Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Hát... Én Békéscsabai vagyok
[Na most én offolok] De kicsi a világ én is . Pontosabban odajárok suliba, dik [Hozzom az ásót]
De jó!!! Milyen kicsi tényleg a világ!!! Melyik suliba jársz?
beküldve: 2008-02-20 21:35:42
(#430) Ha úgy jó, akkor holnap valamikor megdoblak egy e-maillel, amiben leírok néhány dolgot! Jó necrokid?
Mindenkinek pápá! Megyek Dr. House-t nézni...
Mindenkinek pápá! Megyek Dr. House-t nézni...
Hát... Én Békéscsabai vagyok
[Na most én offolok] De kicsi a világ én is . Pontosabban odajárok suliba, dik [Hozzom az ásót]
Áh köszönöm..persze én csak a Drizteseket szeretem..de én úgy tudtam hogy a Démon-ciklusban is van Drizt, vendégszereplőként...
Bár én nem ismerem a Forgotten Realmst, de ha magyarországon lenne lehetőség játszani a szerepjátékot, szívesne játszanám..
Van lehetőség a Forgotten Realms szerepjáték játszására!!! Én is elég sokszor játszottam már!!! Hol laksz??? hátha tudok neked ismerőst mondani, vagy boltot, ahol érdeklődhetsz!!!
hát törtelen (közel pesthez aránylag) Egyszer ha nem lax túl messze, játszhatnánk is egyet
Hát... Én Békéscsabai vagyok, úgyhogy nem épp ott lakok...
Holnap felhívom tesómat! Ő sokszor járt már Pesten... ő biztos tud mondani embereket, és/vagy boltokat! Ha szegedi, vagy csabai lennél egyszerűbb lenne...
Áh köszönöm..persze én csak a Drizteseket szeretem..de én úgy tudtam hogy a Démon-ciklusban is van Drizt, vendégszereplőként...
Bár én nem ismerem a Forgotten Realmst, de ha magyarországon lenne lehetőség játszani a szerepjátékot, szívesne játszanám..
Van lehetőség a Forgotten Realms szerepjáték játszására!!! Én is elég sokszor játszottam már!!! Hol laksz??? hátha tudok neked ismerőst mondani, vagy boltot, ahol érdeklődhetsz!!! [/QUOTE]
hát törtelen (közel pesthez aránylag) Egyszer ha nem lax túl messze, játszhatnánk is egyet
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Bár én nem ismerem a Forgotten Realmst, de ha magyarországon lenne lehetőség játszani a szerepjátékot, szívesne játszanám..[/QUOTE]
Van lehetőség a Forgotten Realms szerepjáték játszására!!! Én is elég sokszor játszottam már!!! Hol laksz??? hátha tudok neked ismerőst mondani, vagy boltot, ahol érdeklődhetsz!!!
de ezt a valamit hol találom??
Nos bemész mondjuk az Alexandrába, és megkérdezed, hogy megvan-e nekik az első könyv, ami:
R. A. Salvatore: Otthon
Vagy akár bemehetsz egy antikváriumba is, mert ott általában olcsóbb, de ne fűzz túl sok reményt az antikvárhoz, mert Salvatore műveit rengetegen gyűjtik!
Ha megvan az első könyv, akkor jöhet a második, harmadik... stb.
beküldve: 2008-02-20 21:09:29
(#424) na mi ez a nem is tudom és hol tudom megvenni mert ha ennyire jó akkor olvasom
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
És te Salvatore melyik sorozatát szereted??? Mert több is van, pont mint Hamiltonnál!
Hát amiben Drizt van..szal midnet
Hát nem az összes sorozatában szerepel Drizzt... Van két nem annyira ismert sorozata Salvatorénak, amiben Drizzt nem szerepel: A Démon-ciklus, és a Pap-, vagy Kantáta-sorozat...
Persze a Drizzt-ciklus a legjobb, de a többi is ott van ami a stílust illeti
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-20 21:03:08
(#422) de ezt a valamit hol találom??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
És te Salvatore melyik sorozatát szereted??? Mert több is van, pont mint Hamiltonnál!
Hát nem az összes sorozatában szerepel Drizzt... Van két nem annyira ismert sorozata Salvatorénak, amiben Drizzt nem szerepel: A Démon-ciklus, és a Pap-, vagy Kantáta-sorozat...
Persze a Drizzt-ciklus a legjobb, de a többi is ott van ami a stílust illeti
Szerk: Varga Ibolya Ágnes 2008-02-20 21:01:38
Na akkor az eredeti témával kapcsolatban: Ki ismeri Salvatore és Hamilton munkásságát??
yayy végre valaki Salvatore!!!! Nagyon imádom, igazi Hardcore fantasy!!!!
Főleg az hogy nem minden fantasy író csak a "jó-race-főhős" oldalról közelíti emg a témát, hanem egy igazi-húsvér árnyelf főhős
Igen ezt is nagyon jól eltalálta Salvatore, de nekem az is nagyon tetszik a Drizzt-ciklusban, hogy a drowk világa mennyire hasonlít bizonyos értelemben a valóságos világhoz... Ez igen elgondolkodtató, de ha jobban belemerül az ember a dologba akkor simán lehet látni a közös dolgokat...
hát én nékem halvány lila dunsztom sincs hogy az kii de vagyány
Nem ismered? Nem baj! Olvasd el!!! Igérem, hogyha eddig nem is szerettél olvasni, ezután biztos fogsz szeretni!!! Én az Otthon című könyvét tesómtól kaptam, mert nem tetszett neki,hogy nem szeretek olvasni.Miután elolvastam,követeltem a sorozat többi részét!!! Nagyon jó sorozat, de ha a téma nem is tetszene, akkor Hamilton Anita Blake sorozatát ajánlanám!!! Az is kiváló első hosszabb sorozatnak...
beküldve: 2008-02-20 20:46:41
(#417) És te Salvatore melyik sorozatát szereted??? Mert több is van, pont mint Hamiltonnál!