Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
ez egy kitűnő érv bár én úgy gondolom, hogy Sasuke-nél sem tolongott a sok jelentkező a legjobb barát címért (mivel ő is enyhén szólva zárkózott volt + igazi kis zseni), szval ha nincs ló, jó a szamár is alapon Naruto lett a befutó
ki tudja? ha így van, eléggé szomorú... Naruto igazi barátokat érdemel(ne)
Mondjuk azért vannak igazi barátai pl. Shikamaruval is nagyon jó a viszonya meg még sorolhatnám....Csak az a roszz hogy Sasuke szemrebbenés nélkül megölné őt,nem is gondolkozna.. Naruto pedig ő biztos nem!!Meg vajon most ha választani kéne Sakurának, kinek mentené meg szívesebben az életét??.... ki tudja? ha így van, eléggé szomorú... Naruto igazi barátokat érdemel(ne)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
én hülyeségnek tartom azt, hogy Sasuke Naruto legjobb barátjának lett kikiáltva. amíg egy csapatot alkottak és együtt kellett dolgozniuk végig utálták a másikat. ráadásul Naruto hitte csak azt, h. jelent vmit Sasuke szemében
a dolog túlzottan egyoldalú volt
Igen sajnos csak Naruto tartja/tartotta Sasukét a legjobb barátjának,de azt nem értem hogy Sasuke megakarta ölni Narutot a Magenkyou Sharingan miatt,és mint tudjuk, ahhoz a személy legjobb barátját kell megölnie...a dolog túlzottan egyoldalú volt
ez egy kitűnő érv bár én úgy gondolom, hogy Sasuke-nél sem tolongott a sok jelentkező a legjobb barát címért (mivel ő is enyhén szólva zárkózott volt + igazi kis zseni), szval ha nincs ló, jó a szamár is alapon Naruto lett a befutó
ki tudja? ha így van, eléggé szomorú... Naruto igazi barátokat érdemel(ne)
én hülyeségnek tartom azt, hogy Sasuke Naruto legjobb barátjának lett kikiáltva. amíg egy csapatot alkottak és együtt kellett dolgozniuk végig utálták a másikat. ráadásul Naruto hitte csak azt, h. jelent vmit Sasuke szemében
Igen sajnos csak Naruto tartja/tartotta Sasukét a legjobb barátjának,de azt nem értem hogy Sasuke megakarta ölni Narutot a Magenkyou Sharingan miatt,és mint tudjuk, ahhoz a személy legjobb barátját kell megölnie...a dolog túlzottan egyoldalú volt
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-05-01 21:53:23
(#366) én hülyeségnek tartom azt, hogy Sasuke Naruto legjobb barátjának lett kikiáltva. amíg egy csapatot alkottak és együtt kellett dolgozniuk végig utálták a másikat. ráadásul Naruto hitte csak azt, h. jelent vmit Sasuke szemében
Valahogy én is így gondoltam.
Most játszuk egy kicsit a rossz fiút...bár Sasuke sosem volt egy kedves kölyök, nem is tudom Naruto mi a fenét "eszik" rajta?...
Most játszuk egy kicsit a rossz fiút...bár Sasuke sosem volt egy kedves kölyök, nem is tudom Naruto mi a fenét "eszik" rajta?...
Tudom Iruka volt az első aki őt elfogadta , de Naruto így mondta
Én egyszerűen imádom ezt is és a Narutot is! Sasuke olyan helyes! és Sasori is! Tudom nem vmi kedvesek de azért még helyesek! És még valami! Én nem olvasom a mangát! de a Hebiről és Karin és Sasuke kapcsolatáról tudna nekem valaki írni?
kb. ennyit röviden:
Sasuke miután "búcsút vesz " Orochimarutól, gyűjt magának egy saját kis csapatot. 2 srácot és egy lányt. Karin tök olyan, mint Sakura, értsd: Szászke-kún, jajj de imádlak!! az egyik srác még Kimimaro haverja volt anno, a másik pedig Zabuza kardját szerzi meg, mert elvileg nagy csodálója vagy mi
ezt a részt már rég olvastam, de asszem többé-kevésbé helytálló Valahogy én is így gondoltam.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-05-01 18:50:42
Nekem már az első részektől fogva - amióta feltűnt - az is KÜLÖNÖSEN mozgatja a fantáziámat, hogy vajon KABUTO kinek dolgozik valójában?...mert abban már a kezdetektől fogva BIZTOS VAGYOK, hogy nem szívvel-lélekkel szolgálja Orochimarut, hanem a valódi szándéka egészen más...ő végig a saját "pecsenyéjét" sütögeti!
DE MI LEHET AZ?
DE MI LEHET AZ?
Sztem is volt olyan rész asszem Konoha megtámadásánál hogy félt hogy rájött Oro valamire amiért megölheti.
Ugye! Ugye!
Többször is volt benne olyan jelent, amikor segített Narutoéknak, de csak addig, amíg nem állt Orochimaru közvetlen figyelme alatt.
(A Shippudenben is van ilyen jelenet.)
Szóval, kihez tertozhat Kabutó?
Lehet, hogy ő Konoha kémje?
Amikor segitett Narutoéknak mindig azt mondta, hogy azért mert reméli eltudnak majd intézni pár Akatsuki tagot. Ha pedig Konoha kéme akor mért nem tud róla Kakashi lásd: Kabuto harcolt Kakashival amikor Sasuke az intenziven feküdt. (Nem shippuden rész)
Kakashit pedig szerintem beavatnák.
Vagy nem?
Nem hiszem, hogy beavatnák...nem szokták idő előtt "lelőni"a végére szánt csattanót!
Az az Akatsukis duma, meg szerintem elsősorban Orochimaru miatt van, mert ő is mindig ezt szajkózza...
Persze azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Kabuto is tényleg ki akarja nyírni őket, hiszen azt nem tudni, hogy a szüleit ki ölte meg anno...lehet, hogy ők?!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-05-01 18:47:21
Nekem már az első részektől fogva - amióta feltűnt - az is KÜLÖNÖSEN mozgatja a fantáziámat, hogy vajon KABUTO kinek dolgozik valójában?...mert abban már a kezdetektől fogva BIZTOS VAGYOK, hogy nem szívvel-lélekkel szolgálja Orochimarut, hanem a valódi szándéka egészen más...ő végig a saját "pecsenyéjét" sütögeti!
DE MI LEHET AZ?
DE MI LEHET AZ?
Sztem is volt olyan rész asszem Konoha megtámadásánál hogy félt hogy rájött Oro valamire amiért megölheti.
Ugye! Ugye!
Többször is volt benne olyan jelent, amikor segített Narutoéknak, de csak addig, amíg nem állt Orochimaru közvetlen figyelme alatt.
Amikor segitett Narutoéknak mindig azt mondta, hogy azért mert reméli eltudnak majd intézni pár Akatsuki tagot. Ha pedig Konoha kéme akor mért nem tud róla Kakashi lásd: Kabuto harcolt Kakashival amikor Sasuke az intenziven feküdt. (Nem shippuden rész)
Kakashit pedig szerintem beavatnák.
Vagy nem?
Az ember akkor válik igazán erőssé, amikor valaki olyanért küzd, aki fontos neki.
Szerk: Gaara of the Sand 2008-05-01 16:12:55
Én egyszerűen imádom ezt is és a Narutot is! Sasuke olyan helyes! és Sasori is! Tudom nem vmi kedvesek de azért még helyesek! És még valami! Én nem olvasom a mangát! de a Hebiről és Karin és Sasuke kapcsolatáról tudna nekem valaki írni?
kb. ennyit röviden:
Sasuke miután "búcsút vesz " Orochimarutól, gyűjt magának egy saját kis csapatot. 2 srácot és egy lányt. Karin tök olyan, mint Sakura, értsd: Szászke-kún, jajj de imádlak!! az egyik srác még Kimimaro haverja volt anno, a másik pedig Zabuza kardját szerzi meg, mert elvileg nagy csodálója vagy mi
ezt a részt már rég olvastam, de asszem többé-kevésbé helytálló Biztos vagyok én benne hogy nem akarta magölni őket! Nem...nem nem! AZ én Sasukém nem tesz ilyet!!!!!
Hát mondjuk én nem is tudom csak az arca volt fura viszont Sakurát is simán megölte volna ott,ha yamato nem avatkozik közbe.... Shippuuden 56.rész:Hehe Asuma ...kíváncsi leszek hogy fog összejönni Kurenai-jal
Az engem is érdekel
"Mert unatkoztam" - Light
Biztos vagyok én benne hogy nem akarta magölni őket! Nem...nem nem! AZ én Sasukém nem tesz ilyet!!!!!
Hát mondjuk én nem is tudom csak az arca volt fura viszont Sakurát is simán megölte volna ott,ha yamato nem avatkozik közbe.... Shippuuden 56.rész:Hehe Asuma ...kíváncsi leszek hogy fog összejönni Kurenai-jal
DE MI LEHET AZ?
DE MI LEHET AZ?
Ugye! Ugye!
Sziasztok!!Shippuuden 53.rész anime:szóval hogy én nem tudom ti észre vettétek-e de Sasukének oan fura arca van mintha sajnálná Narutoékat ,meg egyálntalán nem olyan mint aki itt helyben végezne velük Várok véleményeket!!
Én meg amikor néztem a dupla részt (meg már a mangában is), nekem totál az jött le, hogy SZÍNJÁTÉK az egész ami ott ment!!! Méghozzá Oronak. Sztem Sasuke egész más stílusban harcol azok ellen, akiket tényleg ki akar nyírni.
Az 53-ashoz még nem volt szerencsém, de majd igyekszem megnézni.
Biztos vagyok én benne hogy nem akarta magölni őket! Nem...nem nem! AZ én Sasukém nem tesz ilyet!!!!!
Uchihagirl95
beküldve: 2008-04-26 17:15:29
(#356) Én egyszerűen imádom ezt is és a Narutot is! Sasuke olyan helyes! és Sasori is! Tudom nem vmi kedvesek de azért még helyesek! És még valami! Én nem olvasom a mangát! de a Hebiről és Karin és Sasuke kapcsolatáról tudna nekem valaki írni?
Uchihagirl95
DE MI LEHET AZ?
DE MI LEHET AZ?