Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2008-04-03 21:50:59
(#339) hát egyre valószínűbb h 1 évadnyi(25-26) rész filler elé nézünk...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-03 21:28:11
(#338) Tudom h az aoi kéket jelent...
De mondjuk az ending nekem se jön be... Szerintem király lenne ha egyáltalán lehet olyat, hogy a Dragonball GT 4. endingjének zenéjét teszik be...az narutoval..könnyfakasztó lenne...
De mondjuk az ending nekem se jön be... Szerintem király lenne ha egyáltalán lehet olyat, hogy a Dragonball GT 4. endingjének zenéjét teszik be...az narutoval..könnyfakasztó lenne...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-03 21:23:10
(#337) Yaoi yaoi Ebben az esetben naon teccik
Viccet férretéve, aoi kéket jelent asszem. Nem olyan vészes... jójó.
Viccet férretéve, aoi kéket jelent asszem. Nem olyan vészes... jójó.
beküldve: 2008-04-03 21:04:55
(#336) nemtom h történt e ien atörténelem során de most egyetértek Necroval
Az új openin sztem is nagyon ütős!!!
Az új openin sztem is nagyon ütős!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-03 20:42:39
(#335) Mondjuk a refrén...Aoi, Aoi....tényleg van benne vmi madárhang
vagy esetleg azt mondaná a kedves énekes hogy yaoi, yaoi Sasuke és Naruto kapcsolatára célozva
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hát nemtom eldönteni h az op a sza*abb vagy az ending... siralmas. A manga olyan elöl van már, minek kellenek a fillerek?
Új hírek! Lehetséges, hogy ezek a random ninják, NEM FILLER ELŐJELEI! Hanem az új op rögtön egy special (bár erre nagyon kevés esély van) A legújabb naruto shippu movie 2-őhöz
És az op nagyon király
Ebben lehet valami amúgy.. volt már ilyen az első op közben is...
Hmm volt már olyan h nem teccett egy op vagy ed, később viszont megkedveltem. De ennek az opnak a refrénjéről valami trópusi madár jutott eszembe Nem vok hülye.. sztem nem találták el a shippuu hangulatát.
Hát nemtom eldönteni h az op a sza*abb vagy az ending... siralmas. A manga olyan elöl van már, minek kellenek a fillerek?
Új hírek! Lehetséges, hogy ezek a random ninják, NEM FILLER ELŐJELEI! Hanem az új op rögtön egy special (bár erre nagyon kevés esély van) A legújabb naruto shippu movie 2-őhöz
És az op nagyon király
beküldve: 2008-04-03 20:16:17
(#332) Hát nemtom eldönteni h az op a sza*abb vagy az ending... siralmas. A manga olyan elöl van már, minek kellenek a fillerek?
beküldve: 2008-04-03 19:26:49
(#331) Több mint valószínű...Ugyanis ez az opening ezt láttatja velünk...késssssz...
bár ezen felül nekem komolyan anygon tetszik
bár ezen felül nekem komolyan anygon tetszik
beküldve: 2008-04-03 17:30:07
(#330) kész...ezmár több a sokknál...sajna valószínű h ujra fillerek lesznek, már a shipuban is
beküldve: 2008-03-12 14:58:19
(#329) Nah ja bár a Demon Fox alaknak a képe kicsit vicces volt, de ahogy kialakult az legalább látványos volt. XD
beküldve: 2008-03-12 14:56:30
(#328) háát eddig kicsit lassan fojtak az események, de most ismét begyorsultak
szal nekem nagyon bejön most is
szal nekem nagyon bejön most is
beküldve: 2008-03-12 14:48:50
(#327) beküldve: 2008-02-21 20:22:55
(#326) csak kár hogy 2 havonta adják mert a shippudent is adnák a 23 tól asszem shippu
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-02-21 20:21:18
(#325) Végre ehhez a történethez is tudok hozzászólni, mert sikerül megnéznem 43 részt belőle. NAGYON KIRÁLY!!!
(Amúgy is Naruto mániás lettem, az alap 220 részt is már 3-szor láttam, emelett még a Jetixeset is nézem, és olvasom mangába is. Ezt a 2. sorozatot is már 2-szer végig néztem 1 hét alatt.)
(Amúgy is Naruto mániás lettem, az alap 220 részt is már 3-szor láttam, emelett még a Jetixeset is nézem, és olvasom mangába is. Ezt a 2. sorozatot is már 2-szer végig néztem 1 hét alatt.)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"