Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Rákerestem nektek: a bookline-on jelenleg (23:49)megrendelhető a Gyehenna (az ottani infók szerint Paul Thigpen tollából való), 650.- :)
ezer-ezer köszi, Loona!
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Rákerestem nektek: a bookline-on jelenleg (23:49)megrendelhető a Gyehenna (az ottani infók szerint Paul Thigpen tollából való), 650.- :)
Gyülisektől 100 ft. De még így is megéri, mert nagyon jó könyv.ejha
én egyébként eleve a "de ha van ismerősöd a Hit Gyülekezetéből..." nemleges opciójára gondolva kerestem meg, hátha valaki szeretné megvenni, mert máshogy nem találja
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Gyülisektől 100 ft. De még így is megéri, mert nagyon jó könyv.beküldve: 2007-04-27 23:49:19
(#23) Rákerestem nektek: a bookline-on jelenleg (23:49)megrendelhető a Gyehenna (az ottani infók szerint Paul Thigpen tollából való), 650.- :)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
A Gyehennát ki írta? Érdekelne, mert jómagam nagy Divina Commedia-rajongó vagyok :) A Biff evangéliuma tényleg jó :) Cristopher Moore-tól A leghülyébb angyalt olvastad? Aranyos, nekem mondjuk nem tetszett...
Ha már a fantasy szóba került, én a Narnia aranyos kis világára voksolok, illetve ami a legkedvencebb regényem, az a Galaxis Útikalauz kis ötöskéje.
Gyehennát sanos nem tudom ki írta. :( De ha van ismerősöd a Hit Gyülekezetéből, biztos tud szerezni egy példányt, én csak kölcsönbe kaptam, és neten se láttam, hogy meglehetne rendelni.
Leghülyébb angyalt kb. 5 hónapja vettem meg, de még nem álltam neki, előbb a Biffet olvasom el még egyszer. Annyira, de annyira jó, kár, hogy a végére ellaposodik, bár egy meglepő fordulatot sikerült még betennie az írónak, nagyon szép lezárása volt, és Raziel a legjobb arc. Hogy lehet vki ennyire ostoba?
Narniának én is neki álltam, de olyan érzésem volt, mint ha az írónő 6 éveseknek mesélné a történetet, így nagyon gyorsan letettem.
Ja igen, és a Galaxis! Hosszú szünet után ez volt az első könyvem, és meg is szenvedtem vele. Nem egyszerű olvasmány, beleélem magam a sztoriba, majd a következő fejezet új szálon fut. A 4. a legjobb. Itt szerettem meg igazán. 3 óra alatt kiolvastam. Az ötös viszont, hát, hát. Megint több szálon fut a történet, de nem haragszom a szerzőre, egyszer csak a végére érek, még 100 oldal.
beküldve: 2007-04-27 22:33:03
(#21) Minden, ami Vavyan Fable. Egyszerűen imádom a könyveit. A legnagyobb depiből ki tud húzni, a legnagyobb mérgelődések közepette meg tud nevettetni. Odavagyok a meseszövéséért, azért, ahogy képes gyönyörű nyelvünkkel eljátszadozni. Nincs olyan könyve melyet nem olvastam volna el legalább kétszer, de általában sokkal többször szoktam. Épp ma szereztem be a legújabb könyvét, és bár még csak valahol a 40. oldalnál járok, máris vidámabb lett az estém, jól zárom a hetem. Kész felüdülés, többet ér egy Fable könyv, mint 3-4 pszichiáter. Szóval imádom.
Persze nagyon sok mindent olvasok még, sok író van, akinek a könyveit szintén szeretem. Ezek között vannak klasszikusok, mint Jókai Mór v. Verne Gyula, horror és thriller, mint Dean R. Koontz v. Jon Sandford, romantikusakból Agnes Günther, a Bronte nővérek stb. stb. Lehetne sorolni a végtelenségig. Mindig sikerül találnom valamit, ami éppen megfog valamiért.
Persze nagyon sok mindent olvasok még, sok író van, akinek a könyveit szintén szeretem. Ezek között vannak klasszikusok, mint Jókai Mór v. Verne Gyula, horror és thriller, mint Dean R. Koontz v. Jon Sandford, romantikusakból Agnes Günther, a Bronte nővérek stb. stb. Lehetne sorolni a végtelenségig. Mindig sikerül találnom valamit, ami éppen megfog valamiért.
Adj, adj és még adj! Gátlás nélkül, mohón, /ahogy szeretkezel, adj, ahogy napozol:/nem tudva, mért vagy, ki vagy, kié s hol vagy!/ Ma add, mit kaptál. Hamispénz a "holnap". /Fodor Ákos/
B.R. könyv tényleg nagyon jó. Bár szerintem a film is. Ha az ember végigondolja hogy milyen megoldásokkal lehet vászonra vinni ezt a könyvet akkor hamar rájön hogy nem nagyon lehetett máshogy.
Könyv ami még nekem mostanában nagyon bejött. az a halálra reklámozott Hollókirály volt.
És ma belefutottam boltban a tükör és füst c. kötetbe... aki még nem olvasta és szereti a beteges kisnovellákat annak érdemes egyszer bepróbálnia... :)
Könyv ami még nekem mostanában nagyon bejött. az a halálra reklámozott Hollókirály volt.
És ma belefutottam boltban a tükör és füst c. kötetbe... aki még nem olvasta és szereti a beteges kisnovellákat annak érdemes egyszer bepróbálnia... :)
ha szereted a beteges könyveket, ajánlom Ian Banks: Darázsgyár című könyvét. Nagyon őrült és beteg (időnként már-már gusztustalan), hatalmas csattanóval a végén!
Két kedvencem van, az egyik a Gyehenna, mely Dante Isteni színjátékának modern változata. A másik Christpoher Moore-tól a Biff evangéliuma. Jézus gyerekkorát mutatja be démonűzéssel, halott keltéssel, szexxel, South Park-ba illő szövegekkel. :)
A Gyehennát ki írta? Érdekelne, mert jómagam nagy Divina Commedia-rajongó vagyok :) A Biff evangéliuma tényleg jó :) Cristopher Moore-tól A leghülyébb angyalt olvastad? Aranyos, nekem mondjuk nem tetszett...
Egyébként a klasszikusokat szeretem. Faustot, Schiller drámáit...romantikusokat. Ha már a fantasy szóba került, én a Narnia aranyos kis világára voksolok, egyébként a saját "műveimen" kívül nem olvasok ilyesmit. Nem szeretem őket. Robert Merle: Mesterségem a halál, ilyesmi. Scifi tekintetében DŰNE!! MINDENEK FELETT!!! Ha regény, akkor azt nagyonnagyon szeretem, illetve ami a legkedvencebb regényem, az a Galaxis Útikalauz kis ötöskéje.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-04-27 20:02:18
(#18) Artemis Fowlnak mi a kiadója? Nagyon dícsérik angol fórumokon és engem is érdekelne :)
Ja egyébként barátnőmnek van myvipen egy Bartimaeus trilógiás fanklubja, aki akkar lépjen be mert kevesen vagyunk
Ja egyébként barátnőmnek van myvipen egy Bartimaeus trilógiás fanklubja, aki akkar lépjen be mert kevesen vagyunk
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-04-27 19:17:03
(#17) Szerintem a Darren Shanok azok jók, de a démonvilág megelőzi a vámpírkönyveket. Ez az egyik kedvenc sorozatom. Aztán az Artemis Fowl, a R.A. Salvatore Drizztes könyvei, a Bartimeus trilógia, egyéb fantassy könyvek. A jó dolgokat elolvasom.
Mi az élet értelme?
beküldve: 2007-04-27 19:09:51
(#16) Két kedvencem van, az egyik a Gyehenna, mely Dante Isteni színjátékának modern változata. A másik Christpoher Moore-tól a Biff evangéliuma. Jézus gyerekkorát mutatja be démonűzéssel, halott keltéssel, szexxel, South Park-ba illő szövegekkel. :)
beküldve: 2007-04-27 18:36:05
(#15) B.R. könyv tényleg nagyon jó. Bár szerintem a film is. Ha az ember végigondolja hogy milyen megoldásokkal lehet vászonra vinni ezt a könyvet akkor hamar rájön hogy nem nagyon lehetett máshogy.
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
ha lesz időm a Battle Royale-t akarom még elolvasni, az is hasonló fajta, mondjuk gondolom itt többen ismeritek azt, mint a legyek urát (már csak a japán-mangás eredet miatt)
Azt is beszereztem amikor megjelent, nagyon tetszett és nem az a brutalitás amiről szól, hanem a kérdések, amik állandóan a szereplők felett lebegnek. "Megbízhatok benne, hiszen a legjobb barátom. De mivan ha mégse?" stb. A film hozzá képest nagyon gyenge szerintem, abban hatalmasat csalódtam.
Lassan el kellene olvasnom megint.
Jah, nyáron biztos elolvasom. A filmet nem láttam, mondjuk szivesen megnézném...
Someday the Dream will End
ha lesz időm a Battle Royale-t akarom még elolvasni, az is hasonló fajta, mondjuk gondolom itt többen ismeritek azt, mint a legyek urát (már csak a japán-mangás eredet miatt)
Azt is beszereztem amikor megjelent, nagyon tetszett és nem az a brutalitás amiről szól, hanem a kérdések, amik állandóan a szereplők felett lebegnek. "Megbízhatok benne, hiszen a legjobb barátom. De mivan ha mégse?" stb. A film hozzá képest nagyon gyenge szerintem, abban hatalmasat csalódtam.
Lassan el kellene olvasnom megint.
Nállam ami nagy favorit az "George Orwell - 1984" c. remekműve! Miután az ember elolvassa nem fog hinni a történelem könyvekben leírt hülyeségekben! Én se hiszek már!
Nekem is az egyik kedvenc könyvem, úgy érzem megjósolta a jövőt...
Megdöbbentő egy mű, csak ajánlani tudom mindenkinek.
na ez is egy jó könyv, bár elég nehéz olvasmány. Én sokáig rágtam, de minden percet megért amit belefektettem. És ha már a komolyab irodalomnál tartunk, William Golding: A Legyek Ura c. könyve is nagyon jó, habár kell hozzá némi türelem.
Someday the Dream will End