Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
Nahát..úgy tűnik ez ismétlődő szokás Kishi-senseinél ,hogy egy pár emberkének,pl most Soranak is hasonló a múltja mint Narutonak ,mondjuk ez nem is csoda ,ha olyan erővel rendelkeznek ...De mellesleg ez a Sora is..hmmmm... ^^
Kíváncsi vagyok a továbbiakra..!!
A mangában nincs semmiféle Sora... az animében szerepel, totál filler. És ez is totál erőltetett, neki is hasonló múltja volt, gyűlölködő szemek stb... majd Naruto őt is megváltja
Nahát..úgy tűnik ez ismétlődő szokás Kishi-senseinél ,hogy egy pár emberkének,pl most Soranak is hasonló a múltja mint Narutonak ,mondjuk ez nem is csoda ,ha olyan erővel rendelkeznek ...De mellesleg ez a Sora is..hmmmm... ^^
Sora? Én szoktam nézni de ő kicsoda?Nem eméxem már rá
beküldve: 2008-05-10 17:36:19
(#381) Nahát..úgy tűnik ez ismétlődő szokás Kishi-senseinél ,hogy egy pár emberkének,pl most Soranak is hasonló a múltja mint Narutonak ,mondjuk ez nem is csoda ,ha olyan erővel rendelkeznek ...De mellesleg ez a Sora is..hmmmm... ^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Akit érdekel és még nem tudja ki Naruto apukája anna elmondanám hogy ő volt az a hokage aki a elzárta a Kyubit Narutoba (vagyis saját fiába) nem tom miért olyan trendi a saját fiúkba elzárni ilyen démoni dögöket
Ez most Naruto anyjával kapcs.,aki nem akarja megtudni ne olvassa!!!!
Szal nekem bnőm azt mondta h az ő anyja Konan az akkori neve Pedig Kushina..persze ez nem biztos
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Nehéz lenne Sakura számára a döntés, mert régen Narutot simán utálta, Sasukét meg imádta. Hál'istennek ő is felnőtt időközben, és már látja Narutóban a jó tulajdonságokat (erőben, és harci tudásban, még nem ér fel egy Hokagéval, de emberileg mindenképpen), és Sasuke hibáit is meglátja már.
Azt hiszem nem tudna választani, és inkább saját magát áldozná fel, hogy mindkét fiú élhessen tovább!!!
Igaz, Sakura modora nyers (tényleg Tsunade II. lett belőle), de a barátaiért -különösen ezért a kettőért-bármit megtenne.
Igen remélhetőleg !!De ne úgy mint régen legalábbis engem nagyon tudott benne idegesíteni ,hogy mindíg csak kiabál hogy Naruto ,és semmi több..!!! DE a Shippuuden részekben már más... Azt hiszem nem tudna választani, és inkább saját magát áldozná fel, hogy mindkét fiú élhessen tovább!!!
Igaz, Sakura modora nyers (tényleg Tsunade II. lett belőle), de a barátaiért -különösen ezért a kettőért-bármit megtenne.
Ezzel teljesen egyetértek hála Tsunadenak viszont vissza térve sztem is Kabuto fél Orotól igy ráhadja magát na meg Saskétól ijesztő tud néha lenni.
Akit érdekel és még nem tudja ki Naruto apukája anna elmondanám hogy ő volt az a hokage aki a elzárta a Kyubit Narutoba (vagyis saját fiába) nem tom miért olyan trendi a saját fiúkba elzárni ilyen démoni dögöket
Nehéz lenne Sakura számára a döntés, mert régen Narutot simán utálta, Sasukét meg imádta. Hál'istennek ő is felnőtt időközben, és már látja Narutóban a jó tulajdonságokat (erőben, és harci tudásban, még nem ér fel egy Hokagéval, de emberileg mindenképpen), és Sasuke hibáit is meglátja már.
Azt hiszem nem tudna választani, és inkább saját magát áldozná fel, hogy mindkét fiú élhessen tovább!!!
Igen remélhetőleg !!De ne úgy mint régen legalábbis engem nagyon tudott benne idegesíteni ,hogy mindíg csak kiabál hogy Naruto ,és semmi több..!!! DE a Shippuuden részekben már más... Azt hiszem nem tudna választani, és inkább saját magát áldozná fel, hogy mindkét fiú élhessen tovább!!!
Szerk: Berni 2008-05-02 18:12:14
amikor Sasuke rátámadt, hogy honnan tudhatná Narutó, milyen az, mikor az valaki elveszíti a testvérét, és a családját...hiszen Narutó mindig is egyedül élt, család nélkül...vagy valami ilyesmi.[/QUOTE]
bocsi, hogy ezt kiragadom a szövegkörnyezetből, de ennek kapcsán mindig az jut eszembe, hogy ember képes-e ennél durvább dolgot mondani egy másik embertársának? 'örülj neki hogy nincs családod, mert akkor azt sem tudod, milyen fájdalmas elveszíteni őket.' tényleg!!! micsoda mázlista ez a Naruto, neki az esély sem adatott meg, hogy megismerje milyen (vagy csak simán kicsoda) volt az apja és az anyja
Sasuke inkább összetehette volna a két kezét, hogy egyáltalán volt otthona és szerettei, hacsak rövid időre is
bocsi, hogy ezt kiragadom a szövegkörnyezetből, de ennek kapcsán mindig az jut eszembe, hogy ember képes-e ennél durvább dolgot mondani egy másik embertársának? 'örülj neki hogy nincs családod, mert akkor azt sem tudod, milyen fájdalmas elveszíteni őket.' tényleg!!! micsoda mázlista ez a Naruto, neki az esély sem adatott meg, hogy megismerje milyen (vagy csak simán kicsoda) volt az apja és az anyja
Sasuke inkább összetehette volna a két kezét, hogy egyáltalán volt otthona és szerettei, hacsak rövid időre is
Sasuke megmondta hogy naruto lett a legjobb barátja, kicsit később erre mondta naruto hogy sasuke neki olyan mint egy testvér.
Igaz, Sasuke a harc közben megmondta Narutónak, hogy mennyire utálta őt eleinte, és ennek ellenére mégis ő lett a legjobb barátja.
De Naruto arra mondta, hogy olyan neki Sasuke, mint a testvére, amikor Sasuke rátámadt, hogy honnan tudhatná Narutó, milyen az, mikor az valaki elveszíti a testvérét, és a családját...hiszen Narutó mindig is egyedül élt, család nélkül...vagy valami ilyesmi.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-05-02 00:11:08
én hülyeségnek tartom azt, hogy Sasuke Naruto legjobb barátjának lett kikiáltva. amíg egy csapatot alkottak és együtt kellett dolgozniuk végig utálták a másikat. ráadásul Naruto hitte csak azt, h. jelent vmit Sasuke szemében
a dolog túlzottan egyoldalú volt
Igen sajnos csak Naruto tartja/tartotta Sasukét a legjobb barátjának,de azt nem értem hogy Sasuke megakarta ölni Narutot a Magenkyou Sharingan miatt,és mint tudjuk, ahhoz a személy legjobb barátját kell megölnie...a dolog túlzottan egyoldalú volt
ez egy kitűnő érv bár én úgy gondolom, hogy Sasuke-nél sem tolongott a sok jelentkező a legjobb barát címért (mivel ő is enyhén szólva zárkózott volt + igazi kis zseni), szval ha nincs ló, jó a szamár is alapon Naruto lett a befutó
ki tudja? ha így van, eléggé szomorú... Naruto igazi barátokat érdemel(ne)
Én valahol mégis azt gondolom, hogy anno tényleg fontos volt Sasuke számára a barátságuk, hiszen miatta megfeledkezett a gyűlöletről is, ami addig hajtotta előre.
Még Orochimaru is tartott ettől, és ezért szólt Kabutónak, hogy addig kell elrabolni Sasukét Konohából, amíg a démon kölyök (lásd: Naruto) teljesen meg nem változtatja a gyülölettől, égő szívét. (Ez valahol, még eléggé a sorozat elején volt)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-05-02 00:04:44
beküldve: 2008-05-02 00:00:29
(#374) Sasuke megmondta hogy naruto lett a legjobb barátja, kicsit később erre mondta naruto hogy sasuke neki olyan mint egy testvér.
én hülyeségnek tartom azt, hogy Sasuke Naruto legjobb barátjának lett kikiáltva. amíg egy csapatot alkottak és együtt kellett dolgozniuk végig utálták a másikat. ráadásul Naruto hitte csak azt, h. jelent vmit Sasuke szemében
Igen sajnos csak Naruto tartja/tartotta Sasukét a legjobb barátjának,de azt nem értem hogy Sasuke megakarta ölni Narutot a Magenkyou Sharingan miatt,és mint tudjuk, ahhoz a személy legjobb barátját kell megölnie...a dolog túlzottan egyoldalú volt
Sasuke nem akarta ezért megölni Narutót, hisze a harc végén kijelentette, hogy azért sem fogja azt csinálni, amit a bátja, Itachi...és ő másképp keres magának erőt -na, ebből lett Orochimaru, BUMMM!!!
ez egy kitűnő érv bár én úgy gondolom, hogy Sasuke-nél sem tolongott a sok jelentkező a legjobb barát címért (mivel ő is enyhén szólva zárkózott volt + igazi kis zseni), szval ha nincs ló, jó a szamár is alapon Naruto lett a befutó
ki tudja? ha így van, eléggé szomorú... Naruto igazi barátokat érdemel(ne)
Mondjuk azért vannak igazi barátai pl. Shikamaruval is nagyon jó a viszonya meg még sorolhatnám....Csak az a roszz hogy Sasuke szemrebbenés nélkül megölné őt,nem is gondolkozna.. Naruto pedig ő biztos nem!!Meg vajon most ha választani kéne Sakurának, kinek mentené meg szívesebben az életét??.... ki tudja? ha így van, eléggé szomorú... Naruto igazi barátokat érdemel(ne)
EZT AZÉRT MEGCÁFOLOM...
Igaz, hogy eleinte utálták egymást, de Sasuke többször is, önként, megvédte Narutót. (Pl. Haku elleni harc - ki kapta be Naruto helyett a tűket? Vagy amikor Naruto már Jiraiyával gyakorollt, és Sasuke fülébe jutott, hogy Itachi el akarja kapni Narutót. Ott tényleg aggódott érte. stb.)
Valahogy én is így gondoltam.
Most játszuk egy kicsit a rossz fiút...bár Sasuke sosem volt egy kedves kölyök, nem is tudom Naruto mi a fenét "eszik" rajta?...
Most játszuk egy kicsit a rossz fiút...bár Sasuke sosem volt egy kedves kölyök, nem is tudom Naruto mi a fenét "eszik" rajta?...
Tudom Iruka volt az első aki őt elfogadta , de Naruto így mondta
Ja, igen.
Naruto azt mondja, hogy Sasuke volt az első, aki őt IGAZÁN elismerte. Azt hiszem akkor volt, amikor Sasuke közölte vele (közvetlenül a Chuning vizsga előtt, ha jól emlékszem?...), hogy vele is meg akar majd küzdeni.
Naruto számára ez volt az az elismerés, amit a riválisától, a legjobban várt.
Na, de akkor is, közel 3 év távlatából már hagyhatná a Sasuke gyereket a francba, hiszen önként ment el. és azóta is folyamatosan koptatja le őket... lassan Narutóék, már úgy néznek ki, mint a piócák!!!
Sasuke megmondta nekik világosan, már többször is, hogy esze ágában sincs visszamenni...
Szerk: Akinom 2008-05-01 23:37:43