Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2008-04-03 21:50:59
(#339) hát egyre valószínűbb h 1 évadnyi(25-26) rész filler elé nézünk...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-03 21:28:11
(#338) Tudom h az aoi kéket jelent...
De mondjuk az ending nekem se jön be... Szerintem király lenne ha egyáltalán lehet olyat, hogy a Dragonball GT 4. endingjének zenéjét teszik be...az narutoval..könnyfakasztó lenne...
De mondjuk az ending nekem se jön be... Szerintem király lenne ha egyáltalán lehet olyat, hogy a Dragonball GT 4. endingjének zenéjét teszik be...az narutoval..könnyfakasztó lenne...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-03 21:23:10
(#337) Yaoi yaoi
Ebben az esetben naon teccik
Viccet férretéve, aoi kéket jelent asszem. Nem olyan vészes... jójó.
Ebben az esetben naon teccik
Viccet férretéve, aoi kéket jelent asszem. Nem olyan vészes... jójó.
beküldve: 2008-04-03 21:04:55
(#336) nemtom h történt e ien atörténelem során de most egyetértek Necroval
Az új openin sztem is nagyon ütős!!!
Az új openin sztem is nagyon ütős!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-03 20:42:39
(#335) Mondjuk a refrén...Aoi, Aoi....tényleg van benne vmi madárhang
vagy esetleg azt mondaná a kedves énekes hogy yaoi, yaoi Sasuke és Naruto kapcsolatára célozva
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hát nemtom eldönteni h az op a sza*abb vagy az ending... siralmas. A manga olyan elöl van már, minek kellenek a fillerek?
Új hírek! Lehetséges, hogy ezek a random ninják, NEM FILLER ELŐJELEI! Hanem az új op rögtön egy special (bár erre nagyon kevés esély van) A legújabb naruto shippu movie 2-őhöz
És az op nagyon király
Ebben lehet valami amúgy.. volt már ilyen az első op közben is...
Hmm volt már olyan h nem teccett egy op vagy ed, később viszont megkedveltem. De ennek az opnak a refrénjéről valami trópusi madár jutott eszembe
Nem vok hülye.. sztem nem találták el a shippuu hangulatát.Hát nemtom eldönteni h az op a sza*abb vagy az ending... siralmas. A manga olyan elöl van már, minek kellenek a fillerek?
Új hírek! Lehetséges, hogy ezek a random ninják, NEM FILLER ELŐJELEI! Hanem az új op rögtön egy special (bár erre nagyon kevés esély van) A legújabb naruto shippu movie 2-őhöz
És az op nagyon király
beküldve: 2008-04-03 20:16:17
(#332) Hát nemtom eldönteni h az op a sza*abb vagy az ending... siralmas. A manga olyan elöl van már, minek kellenek a fillerek?
beküldve: 2008-04-03 19:26:49
(#331) Több mint valószínű...Ugyanis ez az opening ezt láttatja velünk...késssssz...
bár ezen felül nekem komolyan anygon tetszik
bár ezen felül nekem komolyan anygon tetszik
beküldve: 2008-04-03 17:30:07
(#330) kész...ezmár több a sokknál...sajna valószínű h ujra fillerek lesznek, már a shipuban is
beküldve: 2008-03-12 14:58:19
(#329) Nah ja bár a Demon Fox alaknak a képe kicsit vicces volt, de ahogy kialakult az legalább látványos volt. XD
beküldve: 2008-03-12 14:56:30
(#328) háát eddig kicsit lassan fojtak az események, de most ismét begyorsultak
szal nekem nagyon bejön most is
szal nekem nagyon bejön most is
beküldve: 2008-03-12 14:48:50
(#327) beküldve: 2008-02-21 20:22:55
(#326) csak kár hogy 2 havonta adják mert a shippudent is adnák a 23 tól asszem shippu
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-02-21 20:21:18
(#325) Végre ehhez a történethez is tudok hozzászólni, mert sikerül megnéznem 43 részt belőle. NAGYON KIRÁLY!!!
(Amúgy is Naruto mániás lettem, az alap 220 részt is már 3-szor láttam, emelett még a Jetixeset is nézem, és olvasom mangába is. Ezt a 2. sorozatot is már 2-szer végig néztem 1 hét alatt.)
(Amúgy is Naruto mániás lettem, az alap 220 részt is már 3-szor láttam, emelett még a Jetixeset is nézem, és olvasom mangába is. Ezt a 2. sorozatot is már 2-szer végig néztem 1 hét alatt.)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"