Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
De van, Orocsi a gonosz kígyó néven, méghozzá. Aztán van Békavarázslat, és gyógyító csigavarázslat, csak hogy teljes legyen a kép.
Akkor most lehet gondolkodni, melyikből jött az ötlet kinek..(bár engem érdekelne...aranyos lehet )
Nem ritka dolog, ha valaki népmesei elemekből merít, szerintem nincs is ezzel semmi gond, nem ezért említettem.
beküldve: 2007-11-03 20:35:53
(#263) Én Kishi sensei-re szavazok
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
De van, Orocsi a gonosz kígyó néven, méghozzá. Aztán van Békavarázslat, és gyógyító csigavarázslat, csak hogy teljes legyen a kép.
Akkor most lehet gondolkodni, melyikből jött az ötlet kinek..(bár engem érdekelne...aranyos lehet )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-02 20:33:20
(#261) Nane.Komolyan?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
[/QUOTE]
Zsiraija?Csunáde? Orocsimárú nincs? [/QUOTE]
Zsiraija?Csunáde? Orocsimárú nincs? [/QUOTE]
Kíváncsi vagfyok ha magyarul a manga eljut bizonyos részekhez akkor hogy írják majd a neveket:
Tsunade - Tszunade vagy Cunade
Jirayia - Dzsiraia vagy Dzsirajia
Itachi - Itacsi
Deidara - Dejdara (bár sztem ezt meghagyják)
Sai - Szai
Egyébként király a manga!
Itachi - Itacsi
Sai - Szai
Lehet, ezt kevesen tudják, de jelent már meg egy Japán mesék c. könyv a Világ meséi sorozatból, és abban van egy Zsiraija című történet (nahát), ebből következik az egyik szereplő lehetséges átírása, és ott van egy másik szereplő, Csunáde néven. Ettől még persze lehet, hogy itt máshogy fogják.
Zsiraija?Csunáde? Orocsimárú nincs?
Kíváncsi vagfyok ha magyarul a manga eljut bizonyos részekhez akkor hogy írják majd a neveket:
Itachi - Itacsi
Sai - Szai
Itachi - Itacsi
Sai - Szai
Lehet, ezt kevesen tudják, de jelent már meg egy Japán mesék c. könyv a Világ meséi sorozatból, és abban van egy Zsiraija című történet (nahát), ebből következik az egyik szereplő lehetséges átírása, és ott van egy másik szereplő, Csunáde néven. Ettől még persze lehet, hogy itt máshogy fogják.
beküldve: 2007-11-02 18:58:23
(#257) Húzzák evvel az amúgy is labilis idegeimet...
Ezz...ezz egyszerűen.... kicsi szívem sajdul belé.... pont a legjobb részeknél képesek iylet csinálni !!!! és tuti nem lesz Xtra hosszú manga Chapter és episode utána igaz?? kriminális
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-01 23:18:21
(#255) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ már megint elmarad a heti rész és ez még nem a legnagyobb gond hanem az hogy a Manga sem jön ki új fejezettel
Hát hogy lehet ilyet csinálni az emberekkel.
Hát hogy lehet ilyet csinálni az emberekkel.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Most látom csak...Bizonyos részekhez?! Sai-nál már lehet mondani, hogy kijött a sorozat 3/4-e. (Persze csak a mostani állás szerint.)
Egyébként tényleg jó lenne!
Bizonyos részekhez..vagyis naon naon soká
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Most látom csak...Bizonyos részekhez?! Sai-nál már lehet mondani, hogy kijött a sorozat 3/4-e. (Persze csak a mostani állás szerint.)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Az Itacsi sztem biztos, Szai is, az első kettő kérdéses. de ha a jutsu átírásásból indulunk ki, akkor elvileg Cunade lesz.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-11-01 20:03:31
(#251) Kíváncsi vagfyok ha magyarul a manga eljut bizonyos részekhez akkor hogy írják majd a neveket:
Itachi - Itacsi
Sai - Szai
Itachi - Itacsi
Sai - Szai
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-01 19:10:17
(#250) Köszi