Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-10-30 13:35:53
(#204) De Deidara teste azért lenne kicsit furi mert ugye felrobbantotta magát...vagy a piercingjeivel tartja össze?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-30 10:50:26
(#203) Én most per speciel azon gondolkodom, h tényleg halott emberkéknek a testét tudja irányítani Pein, meg talán elfoglalni. Végülis:
- az első teste Yondira hasonlított, ezért hitték, h ő Naruto faterja; miért vörös a haja? hajfesték, nem akarja h lebutaszöszizzékXD
- második meg olyan DeidarásXD szal lehet h miután megmurdált, vhogy az ő testét is elfoglalta
Nem tudom, mennyiben értelmes ez az elmélet...
- az első teste Yondira hasonlított, ezért hitték, h ő Naruto faterja; miért vörös a haja? hajfesték, nem akarja h lebutaszöszizzékXD
- második meg olyan DeidarásXD szal lehet h miután megmurdált, vhogy az ő testét is elfoglalta
Nem tudom, mennyiben értelmes ez az elmélet...
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-10-29 23:30:24
(#202) Kizárt, hogy új tagok...nézd meg olyan "pirszing" esek mint Pain ...lehet,hogy igaz az az elmélet( valaki említette előttem) ,hogy Pain képes testet váltani....csak kicst átformálja...vagy valami és hogy a hármas elméletbe is passzoljon...képes egyszerre több testet irányítani....mitudomain megosztja a lelkét 3 testbe...XD vá....De az is lehet....hogy a holt és régi Akatsuki taggokat hozza vissza zombi formában.... vagy lehet,hogy ez egyfajta mmmm "használtai módja" a Rin'ngannak...de az is meglehet, hoyg egyszerű ,vagyis nem egyszerű, de klónokat hozott létre... mondjuk... különböző tulajdonságokkal..pl az egyik azzzaaaa ööö ( áh ez hülyeség... kifolyt belőlema napi adaag... x.X megaztán )
ja.... hát...a rajzolással tényleg van valami....de én azért nem vetem meg Kishimoto-senseit...még mindig jobban nyomja ,mint én....és jó sokáig kitartott...biztos kifogyott a duracel, vagy mi
ja.... hát...a rajzolással tényleg van valami....de én azért nem vetem meg Kishimoto-senseit...még mindig jobban nyomja ,mint én....és jó sokáig kitartott...biztos kifogyott a duracel, vagy mi
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Na jó de milyen Akatsukisok? Új tagok vagy mi?
Nemtom..ask Masasi
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-28 19:52:36
(#200) Na jó de milyen Akatsukisok? Új tagok vagy mi?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Hát elég érdekes az új manga...ki az a két izé...tag akit Pein megidéz? Azok kik v mik egyáltalán?
Azok vagy akatsukisok vagy két PEin
Egyébként csak én veszem észre hogy lentebb ment a narutoban a rajzok színvonala?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-28 19:48:56
(#198) Hát elég érdekes az új manga...ki az a két izé...tag akit Pein megidéz? Azok kik v mik egyáltalán?
Remélem a következő szereplők hamarosan meghalnak :
Sakura, Itachi, Sasuke, Ino, Shikamaru
Nagyjából ennyi, remélem nem nyúztok meg érte
Sakura, Itachi, Sasuke, Ino, Shikamaru
Nagyjából ennyi, remélem nem nyúztok meg érte
és ki marad bár nem rossz ötlet
PEIN!!!
Hát nem tudom mit tudhat még ez a Rin'ngan, hogyha
elvileg erősebb a Sharingannál is...
sztem már a Sharingan is nagyon extra technika...mivel lehet még felülmúlni? Most néztem meg 376. RAW verziot:
Jiraya csinál egy megidéző teknikát elég éredekes ,még megtudunk valamit a korábi békaszövetségröl közte és valami öregasszon béka közt.Pain válasza szintén egy megidézö teknika ha jól látam akor három különféle Pain-nel találkozunk majd
Akor egy kis info tudja mindenki honnan és még a kukacokat is bent hagyom:
Naruto Shippuuden rész megjelenések:
@ november 01. /Az új cél/ (33. )
@ november 08. /Megalakulás! Az új Kakashi Csapat/ (34. )
@ november 15. /Nélkülözhető/ (35. )
@ november 22. /Egy mű mosoly/ (36. )
Jólvanna akkor se azért mondtam
Hát nem tudom mit tudhat még ez a Rin'ngan, hogyha
sztem már a Sharingan is nagyon extra technika...mivel lehet még felülmúlni? Most néztem meg 376. RAW verziot:
Jiraya csinál egy megidéző teknikát elég éredekes ,még megtudunk valamit a korábi békaszövetségröl közte és valami öregasszon béka közt.Pain válasza szintén egy megidézö teknika ha jól látam akor három különféle Pain-nel találkozunk majd
Akor egy kis info tudja mindenki honnan és még a kukacokat is bent hagyom:
Naruto Shippuuden rész megjelenések:
@ november 01. /Az új cél/ (33. )
@ november 08. /Megalakulás! Az új Kakashi Csapat/ (34. )
@ november 15. /Nélkülözhető/ (35. )
@ november 22. /Egy mű mosoly/ (36. )
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-10-26 20:02:18
(#194) Hát nem tudom mit tudhat még ez a Rin'ngan, hogyha
sztem már a Sharingan is nagyon extra technika...mivel lehet még felülmúlni? ^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ja ezzel egyetértek...Annyira jópofa volt régen! Mikor mondta,hogy csak meg szeretné védeni a barátait, akkor tisztára Naruto-s lelkület volt...Most meg
Tiszta dilis lett...teljesen 'nevetséges' hogy istennek képzeli magát...kicsit csalódtam is benne ...ennnél sokkal komolyabbnak tűnt. És még ő oktatatta le Jiraya-t ilyen téren!
de lassan ezek a kérdések is tisztázódni fognak...
Ja az Uchiás vonal...úgy látszik ők azok, akik mindig vmi csavart nyomnak a sztoriba...most épp Tobin a sor... de kiváncsi vagyok mire készülnek (sztem Itachival karöltve )
mintha Yahiko testében tűnt volna fel eleinte...persze ez nem feltétlen jelenti, hogy meg is ölte
Tiszta dilis lett...teljesen 'nevetséges' hogy istennek képzeli magát...kicsit csalódtam is benne ...ennnél sokkal komolyabbnak tűnt. És még ő oktatatta le Jiraya-t ilyen téren!
Ja az Uchiás vonal...úgy látszik ők azok, akik mindig vmi csavart nyomnak a sztoriba...most épp Tobin a sor... de kiváncsi vagyok mire készülnek (sztem Itachival karöltve )
Igen ez a Tengus elmélet felcsigázot,és nagyon ugy tünik hogy bejön a dolog.
Pain képeségei is zavarosak ,nekem tul homályos a dolog.
De ne hogy már kicsinálj Jiraya-t mert az egyik kedvenc karakterem lenne oda. Mi lenne a történettel a pervez remete nélkül ,nagyon poén a krapek és igen szeretni való karakter.
beküldve: 2007-10-26 19:35:25
(#192) Ja ezzel egyetértek...Annyira jópofa volt régen! Mikor mondta,hogy csak meg szeretné védeni a barátait, akkor tisztára Naruto-s lelkület volt...Most meg
mintha Yahiko testében tűnt volna fel eleinte...persze ez nem feltétlen jelenti, hogy meg is ölte
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Húúú, erre sztem mindeki nagyon vár! Az az Uchiha -klános link jól bogarat ültetett a fülünkbe!
Na meg Tobi...én arcát is szívesen megnézném! Hogy végre eldőljön az örök vitatéma...
Ma/holnap rakják fel az új fejezetet. Sztem mostmár ütősebb techinikákat is látni fogunk mindkét fél részéről. És gondolkodtam a napokban...lehet ez hülyeség, de mi van ha...
szóval Pain ugye tud testeket cserélgetni...mi van ha mondjuk legyőzi Jiraya-t és vele is bővítené a gyűjteményét? ???
(Ja látom jó a memóriád!
Ha ez inspirál szívesen küldök rajzokat! Minden kategória mehet? )
Na meg Tobi...én arcát is szívesen megnézném! Hogy végre eldőljön az örök vitatéma...
Ma/holnap rakják fel az új fejezetet. Sztem mostmár ütősebb techinikákat is látni fogunk mindkét fél részéről. És gondolkodtam a napokban...lehet ez hülyeség, de mi van ha...
szóval Pain ugye tud testeket cserélgetni...mi van ha mondjuk legyőzi Jiraya-t és vele is bővítené a gyűjteményét? ???
(Ja látom jó a memóriád!
Erre a Pain csatára egyenlöre csak pislogok mert még mindig nem tudom hogy jutott el idaig mármint hogy let egy normális kisgyerekböl ekora idiota.
Mint korában is mondtam Uchia találkozora vagyok borzasztó kiváncsi.
A rajzok meg jöhetnek minden mennyiségben minden témába .
beküldve: 2007-10-26 19:17:57
(#190) Húúú, erre sztem mindeki nagyon vár! Az az Uchiha klános link jól bogarat ültetett a fülünkbe!
Na meg Tobi...én az arcát is szívesen megnézném! Hogy végre eldőljön az örök vitatéma...
(Ja látom jó a memóriád!
Na meg Tobi...én az arcát is szívesen megnézném! Hogy végre eldőljön az örök vitatéma...
(Ja látom jó a memóriád!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-10-26 19:20:19