne - bár könnyed szórakozásnak lehet, meg fogja tenni az x-edik kötettől - ha még ebben az évtizedben eljutok oda : D
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]