Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
DARK SIDE RULEZ!
jaja...látom!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-11-03 23:34:54
(#278) Ja, és ki nem nagyképű a ott? Főleg az erősebbek közül? Tsunade csak beleillik a sorba.
Szerk: asx 2007-11-03 23:36:42
Védeni?! Ugyan! Csak ez az öreg perverz sztem feldobja a sztorit! Mellesleg amúgy szinte mindenki az Ak-nak szurkol, legyen már ellentábor is!
Oro, hogy jön ide?
Oro, hogy jön ide?
Ő már elvileg a túlvilágon veszekszik az ördöggel a trónért!
Nos.....Nem olyan biztos
És egyébként nem szeretem a sennineke..Jirayiát meg nem bírom mert pozitív szereplő...DARK SIDE RULEZ!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-03 23:32:22
(#276) Védeni?! Ugyan! Csak ez az öreg perverz sztem feldobja a sztorit! Mellesleg amúgy szinte mindenki az Ak-nak szurkol, legyen már ellentábor is!
Oro, hogy jön ide?
Oro, hogy jön ide?
Ő már elvileg a túlvilágon veszekszik az ördöggel a trónért!
Nem hinném! Arra még várhatsz kb. 10 fejezetet...vagy remélem soha nem jön ki olyan chapter!
Így véded azt az öreg perverzt? Én már temetném, meg vele azt a nagyképű Csunadét OROCHIMARU RULEZ!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem hinném! Arra még várhatsz kb. 10 fejezetet...vagy remélem soha nem jön ki olyan chapter!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ már megint elmarad a heti rész és ez még nem a legnagyobb gond hanem az hogy a Manga sem jön ki új fejezettel
Hát hogy lehet ilyet csinálni az emberekkel.
Iiiiiiiiilyen niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiincs!!!!!! !!!!!!!!!!!
(Apró érzelmi kitörés!)
Ja! De miért nem jött a manga fejezet? (gyászolják Jirayiát?) gonosz mosoly)
Japán mesék a címe, a Világ meséi sorozatból (mint említettem), 2001-ben adták ki. Zöld, a borítón daru meg felkelő nap.
Én kb. egy hónapja vettem ki a könyvtárból és rohadtul nem volt időm elolvasni!!! Nem baj, majd nekifutok még egyszer!
Szerk: asx 2007-11-03 23:15:31
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ már megint elmarad a heti rész és ez még nem a legnagyobb gond hanem az hogy a Manga sem jön ki új fejezettel
Iiiiiiiiilyen niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiincs!!!!!! !!!!!!!!!!!
(Apró érzelmi kitörés!)
Japán mesék a címe, a Világ meséi sorozatból (mint említettem), 2001-ben adták ki. Zöld, a borítón daru meg felkelő nap.
Így van! köszi
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-11-03 21:54:15
(#269) beküldve: 2007-11-03 21:50:49
(#268) Japán mesék a címe, a Világ meséi sorozatból (mint említettem), 2001-ben adták ki. Zöld, a borítón daru meg felkelő nap.
beküldve: 2007-11-03 21:42:48
(#267) Nem ritka dolog, ha valaki népmesei elemekből merít, szerintem nincs is ezzel semmi gond, nem ezért említettem.
Én meg arra voltam csak kíváncsi, hogy melyik volt előbb, de anépmeséből rájöttem és...
hol láttad? Mert tényelg izgat engem is
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-11-03 21:19:23
beküldve: 2007-11-03 21:03:57
(#265) Majd benézek a könyvtárba,hátha bent van a könyv és én is belenézek...kiváncsi vagyok rá
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."