Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-12-01 22:44:21
(#324) Hehe...én egyszer már majdnem nyitottam, csak aztán nem mertem...
Amúgy Holci, nem azért mondtam ,hogy baj, mert folytattam, és soxor offoltam már előtte is...csak megjegyeztem... hehe....
Amúgy Holci, nem azért mondtam ,hogy baj, mert folytattam, és soxor offoltam már előtte is...csak megjegyeztem... hehe....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-01 22:40:27
(#323) sztem senki sem haragudna meg ha nyitnánk (vmejikőnk) 1 shippuuden topicot...mármint mangásat
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Igen így van...Ez most tényleg jó...Sait nagyon eltalálták hangilag
de valahol hallottam már azt a hangot XD vmi másik animében
meg a beszólások...kész... és direkt mindig ott hagyják abba, hogy tuti meg kelljen nézned a következő részt, mégha tudod is a storyt n_nIgen végre elindulnak az események már ráfért az Anime-re, a hangok tényleg jók letek.
A Manga elégé nyögdécsel ,most már mutathatnának valamit Itachi-rol és Sasuke-röl is.
Ja jövöhéten egy órás special rész lessz Shippuuden Anime-böl.
Juppé! Végre! Ismerős arcokat is látok és új hozzászólások!
(Na meg nekem is van kis időm feljönni, olvasni, irni...)
Anime...hmmm...hát Trisa ezért jobb megvárni, amíg egy nagyobb mennyiség összegyűlik, mert ilyen egy - két hetes kényszerű várakozásba beleőszül az ember. Na ja, persze, aki egyszer elkezdi, tuti nem tudja abbahagyni, az is igaz. (Mellesleg lecserélted Dei-t a színes verzióra? )
Holci, egyetértek! Én is állandóan őket várom a sztoriban... hááát majd csak lesz vmi.
(Jó az avád! sikerült kitenned az egyik kedvenc témájú képem ! Én meg épp ma pakoltam tele a telóm Itachis, Sasuke-s, meg Kakashis képekkel )
Igen.... Nos....Hát....
Holci: Manga offolás; de tényleg lehetne már valami...(leszögezem ma még nem olvastam sem a mangát sem az epit ... csak azt nézni kell...de már a kezemben vannak...!!) De Sasuke vs. Itachi az nagyon érdekel...azt a elhúzhatja sensei egy évig is, de nagyon érdekel..nagyon nagyon...bár ha annak a harcnak vége...akkor utána mi lesz....? lehet ezért húzza Jiraiyával...
asx: én is gondolkodtam már rajta....mármint az összegyűjtöm, ünnepélyesen megnézem a sok sok epizódot....de nem megy
(HEHE köszi XD Deidara mindenek felettt és pont kíváncsi voltam rá, hogyan lesz az animében az az arc... de annyira megtetszett..hogy kész... beraktam
Na szóval akor most még ha jól tudom akor a következö részben még csapat edzések lessznek és csak utána találkoznak Orochimaru-val.Na és utána hova követik?
A nagy találkozás amit már az Anime elején is látunk csak most majd teljes méretében kapjuk meg. Amugy igazán izgalmas harcok ezután következnek.Mondjuk Asuma-t sajnáltam kár volt kivenni a történetböl. Ja különben Trisa most akor hova írjak? Nincsen Shippuuden Manga Topic, de ha vissza nézed akor mindig itt vagy a Naruto Manga Topicba beszéltük meg a Shipus dolgokat, de oda se való mert az a Mangafan kiadványos Manga-ra vonatkozik.Még egy Narutos Topic meg már sok lenne.De ha van rá megoldásod szóljál
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
meg a beszólások...kész... és direkt mindig ott hagyják abba, hogy tuti meg kelljen nézned a következő részt, mégha tudod is a storyt n_nIgen végre elindulnak az események már ráfért az Anime-re, a hangok tényleg jók letek.
A Manga elégé nyögdécsel ,most már mutathatnának valamit Itachi-rol és Sasuke-röl is.
Anime...hmmm...hát Trisa ezért jobb megvárni, amíg egy nagyobb mennyiség összegyűlik, mert ilyen egy - két hetes kényszerű várakozásba beleőszül az ember. Na ja, persze, aki egyszer elkezdi, tuti nem tudja abbahagyni, az is igaz. (Mellesleg lecserélted Dei-t a színes verzióra? )
Holci, egyetértek! Én is állandóan őket várom a sztoriban... hááát majd csak lesz vmi.
(Jó az avád! sikerült kitenned az egyik kedvenc témájú képem ! Én meg épp ma pakoltam tele a telóm Itachis, Sasuke-s, meg Kakashis képekkel )
Igen.... Nos....Hát....
Holci: Manga offolás; de tényleg lehetne már valami...(leszögezem ma még nem olvastam sem a mangát sem az epit ... csak azt nézni kell...de már a kezemben vannak...!!) De Sasuke vs. Itachi az nagyon érdekel...azt a elhúzhatja sensei egy évig is, de nagyon érdekel..nagyon nagyon...bár ha annak a harcnak vége...akkor utána mi lesz....? lehet ezért húzza Jiraiyával...
asx: én is gondolkodtam már rajta....mármint az összegyűjtöm, ünnepélyesen megnézem a sok sok epizódot....de nem megy
(HEHE köszi XD Deidara mindenek felettt és pont kíváncsi voltam rá, hogyan lesz az animében az az arc... de annyira megtetszett..hogy kész... beraktam
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-30 23:48:16
(#320) bocsi az előbb nem akartam off-topic lenni, csak anygon lelkesedem
Sai-on halálra nevettem magam, túl fura ahhoz, hogy ne nevess rajta, kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani a sztori most következő részét, ami a kedvencem de nem mindig szeretem, ahogy Naruto Kyuubi változatát rajzolják
Sai-on halálra nevettem magam, túl fura ahhoz, hogy ne nevess rajta, kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani a sztori most következő részét, ami a kedvencem de nem mindig szeretem, ahogy Naruto Kyuubi változatát rajzolják
"hn" :/
beküldve: 2007-11-30 23:44:17
(#319) most töltöm lefelé a Shippuden 36-37-ik részt egy nagyon szupi kis oldalról, a mínőség kiváló, mintha DVDn néznéd
és már elolvastam a 380-ik rész, ami nagyon sokat igér, és kiderült, hogy Sasuke tiszta sablonos és kiszámítható ( ), mert 2szer is kitaláltam, hogy mit fog mondani
és már elolvastam a 380-ik rész, ami nagyon sokat igér, és kiderült, hogy Sasuke tiszta sablonos és kiszámítható ( ), mert 2szer is kitaláltam, hogy mit fog mondani
"hn" :/
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-11-26 00:29:58
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-11-25 16:50:27
(#316) Hm,akkor nem csak nekem ismerős Sai hangja...de télleg nagyon eltalálták...
Oh,és Tobi hangja is...azt is megfogták.
Oh,és Tobi hangja is...azt is megfogták.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-25 16:19:27
(#315) Igen így van...Ez most tényleg jó...Sait nagyon eltalálták hangilag
meg a beszólások...kész... és direkt mindig ott hagyják abba, hogy tuti meg kelljen nézned a következő részt, mégha tudod is a storyt n_n"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-24 21:45:44
(#314) nah, sztem az új rész elég jóra sikeredett
és Sai...a kedvencem
(de csak Deidara után )
és Sai...a kedvencem
(de csak Deidara után )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-11-17 11:13:31
(#312) Necrokid...elhiszem h tényleg nehéz...de mostanra azért télleg felfoghattad volna h ez még mindig az ANIME topicja...
amugy meg az uj rész nem volt rossz Sai-nak nagyon eltalálták a hangját
amugy meg az uj rész nem volt rossz Sai-nak nagyon eltalálták a hangját
beküldve: 2007-11-16 22:34:21
(#311) Úgy tűnik hogy most Jirayia áll nyerésre...de az is lehet hogy a végén megszökik jira....végül is Pein, bizti nem hal meg esetleg jira
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-16 22:17:39
(#310)