Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-03-07 17:21:31
(#491) bendzsi.. hát ha visszaolvasol itt már szinte mindenki kiolvasta nem is egyszer.. én személy szerint már 3x..is.. én csak ajánlani tom.. és most mást.. két hét után kötelezőn kiv végre kezembe akadt egy könyv..
Ernest jones: sigmund freud .. élete és munkássága.. elég érdekes.. még most kezdtem ma.. kb 30 perce olvasni de megfogott.. remélem jó lesz..
Ernest jones: sigmund freud .. élete és munkássága.. elég érdekes.. még most kezdtem ma.. kb 30 perce olvasni de megfogott.. remélem jó lesz..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-07 17:07:03
(#490) Én olvastam természetesen. Ajánl
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-07 14:40:04
(#489) Ki az aki olvasa vagy már olvasta "Battle Royale"(író:Takami Kósun) című könyvet?
Én szerdán vettem meg, ezért még csak az elején vagyok de eddig nagyon tetszik.
Roppanatúl izgalmas, vagy ahogy Stephen King mondta
"Őrülten szórakoztató".
Ha végeztem vele, biztos megnézem a film változatát és mangát is elolvasom.
Én szerdán vettem meg, ezért még csak az elején vagyok de eddig nagyon tetszik.
Roppanatúl izgalmas, vagy ahogy Stephen King mondta
"Őrülten szórakoztató".
Ha végeztem vele, biztos megnézem a film változatát és mangát is elolvasom.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Melyikeket olvastad eddig, a Mediátort, vagy a Hívószám 1-800-at? Nekem az összes megvan, és mindegyiket nagyoin bírom... Eszement stílus és poénok, az egyszer biztos
Nekem csak a Mediátor sorozat van meg, de a Hívószám 1-800 as sorozatot már legelább elolvastam vagy 10szer. Egyszerűen nem tudom megunni! Most pl a Sadőneve :Kassandát olvasom és utána meg a Viééámlány visszatér következik!!! Az 5dik rész vége nagyon jó!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Az a távolság, ahonnan egy csillagászati egység egy másodperc alatt látszik.
Hogy lezárjam a csillagászati kurzust: egészen pontosan 1 parsec = 3.08568025 × 10 a 16-on méter
Star Trekken nevelkedetteknek ez nem távolság!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Az a távolság, ahonnan egy csillagászati egység egy másodperc alatt látszik.
Hogy lezárjam a csillagászati kurzust: egészen pontosan 1 parsec = 3.08568025 × 10 a 16-on méter
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-01 03:40:54
(#485) Az a távolság, ahonnan egy csillagászati egység egy másodperc alatt látszik.
Laissez faire, laissez passer.
Arra gondoltál, amit Asimov is használ az Alapítványban?
Arra
Jó, nem arról van szó, hogy a HP szemét lenne, mert nem, sőt, még szórakoztató is, de azér így élből mondhaték öt olyan könyvet, amit idén olvastam, és ráver pár parsecet* a fiatal Fazekas Henrik kalandjaira...
*: a parsec csillagászati hosszmérték, csillagok egymás közötti távolságát szokták megadni benne
Arra gondoltál, amit Asimov is használ az Alapítványban?
Fazekas Henrik??? hehe...ezt így még nem... de vicces...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Na igen, ilyenekből nekem is hosszas listám lenne sztem
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-29 22:53:52
(#481) Jó, nem arról van szó, hogy a HP szemét lenne, mert nem, sőt, még szórakoztató is, de azér így élből mondhaték öt olyan könyvet, amit idén olvastam, és ráver pár parsecet* a fiatal Fazekas Henrik kalandjaira...
*: a parsec csillagászati hosszmérték, csillagok egymás közötti távolságát szokták megadni benne
Hát nem tom, nekem a vége felé már naon elcsépéltnek tűnik, bár azt aláírom, h naon jó fordulatok is akadnak benne. De érettségi tétleként nem tom elképzelni
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-29 19:43:34
(#479) HP, mint tétel? Hát, nem tudom... (ennyire azért talán nem... )
Pont minap fejeztem be az utolsó kötetet és nekem tetszett. Sztem ez jelentősen elüt az előzőktől, de nagyon fordulatos és jó! Főleg a végefelé.
Pont minap fejeztem be az utolsó kötetet és nekem tetszett. Sztem ez jelentősen elüt az előzőktől, de nagyon fordulatos és jó! Főleg a végefelé.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-02-29 19:15:59
(#478) Nna...nálunk az irodalomtanár halál jó fej,és nem utolsó sorban odáig meg vissza van a japán irodalomért
A BR/Battle Royale/-t is olvasta,és marhára tetszett neki...
Van remény.
A BR/Battle Royale/-t is olvasta,és marhára tetszett neki...
Van remény.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-29 18:50:24
(#477) [irónia on]
Mi bajotok egy HP-tétellel? Nálunk egyetemen van teljes féléves HP-óra (bár kicsit frissíthetnék, mert A hat könyv titka alcím kissé lejárt), lehet, hogy arra akarnak felkészíteni
[irónia off]
Mi bajotok egy HP-tétellel? Nálunk egyetemen van teljes féléves HP-óra (bár kicsit frissíthetnék, mert A hat könyv titka alcím kissé lejárt), lehet, hogy arra akarnak felkészíteni
[irónia off]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.