Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2008-05-27 13:21:29
(#399) Én sem igazán örültem a fillereknek , de a 60. részt épp megnéztem...és TETSZETT! Egész jót szórakoztam rajta! ^^
Vicces volt Naruto meg a 'csókos' csajszi (a nevére nem emlékszem már) eszmefutattása és 'harca' Meg Naruto csóktapasztalatai... És még Sai bemozdulása is tetszett. Ott a Sakura-s jelenetnél.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-05-18 16:18:23
(#398) tom nagyából hogy hogy halnak meg az Akatcukisok meg kik vannak benne de azért kösz
beküldve: 2008-05-14 23:09:49
(#397) Végülis nincs azzal bajom hogy így elmondjátok, csak nekem sokkal nagyobb élmény volt elolvasni.
Akkor hogy teljes legyen a kép:
De végül is ShikamaruHidan egy Akatsuki tag, akit nem lehet megölni. (lásd.: levágják a fejét mégis él...)
megöli egy csomó cetlivel és ezzel boszulja meg a mestere halálát és Hiddan hamuként él tovább
na szóval így tisztaMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-05-14 22:01:57
(#395) Akkor hogy teljes legyen a kép:
Hidan egy Akatsuki tag, akit nem lehet megölni. (lásd.: levágják a fejét mégis él...)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-14 21:57:56
(#394) A shippuden asszem azt jelenti ,hogy szél mesék vagy történetek meg ilyenek.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Hiden széppen átszúrja a szívét, utána meg SHika elkezd bagózni
Az a legjobb az egészben hogy sztem azt se tudja ki az a Hidan.
Hiden széppen átszúrja a szívét, utána meg SHika elkezd bagózni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Azért mert
megölték
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-05-14 20:01:35
(#390) Én reménykedem, hogy nem lesz túl sok filler rész, ugyanis
jól látszik, hogy Asuma halálát készítik vele elő. Megjelenik ez a tűzőrző pasas és a temploma, ami fontos lesz a későbbiek során. Ja, és Asuma és Kurenai kapcsolatát is "alapozgatják"
Jah igen Kurenai meg Asuma Jajj annyira sajnálom szegényeket ,végre mikor eljutnának valahova mindennek vége és még ott van/marad az a nem is olyan kicsi'apróság'
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-05-14 09:41:21
(#388) Én reménykedem, hogy nem lesz túl sok filler rész, ugyanis
jól látszik, hogy Asuma halálát készítik vele elő. Megjelenik ez a tűzőrző pasas és a temploma, ami fontos lesz a későbbiek során. Ja, és Asuma és Kurenai kapcsolatát is "alapozgatják"
beküldve: 2008-05-14 09:36:04
(#387) most már megint kezdödik ez a hülye küldetés sorozat ----Naruto asszem 160-tól 220-ig értelem nem volt de megnéztem most is ez jön hagyták volna gyakorolni szegényt
Hurrá! Végre elértem a Shippuuden-ig.Egy kérdésem lenne...mi a **** -t jelent hogy shippuuden?
Hát a Shippuden angolra úgy van fordítva hogy Hurricane Chronicles, amúgy nem tudom hogy japánból fordítva mit jelent.
beküldve: 2008-05-13 23:04:21
(#385) Hurrá! Végre elértem a Shippuuden-ig.Egy kérdésem lenne...mi a **** -t jelent hogy shippuuden?
Szerk: Tspawn 2008-05-13 23:06:17