Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-10-31 17:39:43
(#219) Hát igen,kicsit látszik rajtad˙(ava,név,írás) ez a sakuraino fanság
Nem téged bántunk hanem Sakurát...én mondjuk kifejezetten nem bírom a csajt,meg Ino-t se,de ne szívd mellre

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Én azért nem lennék szomorú, ha Ino meg Sakura vhogy kitörlődne a sorozatbólXD
Én is túlélném valahogy...nem kicsit,nagyon

hogy tehettétek

Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
Én is túlélném valahogy...nem kicsit,nagyon

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
ÉN MEG IGEN! 

beküldve: 2007-10-31 16:56:51
(#215) Én azért nem lennék szomorú, ha Ino meg Sakura vhogy kitörlődne a sorozatbólXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Remélem a következő szereplők hamarosan meghalnak
:
Sakura, Itachi, Sasuke, Ino, Shikamaru
Nagyjából ennyi, remélem nem nyúztok meg érte

Sakura, Itachi, Sasuke, Ino, Shikamaru
Nagyjából ennyi, remélem nem nyúztok meg érte

Hogy tehettted???Ino és Sakura nélkül tárgytalan lenne az életem!!!!

Szerk: InoSaku 2007-10-31 16:57:13
beküldve: 2007-10-31 16:49:44
(#213) szerintem az volt már nagy hülyeség, mikor Kakashiék megvárták, amíg Deidara jól megrágta az agyagdarabot... és a helyükben simán letámadtam volna addig őt 3szorXD (mondjuk az összes filmben így van, de milyen már, mikor az ellenséged kivárja h támadj
)

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-10-31 15:36:43
(#212) Az összes shounenben a következőt birom: csapnak kettőt és utána fél óráig azon az egy csapáson dumálnak meg h : "igaz hogy gyorsan meg akarlak ölni, de beszélgessünk..elmondom hogy mire való a képességem..." meg stb..Miért nincs külön beszélgetős meg eksönös rész...

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-31 14:42:27
(#211) beküldve: 2007-10-31 09:40:15
(#210) Igen,azt a harcot már nagyon elhúzták,meg Chiyo is ezekkel az öregkori problémáival kicsit lassan vitte előre a sztorit
beküldve: 2007-10-30 23:42:09
(#209) én azon csodálkoztam, miért tűnt olyan rövidnek a legújabb rész, és rájöttem, miért; mert végre nem untam el magamatXD mint pl az előzőben, ahol Chiyo vagy 5 percen át folyamatosan lihegett

Így van bátyja...teljesen egyetértek veled...De momentán a story a lényeg(esebb)...és az is élvezhető, és meg kell, hogy mondjam, hogy nekem a Shippuuden Anime stílusát is szoknom kellett sokáig...(és még mindig nem tudtam megnézni a 32-es részt!!!
a teringettét!!!
)

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-30 17:11:38
(#207) Remélem masashi-samának lesz duracel utánpótlása mert egyszerűen szemrákot lehet kapni attól a borzalmas rajzoktól...érdekes a shippuden rajzolása nem túl szép viszont a sima narutoé..MESTERI!

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-30 16:19:45
(#206) ööö...lécci fiuk lányok...még mindig bármijen furcsa is, de ez az ANIME topicja, és lehet h én tudom rosszul de nem biztos, szóval az anime nem tart még it...
szóvalmég1szer légyszi tegyétek elé h SPOILER
köszi a megértést
szóvalmég1szer légyszi tegyétek elé h SPOILER
köszi a megértést

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-30 15:37:40
(#205) Valaki mondja már meg nekem,hogy most akkor ki is az Akatsuki vezére!Mert nem értem ha Konan Pein társa akkor minek jelent Tobinak?Ezekszerint egy Akatsuki tag sem tudja,hogy ki is a vezér kivéve Konant nem?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-10-30 15:38:28