Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-02-20 20:04:56
(#386) Én *őőőőőőőőő*szeretem a Battle royalet
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-02-20 19:51:22
(#385) és picilány végre végzett e.t.a. hoffmann-nal és puskinnal.. (kár h utóbbiból kell írnia esszét.. ) kedves miyu úgy tudom a benned megfogalmazódó kérdés nem alaptalan.. de nem biztos ,én így hallottam h van vmi alapja annak amit feltételezel
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Biztos jó ez a Mr. Potter, nekem is megvannak a könyvek, de annyira fel van kapva, hogy még nem vitt rá a lélek, hogy nekikezdjek. Valahogy mindig eltántorít, ha valamit rommá sztárolnak...
Ezzel én is igy vagyok de szerencsére mikor én olvastam az első kötetet még ennyire nem volt felkapva. (9évesen kaptam egy dokitől a kórházban szülinapomra).
Volt szerencsém a 7. könyvhöz is, tegnapelött végeztem ki. Azon filoztam, hogyha ebből is forgatnak filmet (ami több mint valószínű) akkor ha követik a könyvet a 16-os karika kell rá.
A sárvérűek meg muglik üldözése kicsit a zsidó üldözésre emlékeztet a 2.vh-ból. De lehet, h csak én komplikálom túl.
Szerk: miyu 2008-02-20 16:35:44
beküldve: 2008-02-16 08:36:38
(#383) Szeretettel ajánlom mindenkinek a Mocsok város utcáin című műremeket... Beteg, de nagyon jó...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Melyikeket olvastad eddig, a Mediátort, vagy a Hívószám 1-800-at? Nekem az összes megvan, és mindegyiket nagyoin bírom... Eszement stílus és poénok, az egyszer biztos
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-02-14 21:39:54
beküldve: 2008-02-14 20:28:25
(#381) új szerzeményem..:bikácsy gergely:bolond pierrot moziba megy.. francia tanárom kezében volt és nem volt kedve hazavinni én meg megszabadítottam tőle.. ki olvasta már?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-14 10:58:29
(#380) Hi ! Én Meg Cabot könyveket sueretem minden mennyiségben!!! Mindenkinek ajánlom aki szereti a kicsit szerelmes kicsit kirimi beütésű könyveket!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-02-14 10:41:51
(#379) Én olvastam már a Harry Potter könyveket, de az utolsóhoz még nem volt szerencsém. Igaz, hogy megvettük, mert volt az egyik lapban egy 500 Ft-os kupon, de csak húsvétra kapom meg. Amúgy Aoi Takuma, te aztán tudsz olvasni. 6,5 óra alatt egy 600 oldalas könyvet kiolvasni nem semmi. Gratula. Én lassan olvasok, de nagyon jól megértem a történetet és sokáig jól emlékszek rá.
beküldve: 2008-02-14 10:09:50
(#378) Biztos jó ez a Mr. Potter, nekem is megvannak a könyvek, de annyira fel van kapva, hogy még nem vitt rá a lélek, hogy nekikezdjek. Valahogy mindig eltántorít, ha valamit rommá sztárolnak... nem vagyok egy mainstream lovag! Asszem majd a kandalló mellett az első nyugdíj csekkem után nekiülök.
Addig is, ha már mindenki kiolvasta az új HP-t, akkor vegye kézbe Émile Ajar Előttem az Élet c. kis könyvét és nevessen s zokogjon és okuljon a nagybetűs visszásságain.
Addig is, ha már mindenki kiolvasta az új HP-t, akkor vegye kézbe Émile Ajar Előttem az Élet c. kis könyvét és nevessen s zokogjon és okuljon a nagybetűs visszásságain.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
piton megjegyzése a legjobb mikor dumbledor azt kéri h ölje meg....azon órákat kacagtam
Na igen, az a sorozat főleg Piton miatt olvasható
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-13 18:36:22
(#376) piton megjegyzése a legjobb mikor dumbledor azt kéri h ölje meg....azon órákat kacagtam
beküldve: 2008-02-13 18:30:26
(#375) Hát, kérem... bevallom férfiasan, hogy hivatalosan is lököttnek nyilvánítottam magam...
Tegnapelőtt meghozta a futár a Harry Potter utsó részét... szal... hazaértem a melóból, fürcsi, meg minden, és este 8 körül nekifeküdtem olvasni... hajnali fél háromra ki is olvastam... És NAGYON-NAGYON JÓ VOLT!!! De télleg!!! Hiába olvastam már angolul, meg a nem hivatalos fordítást, akkor is imádtam... Tóth Tamás Boldizsár fordítása szuper, és a történet is iszonyatosan pörög... a végén végigzokogtam...
Szóval... ajánlom mindenkinek, aki szereti, olvassátok el... nem fogtok csalódni...
És igen, bevallom: elvetemült HP-rajongó vok (persze az animék/mangák után)
Tegnapelőtt meghozta a futár a Harry Potter utsó részét... szal... hazaértem a melóból, fürcsi, meg minden, és este 8 körül nekifeküdtem olvasni... hajnali fél háromra ki is olvastam... És NAGYON-NAGYON JÓ VOLT!!! De télleg!!! Hiába olvastam már angolul, meg a nem hivatalos fordítást, akkor is imádtam... Tóth Tamás Boldizsár fordítása szuper, és a történet is iszonyatosan pörög... a végén végigzokogtam...
Szóval... ajánlom mindenkinek, aki szereti, olvassátok el... nem fogtok csalódni...
És igen, bevallom: elvetemült HP-rajongó vok (persze az animék/mangák után)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-13 13:39:53
(#374) Van olyan topic, amit sikerült nem szétoffolni?
Ritkán jár erre a mod ._. *szip*
Ritkán jár erre a mod ._. *szip*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kedves, jófej, pöttöm... de hogy ÁRTATLAN????
Na igen...
hát de most meg má' mé'???????? na jó az 'ártatlan' jelzővel illetni magam sok volt mivel tényleg vitatható..
Kedves, jófej, pöttöm... de hogy ÁRTATLAN????
Na igen...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."