Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
Mien undorító már a dagi Pein? o/.\O
Am mostmár aztán TÉNYLEG vége lehetne ennek a harcnak Jah, sztetek a másik 2 Pein abból a "keltető" szobából van? Vagy miaz... amikor ilyen kapszulákba voltak a testek....
Hát a dagi Pein elég ratyi
De nem naon értem ezt a harcot
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-11 14:04:30
(#308) e-eemtom, de eléggé valószínű...
De az animével kapcs...hihihi...jó hülyén hagyták abba...tudom, így kell növelni a nézettséget, illetve fenntartani , nade akkor is... és furi volt látni a szereplőket, így színesben XD, de tetszett
de valami akatsuki alapjának kell lennie...vagyis hogy a történelmi akatsuki tagoknakaaaa ruhája avan rajtuk vagy mittudomain, de valami biztos kellett, hogy ezeket így létrehozza, magától biztosan nem sierült volna neki...(vagy tobi segített) mindenesetre elég pipec lett, és tényeg lehetne már valami nagyobb fordluat...jön valaki, vagy végre nyer már valaki, De nagyon kívácsi vagyok mi sül ki, érdeklődésem nem lankadt a hosszú nyúzás ellenére sem Jujj gomen
(pipit offolok)De az animével kapcs...hihihi...jó hülyén hagyták abba...tudom, így kell növelni a nézettséget, illetve fenntartani , nade akkor is... és furi volt látni a szereplőket, így színesben XD, de tetszett
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-11-11 14:06:05
beküldve: 2007-11-11 14:02:49
(#307) mivel mostmár nekem is sikerült elolvasnom a mangát...
bátran állíthatom h sztem igen, onnan vannak...
bátran állíthatom h sztem igen, onnan vannak...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-11-11 13:36:57
(#306) Mien undorító már a dagi Pein? o/.\O
Am mostmár aztán TÉNYLEG vége lehetne ennek a harcnak Jah, sztetek a másik 2 Pein abból a "keltető" szobából van? Vagy miaz... amikor ilyen kapszulákba voltak a testek....
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-11-11 13:31:53
(#305) Na,eljutottam addig,hogy anime megnézve,manga elolvasva... Hát...mindkető WOW
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Nah, emberek, holnaptól leshetjük az új Shippuu részt!(és legkésőbb szombaton már a mangát is )
Hajrá Kishimoto!!
Hajrá Kishimoto!!
Engem az anime nem érdekel! VISAZONT A MANGA AZ NAON IS!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-08 21:53:28
(#303) Nah, emberek, holnaptól leshetjük az új Shippuu részt!(és legkésőbb szombaton már a mangát is )
Hajrá Kishimoto!!
Hajrá Kishimoto!!
Na mind1 ha tetszik ha nem, Jirayia "megdöglik" (széép kifejezés). Mint ahogy végre Deidara is. Sasori maradhatott volna Viszont Kakasi szerintem is egyedi arc. Apropó, csak én vettem észre a rengeteg ellentmondást a saringan körül?
Én Deidarát sajnáltam legjobban...és Sasoriért is fáj a szivecském...
megazért 1 perces néma gyász a hulló akatsukiért,
de nem annyira...Deidarát sajnáltam legjobban...a többieket kihevertem/kiheverem.De Itachi még érdekes lesz...
Milyen ellentmondásokra célzol?
nos,....most kapásból nemtok mondani
beküldve: 2007-11-07 17:46:16
(#301) Én Deit sajnáltam a legjobban mert Sasorit még nem ismertem amikor olvastam, hogy meghal, (össze-vissza olvastam régebben a mangát ) csak amikor újra elkezdetem olvasni az egészet akkor szakadt meg a szívem érte de akkor Deidarát sokkal jobban szerettem
Itachi meg... ha meghal akkor vagy kinyírom Kishimotot vagy... nem tudom.. XD
Jiraiyát is megsiratnám de annyira azért nem. jófej meg minden, de számomra nem létfontosságú karakter (ezért bocsánat a Jiraiya-fanoktól)
Itachi meg... ha meghal akkor vagy kinyírom Kishimotot vagy... nem tudom.. XD
Jiraiyát is megsiratnám de annyira azért nem. jófej meg minden, de számomra nem létfontosságú karakter (ezért bocsánat a Jiraiya-fanoktól)
Na mind1 ha tetszik ha nem, Jirayia "megdöglik" (széép kifejezés). Mint ahogy végre Deidara is. Sasori maradhatott volna Viszont Kakasi szerintem is egyedi arc. Apropó, csak én vettem észre a rengeteg ellentmondást a saringan körül?
Én Deidarát sajnáltam legjobban...és Sasoriért is fáj a szivecském...
megazért 1 perces néma gyász a hulló akatsukiért,
de nem annyira...Deidarát sajnáltam legjobban...a többieket kihevertem/kiheverem.De Itachi még érdekes lesz...
Milyen ellentmondásokra célzol?
beküldve: 2007-11-06 22:11:36
(#299) Na mind1 ha tetszik ha nem, Jirayia "megdöglik" (széép kifejezés). Mint ahogy végre Deidara is. Sasori maradhatott volna Viszont Kakasi szerintem is egyedi arc. Apropó, csak én vettem észre a rengeteg ellentmondást a saringan körül?
beküldve: 2007-11-06 20:43:51
(#298) Óóó,én mindkettőjüket ugyanúgy...hmmm...ne szeretem(ez egy kicsit gyenge kifejezés,talán az utálat jobb lenne )
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-06 17:48:59
(#297) sztem Ino idegesítőbb mint Sakura... bár Sakura egy tudálékos stréber Ino meg egy pláza***** (nem akarom, h kimoderáljanak )
Hmm..Sakura megbuktatásában egyetértek de ha már itt járunk akkor Sakurának egy "órai beszélgetés miatt halálbuntetés" kaliberű büntetés kellene.. Csak nehogy miután leöltem Kakashit és megnézed az arcát elkezdj miatta sírni hogy miylen bishi volt
Jajj már...! Maradjanak mindketten, Kakashi, azért mert kelll egy olyan ürge az egészbe... feldobja a régi-új emberke...Sakura meg azért kell, mert kell valaki, akit lehet szidni és, aki idegesíti a jónépet... habár meglepett, hogy vannak Sakura-fanok is... (A Kakashi-fanokon nem lepődtem meg ) és nem kelll mindenkit észnélkül legyilkolni...habár, ha nem gyolkolászunk le senkit, nincs miről beszélni
és nekem is lenne egy két jelöltöm...de azért mégsem
....ezen okból gonolám, hogy szegény Icha Icha szerzőnk elhalálozása felé tart...erősen... de attól is tartok, hogy semmi "Winner Dark side" nem lesz... szóval....öeöeöhmmm....ja...( ezt megaszontam....)
Szerk: Trisa 2007-11-06 17:29:51
Hmm...van benne valami....igazából megbuktathatta volna Sakurát a ninja-vizsgán... Marhára nem hiányozna a csaj...de még mielőtt legyilkolássznád megnézném az arcát...aztán viheted
Hmm..Sakura megbuktatásában egyetértek de ha már itt járunk akkor Sakurának egy "órai beszélgetés miatt halálbuntetés" kaliberű büntetés kellene.. Csak nehogy miután leöltem Kakashit és megnézed az arcát elkezdj miatta sírni hogy miylen bishi volt