• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Oldalak: ... 97 98 99 100 101 102 103 104 105 <<>>
beküldve: 2007-04-28 19:22:39
(#26) Válasz Loona (#23) üzenetére
Parthenias
Parthenias
[ Gyalog ]
Rákerestem nektek: a bookline-on jelenleg (23:49)megrendelhető a Gyehenna (az ottani infók szerint Paul Thigpen tollából való), 650.- :)

ezer-ezer köszi, Loona!

"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-04-28 12:00:28
(#25) Válasz Goku2000 (#24) üzenetére
Loona
Loona
[ Rászokóban ]
Rákerestem nektek: a bookline-on jelenleg (23:49)megrendelhető a Gyehenna (az ottani infók szerint Paul Thigpen tollából való), 650.- :)
Gyülisektől 100 ft. De még így is megéri, mert nagyon jó könyv.

ejha
én egyébként eleve a "de ha van ismerősöd a Hit Gyülekezetéből..." nemleges opciójára gondolva kerestem meg, hátha valaki szeretné megvenni, mert máshogy nem találja

"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-28 00:53:07
(#24) Válasz Loona (#23) üzenetére
Goku2000
Goku2000
[ Új arc ]
Gyülisektől 100 ft. De még így is megéri, mert nagyon jó könyv.

beküldve: 2007-04-27 23:49:19
(#23)
Loona
Loona
[ Rászokóban ]

"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-27 23:30:37
(#22) Válasz Parthenias (#19) üzenetére
Goku2000
Goku2000
[ Új arc ]

A Gyehennát ki írta? Érdekelne, mert jómagam nagy Divina Commedia-rajongó vagyok :) A Biff evangéliuma tényleg jó :) Cristopher Moore-tól A leghülyébb angyalt olvastad? Aranyos, nekem mondjuk nem tetszett...
Ha már a fantasy szóba került, én a Narnia aranyos kis világára voksolok, illetve ami a legkedvencebb regényem, az a Galaxis Útikalauz kis ötöskéje.

Gyehennát sanos nem tudom ki írta. :( De ha van ismerősöd a Hit Gyülekezetéből, biztos tud szerezni egy példányt, én csak kölcsönbe kaptam, és neten se láttam, hogy meglehetne rendelni.
Leghülyébb angyalt kb. 5 hónapja vettem meg, de még nem álltam neki, előbb a Biffet olvasom el még egyszer. Annyira, de annyira jó, kár, hogy a végére ellaposodik, bár egy meglepő fordulatot sikerült még betennie az írónak, nagyon szép lezárása volt, és Raziel a legjobb arc. Hogy lehet vki ennyire ostoba?
Narniának én is neki álltam, de olyan érzésem volt, mint ha az írónő 6 éveseknek mesélné a történetet, így nagyon gyorsan letettem.
Ja igen, és a Galaxis! Hosszú szünet után ez volt az első könyvem, és meg is szenvedtem vele. Nem egyszerű olvasmány, beleélem magam a sztoriba, majd a következő fejezet új szálon fut. A 4. a legjobb. Itt szerettem meg igazán. 3 óra alatt kiolvastam. Az ötös viszont, hát, hát. Megint több szálon fut a történet, de nem haragszom a szerzőre, egyszer csak a végére érek, még 100 oldal.

beküldve: 2007-04-27 22:33:03
(#21)
Fairy
Fairy
[ Új arc ]
Minden, ami Vavyan Fable. Egyszerűen imádom a könyveit. A legnagyobb depiből ki tud húzni, a legnagyobb mérgelődések közepette meg tud nevettetni. Odavagyok a meseszövéséért, azért, ahogy képes gyönyörű nyelvünkkel eljátszadozni. Nincs olyan könyve melyet nem olvastam volna el legalább kétszer, de általában sokkal többször szoktam. Épp ma szereztem be a legújabb könyvét, és bár még csak valahol a 40. oldalnál járok, máris vidámabb lett az estém, jól zárom a hetem. Kész felüdülés, többet ér egy Fable könyv, mint 3-4 pszichiáter. Szóval imádom.

Persze nagyon sok mindent olvasok még, sok író van, akinek a könyveit szintén szeretem. Ezek között vannak klasszikusok, mint Jókai Mór v. Verne Gyula, horror és thriller, mint Dean R. Koontz v. Jon Sandford, romantikusakból Agnes Günther, a Bronte nővérek stb. stb. Lehetne sorolni a végtelenségig. Mindig sikerül találnom valamit, ami éppen megfog valamiért.

Adj, adj és még adj! Gátlás nélkül, mohón, /ahogy szeretkezel, adj, ahogy napozol:/nem tudva, mért vagy, ki vagy, kié s hol vagy!/ Ma add, mit kaptál. Hamispénz a "holnap". /Fodor Ákos/
beküldve: 2007-04-27 22:15:53
(#20) Válasz scarcrow (#15) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
B.R. könyv tényleg nagyon jó. Bár szerintem a film is. Ha az ember végigondolja hogy milyen megoldásokkal lehet vászonra vinni ezt a könyvet akkor hamar rájön hogy nem nagyon lehetett máshogy.
Könyv ami még nekem mostanában nagyon bejött. az a halálra reklámozott Hollókirály volt.
És ma belefutottam boltban a tükör és füst c. kötetbe... aki még nem olvasta és szereti a beteges kisnovellákat annak érdemes egyszer bepróbálnia... :)

ha szereted a beteges könyveket, ajánlom Ian Banks: Darázsgyár című könyvét. Nagyon őrült és beteg (időnként már-már gusztustalan), hatalmas csattanóval a végén!

beküldve: 2007-04-27 20:23:49
(#19) Válasz Goku2000 (#16) üzenetére
Parthenias
Parthenias
[ Gyalog ]
Két kedvencem van, az egyik a Gyehenna, mely Dante Isteni színjátékának modern változata. A másik Christpoher Moore-tól a Biff evangéliuma. Jézus gyerekkorát mutatja be démonűzéssel, halott keltéssel, szexxel, South Park-ba illő szövegekkel. :)

A Gyehennát ki írta? Érdekelne, mert jómagam nagy Divina Commedia-rajongó vagyok :) A Biff evangéliuma tényleg jó :) Cristopher Moore-tól A leghülyébb angyalt olvastad? Aranyos, nekem mondjuk nem tetszett...

Egyébként a klasszikusokat szeretem. Faustot, Schiller drámáit...romantikusokat. Ha már a fantasy szóba került, én a Narnia aranyos kis világára voksolok, egyébként a saját "műveimen" kívül nem olvasok ilyesmit. Nem szeretem őket. Robert Merle: Mesterségem a halál, ilyesmi. Scifi tekintetében DŰNE!! MINDENEK FELETT!!! Ha regény, akkor azt nagyonnagyon szeretem, illetve ami a legkedvencebb regényem, az a Galaxis Útikalauz kis ötöskéje.

"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-04-27 20:02:18
(#18)
Yakaii
Yakaii
[ Gyalog ]
Artemis Fowlnak mi a kiadója? Nagyon dícsérik angol fórumokon és engem is érdekelne :)
Ja egyébként barátnőmnek van myvipen egy Bartimaeus trilógiás fanklubja, aki akkar lépjen be mert kevesen vagyunk

Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-04-27 19:17:03
(#17)
Ryuko
Ryuko
[ Új arc ]
Szerintem a Darren Shanok azok jók, de a démonvilág megelőzi a vámpírkönyveket. Ez az egyik kedvenc sorozatom. Aztán az Artemis Fowl, a R.A. Salvatore Drizztes könyvei, a Bartimeus trilógia, egyéb fantassy könyvek. A jó dolgokat elolvasom.

Mi az élet értelme?
beküldve: 2007-04-27 19:09:51
(#16)
Goku2000
Goku2000
[ Új arc ]
Két kedvencem van, az egyik a Gyehenna, mely Dante Isteni színjátékának modern változata. A másik Christpoher Moore-tól a Biff evangéliuma. Jézus gyerekkorát mutatja be démonűzéssel, halott keltéssel, szexxel, South Park-ba illő szövegekkel. :)

beküldve: 2007-04-27 18:36:05
(#15)
scarcrow
scarcrow
[ Rászokóban ]
B.R. könyv tényleg nagyon jó. Bár szerintem a film is. Ha az ember végigondolja hogy milyen megoldásokkal lehet vászonra vinni ezt a könyvet akkor hamar rájön hogy nem nagyon lehetett máshogy.
Könyv ami még nekem mostanában nagyon bejött. az a halálra reklámozott Hollókirály volt.
És ma belefutottam boltban a tükör és füst c. kötetbe... aki még nem olvasta és szereti a beteges kisnovellákat annak érdemes egyszer bepróbálnia... :)

"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-04-27 16:16:07
(#14) Válasz Rudymester (#13) üzenetére
martin
martin
[ Rászokóban ]

ha lesz időm a Battle Royale-t akarom még elolvasni, az is hasonló fajta, mondjuk gondolom itt többen ismeritek azt, mint a legyek urát (már csak a japán-mangás eredet miatt)

Azt is beszereztem amikor megjelent, nagyon tetszett és nem az a brutalitás amiről szól, hanem a kérdések, amik állandóan a szereplők felett lebegnek. "Megbízhatok benne, hiszen a legjobb barátom. De mivan ha mégse?" stb. A film hozzá képest nagyon gyenge szerintem, abban hatalmasat csalódtam.
Lassan el kellene olvasnom megint.

Jah, nyáron biztos elolvasom. A filmet nem láttam, mondjuk szivesen megnézném...

Someday the Dream will End
beküldve: 2007-04-26 22:09:51
(#13) Válasz martin (#12) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]

ha lesz időm a Battle Royale-t akarom még elolvasni, az is hasonló fajta, mondjuk gondolom itt többen ismeritek azt, mint a legyek urát (már csak a japán-mangás eredet miatt)

Azt is beszereztem amikor megjelent, nagyon tetszett és nem az a brutalitás amiről szól, hanem a kérdések, amik állandóan a szereplők felett lebegnek. "Megbízhatok benne, hiszen a legjobb barátom. De mivan ha mégse?" stb. A film hozzá képest nagyon gyenge szerintem, abban hatalmasat csalódtam.
Lassan el kellene olvasnom megint.

beküldve: 2007-04-24 16:12:22
(#12) Válasz Rudymester (#9) üzenetére
martin
martin
[ Rászokóban ]
Nállam ami nagy favorit az "George Orwell - 1984" c. remekműve! Miután az ember elolvassa nem fog hinni a történelem könyvekben leírt hülyeségekben! Én se hiszek már!

Nekem is az egyik kedvenc könyvem, úgy érzem megjósolta a jövőt...
Megdöbbentő egy mű, csak ajánlani tudom mindenkinek.

na ez is egy jó könyv, bár elég nehéz olvasmány. Én sokáig rágtam, de minden percet megért amit belefektettem. És ha már a komolyab irodalomnál tartunk, William Golding: A Legyek Ura c. könyve is nagyon jó, habár kell hozzá némi türelem.

Someday the Dream will End
Oldalak: ... 97 98 99 100 101 102 103 104 105 <<>>