Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-10-31 17:39:43
(#219) Hát igen,kicsit látszik rajtad˙(ava,név,írás) ez a sakuraino fanság Nem téged bántunk hanem Sakurát...én mondjuk kifejezetten nem bírom a csajt,meg Ino-t se,de ne szívd mellre
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Én azért nem lennék szomorú, ha Ino meg Sakura vhogy kitörlődne a sorozatbólXD
Én is túlélném valahogy...nem kicsit,nagyon
hogy tehettétek ti most kiakartaok készíteni engem???szegény ÉN mindig a kicsit bántják!
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
Én is túlélném valahogy...nem kicsit,nagyon
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
ÉN MEG IGEN! Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-10-31 16:56:51
(#215) Én azért nem lennék szomorú, ha Ino meg Sakura vhogy kitörlődne a sorozatbólXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Remélem a következő szereplők hamarosan meghalnak :
Sakura, Itachi, Sasuke, Ino, Shikamaru
Nagyjából ennyi, remélem nem nyúztok meg érte
Sakura, Itachi, Sasuke, Ino, Shikamaru
Nagyjából ennyi, remélem nem nyúztok meg érte
Hogy tehettted???Ino és Sakura nélkül tárgytalan lenne az életem!!!! ezért még számolunk!te kis....jah és de megnyúzlak!HOGY MERED???
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
Szerk: InoSaku 2007-10-31 16:57:13
beküldve: 2007-10-31 16:49:44
(#213) szerintem az volt már nagy hülyeség, mikor Kakashiék megvárták, amíg Deidara jól megrágta az agyagdarabot... és a helyükben simán letámadtam volna addig őt 3szorXD (mondjuk az összes filmben így van, de milyen már, mikor az ellenséged kivárja h támadj )
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-10-31 15:36:43
(#212) Az összes shounenben a következőt birom: csapnak kettőt és utána fél óráig azon az egy csapáson dumálnak meg h : "igaz hogy gyorsan meg akarlak ölni, de beszélgessünk..elmondom hogy mire való a képességem..." meg stb..Miért nincs külön beszélgetős meg eksönös rész...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-31 14:42:27
(#211) beküldve: 2007-10-31 09:40:15
(#210) Igen,azt a harcot már nagyon elhúzták,meg Chiyo is ezekkel az öregkori problémáival kicsit lassan vitte előre a sztorit
beküldve: 2007-10-30 23:42:09
(#209) én azon csodálkoztam, miért tűnt olyan rövidnek a legújabb rész, és rájöttem, miért; mert végre nem untam el magamatXD mint pl az előzőben, ahol Chiyo vagy 5 percen át folyamatosan lihegett
Így van bátyja...teljesen egyetértek veled...De momentán a story a lényeg(esebb)...és az is élvezhető, és meg kell, hogy mondjam, hogy nekem a Shippuuden Anime stílusát is szoknom kellett sokáig...(és még mindig nem tudtam megnézni a 32-es részt!!! a teringettét!!! )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-30 17:11:38
(#207) Remélem masashi-samának lesz duracel utánpótlása mert egyszerűen szemrákot lehet kapni attól a borzalmas rajzoktól...érdekes a shippuden rajzolása nem túl szép viszont a sima narutoé..MESTERI!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-30 16:19:45
(#206) ööö...lécci fiuk lányok...még mindig bármijen furcsa is, de ez az ANIME topicja, és lehet h én tudom rosszul de nem biztos, szóval az anime nem tart még it...
szóvalmég1szer légyszi tegyétek elé h SPOILER
köszi a megértést
szóvalmég1szer légyszi tegyétek elé h SPOILER
köszi a megértést
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-30 15:37:40
(#205) Valaki mondja már meg nekem,hogy most akkor ki is az Akatsuki vezére!Mert nem értem ha Konan Pein társa akkor minek jelent Tobinak?Ezekszerint egy Akatsuki tag sem tudja,hogy ki is a vezér kivéve Konant nem?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-10-30 15:38:28