Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2008-04-26 12:13:01
(#354) Nekem már az első részektől fogva - amióta feltűnt - az is KÜLÖNÖSEN mozgatja a fantáziámat, hogy vajon KABUTO kinek dolgozik valójában?...mert abban már a kezdetektől fogva BIZTOS VAGYOK, hogy nem szívvel-lélekkel szolgálja Orochimarut, hanem a valódi szándéka egészen más...ő végig a saját "pecsenyéjét" sütögeti!
DE MI LEHET AZ?
DE MI LEHET AZ?
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
nem akarok közbe szólni mivel új vok még itt de sztem Sasuke nem tudda eldönteni h mit akar valojában az oké h kiakatja nyifantani a tesoját meg minden de amugy meg megondolatlan nagyon
Amugy olvastam h Itacht és Orochimarut is Sasuke fogja megölni Orochimarut akkor amikor már csak napok kérdése hogy új testbe menjen igy nehezen de megöli Itachinál mát jobban harcolt szerzett sérülést is meg minden de sztem sem öli meg Narutot
Én is olvastam, hogy Sasuke öli majd meg Orochimarut, ÉS remélem, tényleg így is fog majd történni...hiszen Sasukét mindig is egy "zseninek" tartották, még Konohában is, akkor csak nem olyan lökött, hogy hagyná magát ennyire kihasználni Orochimaru ÁLLTAL!?
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-04-26 12:05:45
beküldve: 2008-04-24 10:44:00
(#352) Én még csak most kezdtem a Shipuudent, de ezek az első részek, legalábbis amikor Gaara és Dedaira küzdelme zajlik, hát elég húzós... A legeleje meg... Hát, no comment... Ha a "szeszélyesség" fájna...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-04-22 14:45:21
(#351) nem akarok közbe szólni mivel új vok még itt de sztem Sasuke nem tudda eldönteni h mit akar valojában az oké h kiakatja nyifantani a tesoját meg minden de amugy meg megondolatlan nagyon
Amugy olvastam h Itacht és Orochimarut is Sasuke fogja megölni Orochimarut akkor amikor már csak napok kérdése hogy új testbe menjen igy nehezen de megöli Itachinál mát jobban harcolt szerzett sérülést is meg minden de sztem sem öli meg Narutot
Sziasztok!!Shippuuden 53.rész anime:szóval hogy én nem tudom ti észre vettétek-e de Sasukének oan fura arca van mintha sajnálná Narutoékat ,meg egyálntalán nem olyan mint aki itt helyben végezne velük Várok véleményeket!!
Én meg amikor néztem a dupla részt (meg már a mangában is), nekem totál az jött le, hogy SZÍNJÁTÉK az egész ami ott ment!!! Méghozzá Oronak. Sztem Sasuke egész más stílusban harcol azok ellen, akiket tényleg ki akar nyírni.
Az 53-ashoz még nem volt szerencsém, de majd igyekszem megnézni.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-13 22:43:59
Az 53. rész elején Orochimaru fogja le Sasukét, amikor végezne Narutoékkal.
Igazatok van!
beküldve: 2008-04-13 07:58:00
(#348) Az 53. rész elején Orochimaru fogja le Sasukét, amikor végezne Narutoékkal.
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
Milyen Orochimaruról beszélsz?
Az 53. részben semmibe sem avatkozott bele.
(Sőt nekem úgy rémlik, hogy nem is szerepel benne.)
De valahol közbe avatkozik nemtom 53.-54. rész ez viszont tuti!!Az 53. részben semmibe sem avatkozott bele.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-12 23:20:52
Azt gondolom h simán erősebb vagy akkor egy picit^^Naruto+Kyuby mint Sasuke!!Mellesleg szerintem sasuke simán kinyírta volna Narutoékat ha nem avatkozik közbe Orochimáro
Milyen Orochimaruról beszélsz?
Az 53. részben semmibe sem avatkozott bele.
Azt gondolom h simán erősebb vagy akkor egy picit^^Naruto+Kyuby mint Sasuke!!Mellesleg szerintem sasuke simán kinyírta volna Narutoékat ha nem avatkozik közbe Orochimaru
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-12 23:21:19
Sziasztok!!Shippuuden 53.rész anime:szóval hogy én nem tudom ti észre vettétek-e de Sasukének oan fura arca van mintha sajnálná Narutoékat ,meg egyálntalán nem olyan mint aki itt helyben végezne velük Várok véleményeket!!
Szerintem Sasuke CSAK nem lesz olyan bunkó, hogy kinyírja Narutot...Akkor nem lenne értelme tovább a sorozatnak.
Különben is a Kyuubi is figyelmeztette Sasukét, hogy ne ölje meg Narutót, mert ha mégis megteszi, akkor azt amíg él örökké bánni fogja!!!
Én inkább azt gondolom, hogy Sasuke lesz az EGYETLEN (természetesen a későbbiekben, most még Orochimaruval és Kabutóval marad), aki majd kordában tudja tartani a Narutóban élő Kyuubi-t.
Ezt a gondolatom az is alátámasztja, hogy Sakurának megmondta Jamato kapitány: a Kyuubit lecsillapító technikát nem lehet megtanulni (Jamato is ezt használta Narutónál úgy a 44 - 45. rész környékén)
Erre mi történik??? A Kyuubi a mostani találkozásuknál mégis azt mondta Sasukénak, hogy akkora erő van a srácban (mármint Sasukéban), ami még az ő hatalmas démoni erejét is képes visszaszorítani...
Erről a verzióról mit gondoltok?
Szerk: Akinom 2008-04-12 22:47:48
beküldve: 2008-04-12 22:20:55
(#343) Én meg alig vártam Hiden és tsai arcot erre...ÁÁÁÁÁÁ!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-12 22:13:15
(#342) Sziasztok!!Shippuuden 53.rész anime:szóval hogy én nem tudom ti észre vettétek-e de Sasukének oan fura arca van mintha sajnálná Narutoékat ,meg egyálntalán nem olyan mint aki itt helyben végezne velük Várok véleményeket!!
Szerk: Berni 2008-04-12 22:14:59
hát egyre valószínűbb h 1 évadnyi(25-26) rész filler elé nézünk...
Egy évadnyi? Ez kínzás! Pedig én már úgy viszont akartam látni a mangában történteket animében :(
Manga:
Sok minden történt most, legalábbis számomra. Tudom sejteni lehett, hogy Tobi=Madara, de így mégiscsak hivatalos. Kiváncsi vok mit tervez Sasukével.
első amv-m (fma) : http://www.youtube.com/watch?v=oKos9SRwv5o
beküldve: 2008-04-04 07:32:01
(#340) Nem akarok nagyon közbevágni a siránkozásba, de nem hinném, hogy filler lesz. ^^
Nem tom ti hol láttátok az új op-ed-et (én az op-ot találtam csak meg...) Nah mind1, lényegtelen, viszont, igen, 2 részes special lesz a héten, de ha az előző rész végén megnézitek a mostani rész előzetesét, akkor egyértelműen kiderül belőle, hogy nem filler lesz. Másrészt, ha raknának is be fillert megint, akkor sem egy épp futó arc közepére... ^^
De már van raw, szóval megnézhetitek. ^^
Szerk.: Ok, tévedni emberi dolog. XD Reméljük, hogy nem lesz hosszú a filler arc.
Nem tom ti hol láttátok az új op-ed-et (én az op-ot találtam csak meg...) Nah mind1, lényegtelen, viszont, igen, 2 részes special lesz a héten, de ha az előző rész végén megnézitek a mostani rész előzetesét, akkor egyértelműen kiderül belőle, hogy nem filler lesz. Másrészt, ha raknának is be fillert megint, akkor sem egy épp futó arc közepére... ^^
De már van raw, szóval megnézhetitek. ^^
Szerk.: Ok, tévedni emberi dolog. XD Reméljük, hogy nem lesz hosszú a filler arc.
Szerk: pansy 2008-04-04 08:06:13