Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-11-05 20:36:08
(#294) Ugyanmár, Kakashit nem szabad megölni, sokak szerint (és sztem is), egy igen eredeti és nagyon jól kitalált karakter Meg aztán ki fogja olvasni az Icha Ichát, és továbbadni a benne lévő" tudást" a többieknek?
ha esetleg Jiraiyát Pein kinyírná^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-11-05 20:33:17
(#293) Hmm...van benne valami....igazából megbuktathatta volna Sakurát a ninja-vizsgán... Marhára nem hiányozna a csaj...de még mielőtt legyilkolássznád megnézném az arcát...aztán viheted
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Hmm...ajánlom szíves figyelmedbe a Kakashi Gaident, abból mindent megérthetsz letöltheted arról a bizonyos[Link] oldalról...opsz,ezt szabad ide raknom? De amúgy semmi rokoni kapcs nincs közöttük...ha lenne Itachi már kiirtotta volna
De azt ugye senki sem szeretné... Szeressük Kakashi senseit
E"Ezt ugye senki nem szeretné.." Ördögi, gonosz, rosszat sejtető vigyor, ami után nincs szükség semmi magyarázatra arról, mit is akartam mondani
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-05 19:24:20
(#291) Hmm...ajánlom szíves figyelmedbe a Kakashi Gaident, abból mindent megérthetsz letöltheted arról a bizonyos[Link] oldalról...opsz,ezt szabad ide raknom? De amúgy semmi rokoni kapcs nincs közöttük...ha lenne Itachi már kiirtotta volna
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-05 18:43:50
(#290) Ciao!!! Vki +tudja nekem mondani, h Kakashi és Sasuke között van-e rokoni kapcsolat? mert kicsit összezavarodtam... az zavart be, h kakashinak és Sasukének is van sharinganja. és most nem vágom h mi van... Lécci írjátok meg!!!!!!! Előre is köszi
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Védeni?! Ugyan! Csak ez az öreg perverz sztem feldobja a sztorit! Mellesleg amúgy szinte mindenki az Ak-nak szurkol, legyen már ellentábor is!
Oro, hogy jön ide?
Oro, hogy jön ide?
Ő már elvileg a túlvilágon veszekszik az ördöggel a trónért!
Nos.....Nem olyan biztos
És egyébként nem szeretem a sennineke..Jirayiát meg nem bírom mert pozitív szereplő...DARK SIDE RULEZ!
okkké... dark side rulez, de ahol Oro van, én oda ugyan nem megyek... jujj
"hn" :/
amúgy nem azért csak érdeklődés képpen ti msot jelen pillanatban(20:36) feltudtok menni a naruto-kun oldalra? Mert nekem nem jön be hanem kidobja a google-t!
nekem bejön
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-04 20:37:07
(#287) amúgy nem azért csak érdeklődés képpen ti msot jelen pillanatban(20:36) feltudtok menni a naruto-kun oldalra? Mert nekem nem jön be hanem kidobja a google-t!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Komolyan mondom, Kishimoto senseinek eléggé fejébe szállt a dicsőség...egy ideje olyan pocsékul rajzol hogy ihajj....itt egy példa:
[Link]
Mint egy ovodás a zsírkrétával
Kishimoto..remélem hamarosan rendbe jössz...
(nézzétek meg orochimaru fejét amikor azt mondja hogy hehe...)
[Link]
esetleg sz*r volt a szken amivel bevitték gépre...
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Azért nem volt új fejezet mert Kishimoto infót gyűjt (má megint be fog valamit kavarni, van egy olyan érzésem )
Új anime rész meg a hülye tv tokyo miatt nem volt... baseball meccset adtak le helyette... )
és necro: nem szarok azok a képek, csak szar a minőség, meg most minek szarakodjon annyit Kishimoto, ha ott nem fontos semmilyen részlet? különben is a mostani fejezetek gyönyörűek! sztem
Új anime rész meg a hülye tv tokyo miatt nem volt... baseball meccset adtak le helyette... )
és necro: nem szarok azok a képek, csak szar a minőség, meg most minek szarakodjon annyit Kishimoto, ha ott nem fontos semmilyen részlet? különben is a mostani fejezetek gyönyörűek! sztem
GYÖNYÖRŰEK?! *yikes* Az elsőkhöz képest elég ramatyak....
beküldve: 2007-11-04 20:15:16
(#284) Azért nem volt új fejezet mert Kishimoto infót gyűjt (má megint be fog valamit kavarni, van egy olyan érzésem )
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-11-04 19:04:22
(#283) Komolyan mondom, Kishimoto senseinek eléggé fejébe szállt a dicsőség...egy ideje olyan pocsékul rajzol hogy ihajj....itt egy példa:
[Link]
[Link]
Szerk: idk pls delete 2007-11-04 19:06:09
beküldve: 2007-11-03 23:44:50
(#282) ja, a magyar narutos oldalon írtak róla egy fél mondatot.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-11-03 23:56:57
Bizony...de mind1 mi lesz a mangában csk jöjjön ki..nemtod miért nem jött?
Még nem...de kiváncsi vagyok!
Gondolom nem a sensei késte le a leadási határidőt...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
DARK SIDE RULEZ!
jaja...látom!
Bizony...de mind1 mi lesz a mangában csk jöjjön ki..nemtod miért nem jött?