Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-10-31 21:30:19
(#234) De jóó a 31esben már volt SAi is és Tobi is (tobi rulez) alig vároma manga folytatását is...elég érdekes most ez a Jirayia vs. Pein harfc, de ne reménykedjetek a péntekben! VAn egy oylan alőérzetem hogy kisimoto mester nagyon el fogja húzni ezt a harcot...és meghal Jirayia sztem
R.I.P. Jirayia
R.I.P. Jirayia
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-31 21:27:29
(#233) *sóhaj*...
Most meg olyan híreket hallottam, h holnap nem lesz új rész... remélem nem igaz
Most meg olyan híreket hallottam, h holnap nem lesz új rész... remélem nem igaz
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Már mindenki abbahagyta, ha nem vetted volna észre... na mind1
Nálam Itachi a number 2, ééés mostmár a táskámon is ott virít egy kitűzőnXD Velem jön a suliba kabalánakXD
Az 1. kedvenc meg YondaimeXD Mondjuk az elég vicces, ha a kedvenc szereplőd meghal az első rész elején XD
Nálam Itachi a number 2, ééés mostmár a táskámon is ott virít egy kitűzőnXD Velem jön a suliba kabalánakXD
Az 1. kedvenc meg YondaimeXD Mondjuk az elég vicces, ha a kedvenc szereplőd meghal az első rész elején XD
Ehh...-_-' hogy mondjam hogy megértsd...NE SZÓLJ BELE VILÁGOS??? köszike khm...tehát mi a téma???
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-10-31 21:11:47
(#231) Már mindenki abbahagyta, ha nem vetted volna észre... na mind1
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Xáááá miért én kezdtem? amikor nem is... de innentől OFF
Figy kedveském én nem akarok vitázni mégha én is kezdtem! nem lehetne békésen teázgatni és a narutoról dumálni nem hiszem hogy szükséges stresszelni magunkat ráncosra aggódom magam!
beküldve: 2007-10-31 20:47:55
(#229) Hát,ha nem is első,de nállam is eléggé elöl szerepel a drága
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Elmileg holnap jön ki a 33. RAW.Vagy hülye vagyok?Nekem valami ilyesmi rémlik...remélem SOK Tobi lesz benne
tényleg holnap jön ki ja, én is remélem, Tobi naaaagyon édes */.\*
de azért Itachi a no. 1! (jó tudom, nem mindenkinél, de nálam IGEN XD)
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-10-31 20:28:00
(#227) Elmileg holnap jön ki a 33. RAW.Vagy hülye vagyok?Nekem valami ilyesmi rémlik...remélem SOK Tobi lesz benne
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-31 19:44:52
(#226) Xáááá miért én kezdtem? amikor nem is... de innentől OFF
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerintem ez már egy kicsit sok Off...nem maradhatnánk a témánál(shippu )?
Skacok ne veszekedjetek mindenkinek megvan a saját kedvence akit bálványoz.
Már elötem is elmondták sokszor éljünk ugy ahogy Vash bácsi is szeretné "LÁV END PISSSSSSSSSSSSZ"
Na pont én mondom ezt aki már vitatkozott itt pár emberrel.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-10-31 19:22:25
(#224) Szerintem ez már egy kicsit sok Off...nem maradhatnánk a témánál(shippu )?
Hát...egoista vok mint Ino okos mint Sakura és Szép mint Sakura és Ino mellesleg nem érdkele különösebben h fikázzátok a kedvenceimet bár én is elkezdhetném fikázni a a kedvijeiteket de nekem van gyerekszobám és engem nem farkasok neveltek föl XD am bocs deh így kvittek vagyunk XD
Egoista? Nos igen, az látszik És hogy tod fikázni a kedvenceimet ha nemtod kik azok?
kedveském!nem én kezdtem elve szal légyolyszives MOST fejezd be oké???nem akarok snekivelse haragban lenni...
Hát...egoista vok mint Ino okos mint Sakura és Szép mint Sakura és Ino mellesleg nem érdkele különösebben h fikázzátok a kedvenceimet bár én is elkezdhetném fikázni a a kedvijeiteket de nekem van gyerekszobám és engem nem farkasok neveltek föl XD am bocs deh így kvittek vagyunk XD
Egoista? Nos igen, az látszik És hogy tod fikázni a kedvenceimet ha nemtod kik azok?
Szerk: idk pls delete 2007-10-31 18:40:59
beküldve: 2007-10-31 18:37:13
(#221) Hát...egoista vok mint Ino okos mint Sakura és Szép mint Sakura és Ino mellesleg nem érdkele különösebben h fikázzátok a kedvenceimet bár én is elkezdhetném fikázni a a kedvijeiteket de nekem van gyerekszobám és engem nem farkasok neveltek föl XD am bocs deh így kvittek vagyunk XD
Remélem a következő szereplők hamarosan meghalnak :
Sakura, Itachi, Sasuke, Ino, Shikamaru
Nagyjából ennyi, remélem nem nyúztok meg érte
Sakura, Itachi, Sasuke, Ino, Shikamaru
Nagyjából ennyi, remélem nem nyúztok meg érte
Hogy tehettted???Ino és Sakura nélkül tárgytalan lenne az életem!!!! ezért még számolunk!te kis....jah és de megnyúzlak!HOGY MERED???
Hát így merem Nem értem mit lehet a abban a két majomban szeretni de innentől pls OFF...
Nah és megvárják amí deidara megrágja az agyagdarabot Nekem az volt az érdekes hogy amikor Zabuza, Haku meg stb. harcolnak akkor ott áll a ködben kakashi me zabuza sokáig..olyan is sok van benne amikor az ellenfél csak áll és figyeli a jutsu kézjeleit