Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-02-20 20:28:03
(#401) na jó csak 22 mert így vagányabb vok (de csak 14 vok) és ne fikázz mert sokat értek a mangákhoz és máshoz is mint pl.
kerékpár láncot szerelni
kerékpár láncot szerelni
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
ne írj egy szavas dolgokat mert ezzel is offolsz és éhn szeretem az ótós könyveket meg a tuningosakat meg aaaaaaaaaaameg aaaaaaa
krisztusi korban vok
krisztusi korban vok
Na persze és higgyem is el, hogy 33 vagy?! Na ne viccelj már...
Ijfúságiból Darren Shant szívesen olvasok, bár nálam az abszolút favorit Anthony Horowitz.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-02-20 20:25:29
beküldve: 2008-02-20 20:22:25
(#397) ne írj egy szavas dolgokat mert ezzel is offolsz és éhn szeretem az ótós könyveket meg a tuningosakat meg aaaaaaaaaaameg aaaaaaa
krisztusi korban vok
krisztusi korban vok
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-02-20 20:23:26
én 17és ön hölgyem???
Szerény személyem 18 lesz.
Te pedig Sasuke nem vagy öreg, úgyhogy ki vele!!! Hány éves vagy???
Tényleg, lehet hogy ez egy kicsit offos elsz, de akar itt vki közületek író lenni?
Író mint foglalkozás? Esetleg újságíró vagy valami ilyesmi... De csak az írásból nem könnyü megélni. Bár aki nagyon tehetséges annak tanulnia se kell ezt, egyszerüen ráérez, hogy forgassa a szavakat és kialakul magától. Igyvan ez a rajzzal meg a zenével is. (Bár csiszolni sosem árt)
Ezt ne itt beszéljétek Picilány...
Szerk: miyu 2008-02-20 20:24:12
beküldve: 2008-02-20 20:19:25
(#395) én 17és ön hölgyem???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-20 20:19:06
(#394) általábvan csak a suliba az olvasó könyvet olvasom el mert abba tok rajzolni és öreg vagyok már nagyon
én csak a jó könyveket olvasok mint pl darren shantól a démonos könyvek meg a vámpírosok
Csak egy kis keresztkérdés: Ki hány éves? Csak, hogy tudjam...
én csak a jó könyveket olvasok mint pl darren shantól a démonos könyvek meg a vámpírosok
Azoakt én is szeretem, bár nem valami tehetséges az író
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-20 20:14:57
(#391) én csak a jó könyveket olvasok mint pl darren shantól a démonos könyvek meg a vámpírosok
Tényleg, lehet hogy ez egy kicsit offos elsz, de akar itt vki közületek író lenni?
Én csak fanficseket szoktam írogatni, de azt se sokszor... akit érdekel szívesen elküldöm neki az egyiket... a témája Inuyasha... csak, hogy tudjátok...
Én *őőőőőőőőő*szeretem a Battle royalet
Az nekem is megvan, de csak belekezdtem, de valahogy nem volt lelkierőm végigolvasni....
Az Anita Blake sorozatot ki ismeri??? Hihetetlenül jó sorozat vámpírokkal meg likantrópokkal (vérállatok)!!!!
És R. A. Salvatore Drizzt-ciklusát ki ismeri??? Az is eszméletlenül jó!!! Aki megteheti olvassa el mindkét sorozatot!!!
A HP utolsó kötete nekem is nagyon tetszett!!!
beküldve: 2008-02-20 20:12:04
(#388) én utálok írni könyveket, olvasni csak menga meg képregények minden mennyiségben
beküldve: 2008-02-20 20:09:56
(#387) Tényleg, lehet hogy ez egy kicsit offos elsz, de akar itt vki közületek író lenni?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.