• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Naruto - Shippuuden
Oldalak: ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... <<>>
beküldve: 2008-07-10 16:02:08
(#429) Válasz Akinom (#428) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Én azért azt is várom már, hogy ez a lökött Naruto, mikor veszi végre észre Hinata rajongását? Észreveszi-e valaha is?
Szeretném, ha jó vége lenne az animénak, és mindenki elégedett lenne, minket is beleértve...
Háát én nemtom mi lesz ebből hogy Naruto észre veszi-e,mert végülis úgylátom hogy Sakurába már nem szerelmes(hál'istennek!!)De nekem furi lenne ha összejönnének ennyi idő után,de persze nagyon bírnám!!!!!Én még TenTen-re meg Nejire vagyok kíváncsi!!!

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Berni 2008-07-10 16:02:39
beküldve: 2008-07-10 15:58:11
(#428)
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
Én azért azt is várom már, hogy ez a lökött Naruto, mikor veszi végre észre Hinata rajongását? Észreveszi-e valaha is?
Szeretném, ha jó vége lenne az animénak, és mindenki elégedett lenne, minket is beleértve...

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-07-10 15:54:40
(#427) Válasz Okami (#416) üzenetére
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
Mien csalás már!!
Japánban már a Shippuuden 62 részénél tartanak, mimég csak a Naruto 60-valamenyinél.

Már változott a felállás, és Japánban lement a Shippuden 64-65. rész is. Alig várom, hogy lássam...és mindig csak egyre türelmetlenebb leszek...de ha belegondolunk, hogy előbb-utóbb vége lesz a sorozatnak, akkor majd mire fogunk várni?!
Most várom a végét, de már előre sajnálkozom is rajta...
Mi lesz velünk ezután, mikor lesz ismét egy ilyen jó kis anime, ami hétről-hétre fenntarja a nézők figyelmét?

" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-07-10 15:56:21
beküldve: 2008-07-10 15:49:10
(#426) Válasz Akinom (#424) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
tényleg meghal jiraya a shippudenben?

Tényleg meghal, sajnos...én olvastam.
A manga kb. 400-adik fejezete körül, és egy régi tanítványa öli meg, Pen, aki az Akatsukik főnöke.
Amúgy ennek a Pennek is különleges képességű szemei vannak, de, hogy pontosan mi a, azt még nem tudom, de erősebb, még a Sharingannál is...
Hmm..na jó most nagy tudtalannak fogok tűnni ,mert nem olvasom a Shippuuden mangát...de húúú erősebb a sharingannál nem semmi gondolom...DE szegény Jirayát úgy sajnálom És milyen krhh... akarom mondani rossz érzés lehet hogy a saját tanítványod öl meg...

Mindíg csak a jó karaktereket...

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-07-10 15:47:42
(#425) Válasz kiss nikolett (#413) üzenetére
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
ezzel egyetértek nem nagyon értem én sem hogy miért raknak bele ilyen szánalmas dolgokat lásd:naruto uccsó 30 rész miután Sasuke elment

Nem 30 rész volt, hanem több.
Ilyet általában akkor tesznek be, amikor ki kell tölteni, mondjuk egy évadodt, vagy például az anime utoléri a mangát, ... tehát nincs új rész.

Amúgy a legtöbb ebből is nézhető, és ilyenkor van idő egy-egy szereplő múltját, vagy jellemét bemutatni.
Tehát alapjába véve nekem nincs bajom a filer részekkel sem.
(Valamint arra is ad időt, hogy az addig látott sztorit "felfogd, és megemészd".)

beküldve: 2008-07-10 15:39:40
(#424) Válasz Sasame-sama (#407) üzenetére
Akinom
Akinom
[ Rászokóban ]
tényleg meghal jiraya a shippudenben?

Tényleg meghal, sajnos...én olvastam.
A manga kb. 400-adik fejezete körül, és egy régi tanítványa öli meg, Pen, aki az Akatsukik főnöke.
Amúgy ennek a Pennek is különleges képességű szemei vannak, de, hogy pontosan mi az, azt még nem tudom, de erősebb, még a Sharingannál is...

Szerk: Akinom 2008-07-10 15:51:51
beküldve: 2008-06-20 21:23:24
(#423)
kiss nikolett
kiss nikolett
[ Új arc ]
egyszoval idegesitő

beküldve: 2008-06-17 12:44:58
(#422) Válasz Tspawn (#415) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
nekem fizikai fájdalmat okoznak a fillerek. Amikor egyszer a sima narutos részek közé betettek egy olyan futós sztorit vagy mi, nem tudtam hogy filler, mert akkor csak az animét néztem, de két perc után áttekertem az egész mellékszálat (2-3 rész volt) amikor kiderült h filler, értettem meg hogy a fillerek sz*rok!!! A sztori is, a karakterek is, meg az egész időhúzás is.

nem értem ezeknek hogy van valahol is nézettsége?? Simán el kéne szálingóznia ilyenkor a nézőközönség 90%ának..
Nekem tetszenek az ilyen részek (mivel nem ismerem a manga tartalmát, csak azt ami magyarul megjelent, ezért engem nem zavar)
Különösebben nekem sincs bajom a fillerekkel,habár attól függ de néha már mikor Naruto annyit szenvedett...>.<

beküldve: 2008-06-13 19:10:44
(#421) Válasz Rockypapa (#420) üzenetére
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
lehet hogy narutonak előjön mind a 9 farka a shippudenben a tűz templomában(csak lehet)

Most elmondjam hogy előjön e mind a kilenc farok a tűz templomában?
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Naruto sosem járt a tűz templomában.

Tudtommal itt az anime eltér a mangától és jár ott Naruto.

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-06-13 17:29:58
(#420) Válasz Sasame-sama (#410) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
lehet hogy narutonak előjön mind a 9 farka a shippudenben a tűz templomában(csak lehet)

Most elmondjam hogy előjön e mind a kilenc farok a tűz templomában?
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Naruto sosem járt a tűz templomában.

beküldve: 2008-06-13 16:31:34
(#419) Válasz Tspawn (#417) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Mien csalás már!!
Japánban már a Shippuuden 62 részénél tartanak, mimég csak a Naruto 60-valamenyinél.
Nézd a jó oldalát...nálunk már kitudja hánynál tart a Dörmögő Dömötör, és náluk még el se kezdték kiadni

Ez nagyon ütööööött

beküldve: 2008-06-13 16:13:59
(#418)
kiss nikolett
kiss nikolett
[ Új arc ]
jah
de ez a példa nagyon teccet XD

beküldve: 2008-06-08 19:35:09
(#417) Válasz Okami (#416) üzenetére
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]
Mien csalás már!!
Nézd a jó oldalát...nálunk már kitudja hánynál tart a Dörmögő Dömötör, és náluk még el se kezdték kiadni

beküldve: 2008-06-08 19:23:25
(#416)
Okami
Okami
[ Új arc ]
Mien csalás már!!

beküldve: 2008-06-08 06:23:43
(#415) Válasz martin (#412) üzenetére
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]
nekem fizikai fájdalmat okoznak a fillerek. Amikor egyszer a sima narutos részek közé betettek egy olyan futós sztorit vagy mi, nem tudtam hogy filler, mert akkor csak az animét néztem, de két perc után áttekertem az egész mellékszálat (2-3 rész volt) amikor kiderült h filler, értettem meg hogy a fillerek sz*rok!!! A sztori is, a karakterek is, meg az egész időhúzás is.

nem értem ezeknek hogy van valahol is nézettsége?? Simán el kéne szálingóznia ilyenkor a nézőközönség 90%ának..
Nekem tetszenek az ilyen részek (mivel nem ismerem a manga tartalmát, csak azt ami magyarul megjelent, ezért engem nem zavar)

Oldalak: ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... <<>>