Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
"Csak nem most derül ki, hogy az ősz hajú csávó Kazuma? :|
Pedig azaz
beküldve: 2008-08-09 13:50:44
(#443) Pff. Hát ez a sorozat engem kezd kikészíteni,am naon láwolom,meg minden,de mikor meglátom a Rasengant,minig rögtön beugrik a Dragon Ball. xD A mittomén hanyadik Shippuuden részben meg mikor Naruto leállította a chakraáramlását,hogy feloldja Itachi genjutsuját,és összecsapta a tenyerét,azt gondoltam:"Na,most mindjárt elkezd alkímiázni,mint Ed a Full Metal Alchemistben"
Azttól a villámlós vörös hajú csajtól meg már szinte vártam,hogy mikor ordítja el magát:Pika,pika...Pííííkacs úúúúúúúúú!!!
Idézve a naruto-kun néhány igencsak elmés csapattagját:"Csak nem most derül ki, hogy az ősz hajú csávó Kazuma? :| akkor be is szarok, kezd ez az egész filler Barátok Közt jelleget felvenni... Már csak Magdi anyus hiányzik..."
"Ezekszerint Sora lesz Hoffer Misi xd De most így hirtelen elképzeltem: Bandika - Konohamaru ; Tsunade - (hmm kinek van nagy melle a BK-ban? Ok... Tilda kiesett ) Vilibá - Ichiraku ... e té cé"
"Orochimaru - Berényi Miklós, Sasuke... hmmm... Kinga? XD Akamaru - Hogy is hívták? Berci? :) Ja és persze Kakuzu - Tóni, a szívdonor vagy mi :) "
Pfú...
Nna mind1 pápá!
Azttól a villámlós vörös hajú csajtól meg már szinte vártam,hogy mikor ordítja el magát:Pika,pika...Pííííkacs úúúúúúúúú!!!
Idézve a naruto-kun néhány igencsak elmés csapattagját:"Csak nem most derül ki, hogy az ősz hajú csávó Kazuma? :| akkor be is szarok, kezd ez az egész filler Barátok Közt jelleget felvenni... Már csak Magdi anyus hiányzik..."
"Ezekszerint Sora lesz Hoffer Misi xd De most így hirtelen elképzeltem: Bandika - Konohamaru ; Tsunade - (hmm kinek van nagy melle a BK-ban? Ok... Tilda kiesett ) Vilibá - Ichiraku ... e té cé"
"Orochimaru - Berényi Miklós, Sasuke... hmmm... Kinga? XD Akamaru - Hogy is hívták? Berci? :) Ja és persze Kakuzu - Tóni, a szívdonor vagy mi :) "
Pfú...
Nna mind1 pápá!
:D
beküldve: 2008-08-08 18:40:47
(#442) most néztem meg a 70. részt. ez most tetszett
milyen durva lett volna ha Naruto nem tudja visszaszorítani és összecsap a két "fenevad" de nagyon meglepett, hogy sikerült abból az állapotból visszahoznia magát amikor szinte már lement róla a bőr. Sora-nak meg egyáltalán nem is kéne semmit se hallania... olyannak kéne lennie mint Narutonak Orochimaru ellen se kép se hang... mondjuk az is igaz, hogy benne csak egy kis chakrája van a 9farkúnak
beküldve: 2008-08-06 10:34:46
(#441) A mangában viszont nem jár, ott 2 Akatsuki tag rabolja el a koporsókat, és nem azok akik az animében.
ez már sztem filler
Télen telelek; nyáron nyaralok
Szerk: Child prodigy 2008-08-05 19:37:50
Új ending a Naruto Shippuudennek!!^^Teccik nagyon,de arra lennék kíváncsi hoogy fogják ezt megoldani mert most úgytűnik 'minden összejött'Konohában :(
Nah, igen, tényleg jól összehozták a dolgokat. Bár még mindig nem értem, hogy a mangában már elég sok fontos dolog történt, amit elkezdhetnének megcsinálni animének is. Vagy ennyire el fog térni a vége a kettőnek? Vagy csak addig tér el, és a vége egyezni fog? Micsoda eget rengető kérdések.
A Föld, a Naprendszer elmegyógyintézete.
beküldve: 2008-07-31 07:54:03
(#438) rem hinataval jön össze szegény kiscsaj szivrohamot kapna ha sakurával látná smárolni
Én azért azt is várom már, hogy ez a lökött Naruto, mikor veszi végre észre Hinata rajongását? Észreveszi-e valaha is?
Szeretném, ha jó vége lenne az animénak, és mindenki elégedett lenne, minket is beleértve...
Háát én nemtom mi lesz ebből hogy Naruto észre veszi-e,mert végülis úgylátom hogy Sakurába már nem szerelmes(hál'istennek!!)De nekem furi lenne ha összejönnének ennyi idő után,de persze nagyon bírnám!!!!!Én még TenTen-re meg Nejire vagyok kíváncsi!!! Szeretném, ha jó vége lenne az animénak, és mindenki elégedett lenne, minket is beleértve...
De ha belegondolsz, azért annyira sok idő még nem telt el, és Naruto még csak most kezd el felnőni, eddig csak a harc, és az erősebbé válás érdekelte, ...és még csak 16 év körül vannak a szereplőink.
Ten-Ten nem igazán illik Nejihez, túl semmitmondó hozzá képest...Hmmm, Nejinek, még nem találtam megfeleő "csajt"
De Shikamaru és Temari telitalálat szerintem, ez már az első sorozatnmál is jól lejött!!! Vélemény?
Én Narutora & Hinatára lennék kiváncsi:) a shipuuden résezkben olyan édesek Sakura..őt meg nem tudom senkihez se kapcsolni xDxD
beküldve: 2008-07-19 18:35:47
(#436) De jóóóóó!!Lesz Shippuuden Movie 2!!!!!!! Viszont a dvd-n történő megjelenése már annál inkább jó...2009.májusára várható.... Nembaj addig a neten mindenki megtudja nézni>.<^^
UI.:Az előző üzi 2. bekezdésére nem kell figyelni!!!xP
UI.:Az előző üzi 2. bekezdésére nem kell figyelni!!!xP
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-07-19 18:42:32
beküldve: 2008-07-18 13:41:38
(#435) Új ending a Naruto Shippuudennek!!^^Teccik nagyon,de arra lennék kíváncsi hoogy fogják ezt megoldani mert most úgytűnik 'minden összejött'Konohában :(
Az epizod végén vannak azok a kis ajánlók amik a kövi részt mutatják be....és ezután következett még egy ami Sasukeről szólt.Nem tudom most ő is képbe fog kerülni?
Az epizod végén vannak azok a kis ajánlók amik a kövi részt mutatják be....és ezután következett még egy ami Sasukeről szólt.Nem tudom most ő is képbe fog kerülni?
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-07-10 16:32:55
(#434)
Szerk: Lill-chan 2008-07-10 16:33:42
Hmmm..Temari meg Shikamaru alap!!xDHát nembaj Narutora meg Hinatara kiváncsi leszek!!! Ten-Ten:Nem hinném hogy semmitmondó ,csak az a baj hogy róla nagyon keveset tudunk!!Róla tudjuk a legkevesebbet a csapatokon belül asszem!!DE , hát majd lesz ami lesz!!!!:)
Lehet, hogy igazad van, és pont azért tűnik semmitmondónak Ten-Ten, mert róla alig esik szó...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-07-10 16:33:32
Hmmm..Temari meg Shikamaru alap!!xDHát nembaj Narutora meg Hinatara kiváncsi leszek!!! Ten-Ten:Nem hinném hogy semmitmondó ,csak az a baj hogy róla nagyon keveset tudunk!!Róla tudjuk a legkevesebbet a csapatokon belül asszem!!DE , hát majd lesz ami lesz!!!!:)
Én azért azt is várom már, hogy ez a lökött Naruto, mikor veszi végre észre Hinata rajongását? Észreveszi-e valaha is?
Szeretném, ha jó vége lenne az animénak, és mindenki elégedett lenne, minket is beleértve...
Háát én nemtom mi lesz ebből hogy Naruto észre veszi-e,mert végülis úgylátom hogy Sakurába már nem szerelmes(hál'istennek!!)De nekem furi lenne ha összejönnének ennyi idő után,de persze nagyon bírnám!!!!!Én még TenTen-re meg Nejire vagyok kíváncsi!!! Szeretném, ha jó vége lenne az animénak, és mindenki elégedett lenne, minket is beleértve...
De ha belegondolsz, azért annyira sok idő még nem telt el, és Naruto még csak most kezd el felnőni, eddig csak a harc, és az erősebbé válás érdekelte, ...és még csak 16 év körül vannak a szereplőink.
Ten-Ten nem igazán illik Nejihez, túl semmitmondó hozzá képest...Hmmm, Nejinek, még nem találtam megfeleő "csajt"
De Shikamaru és Temari telitalálat szerintem, ez már az első sorozatnmál is jól lejött!!! Vélemény?
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
lehet hogy narutonak előjön mind a 9 farka a shippudenben a tűz templomában(csak lehet)
Most elmondjam hogy előjön e mind a kilenc farok a tűz templomában?
Naruto sosem járt a tűz templomában.
Tudtommal itt az anime eltér a mangától és jár ott Naruto.
Tényleg eltér a két történet.
Naruto az animében jár a Tűz Templománál, ott ismerkedik meg Sorával, aki szintén szél típusú csakrát használ.
Természetesen vele sem jön ki először, és olyan Sasuke pótlék féléje lesz Narutonak, legalább is úgy jön le a képernyőről...vele kezd el gyakorolni, és rivalizálni Naruto, miután visszatérnek Konohába.
A mangában viszont nem jár, ott 2 Akatsuki tag rabolja el a koporsókat, és nem azok akik az animében.
Szerk: Akinom 2008-07-10 16:07:05