Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2008-09-07 10:24:00
(#474) beküldve: 2008-09-06 17:25:14
(#473) igy kell fogadni a kritikát, látod e Exilebarátom. és Mangakukac sem az az öreg évjárat, mégis normálisan szólt vissza.
+pont, szimpatikus egyén
deazért h vmi on is legyen, az uj animáció az amugy is zseniális blue bird zenéhe sztem fergetegesen jó 5/5
+pont, szimpatikus egyén
deazért h vmi on is legyen, az uj animáció az amugy is zseniális blue bird zenéhe sztem fergetegesen jó 5/5
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-09-06 17:25:58
beküldve: 2008-09-06 17:01:15
(#472) wáá de állat vagyok,oks felejtsük is el az egészet xD
egyébként azt azért gondoltam h egy anime/manga
remélem akik legyilkolnának nem olvasták a kérdést xD
egyébként azt azért gondoltam h egy anime/manga
remélem akik legyilkolnának nem olvasták a kérdést xD
:D
Szerk: mangakukac 2008-09-06 17:02:21
ez most nagyon lúzer kérdés lesz előre szólok..
mi az a one piece?
mi az a one piece?
huh sztem iet azért ne kérdezz vannak páran akik ezért legyilkolnának, nem mindenki szereti a n00bokat.
am tényleg, teljes egész 2 kattintás, és kb 10, max 15 bötü bepötyögése árán elérhetted volna a célod
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
ez most nagyon lúzer kérdés lesz előre szólok..
mi az a one piece?
mi az a one piece?
Egy manga/anime.
Barátod a google, testvéred a youtube és a wikipedia a legjobb osztálytársad
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-06 10:42:53
beküldve: 2008-09-06 10:25:42
(#469) nyáron végigszenvedtem fillereket
Én az egész Narutót + a Shippuuden eddigi 70 részét nyúztam le nyáron. Most pedig, hogy beértem a sorozatot, elkezdtem a One Piece-t. :)
Hát jaja a nyáron nekem is lement még vagy 20-25 sorozat, csak ezt ugye a barátnőmmel néztem, vele meg lassabban lehet haladni, mert amikor együtt vagyunk nem csak Naruto nézésel töltjük az időt...sőtt
One Piece-t én tegnap kezdtem el ^^
no pussy, just the dicks
nyáron végigszenvedtem fillereket
Én az egész Narutót + a Shippuuden eddigi 70 részét nyúztam le nyáron. Most pedig, hogy beértem a sorozatot, elkezdtem a One Piece-t. :)
beküldve: 2008-09-04 21:35:06
(#466) Uh én barátnőmmel nyáron végigszenvedtem fillereket és most pár napja nézzük shippudent. Pár órája fejeztük be 30.részt
Deidara tuti nem halt meg, de azért Sasorin se lepődnék meg, ha visszatérne
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-04 21:35:23
az opening alatt nekem olyan érzésem volt hogy Hidan a kasza pörgetése közbe lecsapta Kakuzu-t...vagyis le kellett volna csapnia...mert 100% hogy eltalálta
bár lehet ezt csak én láttam bele és nem is volt ilyen
Erre én is gondoltam ,asszem 78. résztől jön új opening és férfi énekel azt olvastam
beküldve: 2008-09-04 21:30:35
(#464) az opening alatt nekem olyan érzésem volt hogy Hidan a kasza pörgetése közbe lecsapta Kakuzu-t...vagyis le kellett volna csapnia...mert 100% ogy eltalálta
beküldve: 2008-09-04 21:24:04
(#463) Ma jött ki az űj rész jeeee 74, új opening el vagyis csak a videó új a zene ugyanaz
beküldve: 2008-09-02 19:32:35
(#462) aaaaaaaaanyira jó eza 73. récc kécc felfirccülécc volt!
végre a manga sztori megy az animeben is! yeah! am a mangában azért kicsit se látszik,h húzzák az időt... sztem ennyi ideig normál esetben nem húznának el egy szászke fightot...mondjuk végre naruto edzése is benne van,ez pozitívum de akkor is húzzák az időt..hehh...bevárják az animet nyehh..pill leestem a székről...oks..
végre a manga sztori megy az animeben is! yeah! am a mangában azért kicsit se látszik,h húzzák az időt... sztem ennyi ideig normál esetben nem húznának el egy szászke fightot...mondjuk végre naruto edzése is benne van,ez pozitívum de akkor is húzzák az időt..hehh...bevárják az animet nyehh..pill leestem a székről...oks..
:D
Kisegítene valaki, hogy shippudenben melyik részek a fillerek?
Csak, hogy tudjam majd, hogy hol húzzak bele
Asszem 57-71, de az 57 nem biztos.
Don't forget to remember me.
beküldve: 2008-08-30 00:58:11
(#460) Kisegítene valaki, hogy shippudenben melyik részek a fillerek?
no pussy, just the dicks