Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2008-09-13 07:16:27
(#489) Tudod az extra az kisebb nézőközönségű oldalakra szakosodott.Ellenben a naruto-kun az interx.hu-val kötött szerződést,ami már jóval nagyobb tárhllye és látogatóbírással rendelkezett.De ahogy telt-múlt az idő,az emberek egyre jobban elfedezték a narutot és a naruto-kun is haladt a fordításokkal és végül ebből lettek a gondok.A szerver nem bírta a letöltőrohamokat és a milliónyi látogatót:S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-13 00:38:46
(#488) Annak idején minket, az akkori bleachun-t is törölt az extra. Nem tudtunk mit tenni, benne volt a szerződésben hogy megtehetik.
beküldve: 2008-09-12 21:37:42
(#487) Muszály volt,mert ha nem bontja fel összedőlt volna szerver véglegesen az irtózatosan sok látogató miatt...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-12 19:14:02
(#486) de legalább csináltak egy ideiglenes oldit[Link]... azért a szolgáltató hogy lehet ilyen szemét ...egy ilyen népsezrű oldallal felbontani a szerződést
:D
Vigyázz toronyidézésekkel... idegesítő
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Huh nagy szívás...
A Naruto-kun.hu magyar website megszűnt...
Mostmár honnan fogom tudni, h mikor jelennek meg az új fejezetek?!
Oké hogy nem jön be, de honnan veszed, hogy megszűnt? Lehet h frissítenek.
BAKA!!!!Hol olvastad te ezt?Én naponta 5-ször LEGALÁBBB nézem a naruto-kunt,de én ilyet nem láttam....Előfordult már régebben is ilyen probléma.Néha-néha visszajön a naruto-kun,de NEM SZŰNT MEG!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Huh nagy szívás...
BAKA!!!!Hol olvastad te ezt?Én naponta 5-ször LEGALÁBBB nézem a naruto-kunt,de én ilyet nem láttam....Előfordult már régebben is ilyen probléma.Néha-néha visszajön a naruto-kun,de NEM SZŰNT MEG!
Huh nagy szívás...
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Huh nagy szívás...
beküldve: 2008-09-11 19:51:24
(#480) Huh nagy szívás...
beküldve: 2008-09-11 19:43:15
(#479) [/QUOTE]
japánban augusztus 20.-án vagy 22.én? mind1 valamikor akkor adták le először, ide pedig április környékén várható asszem...[/QUOTE]
Köcce
Nem vagyok sportember, rosszak a reflexeim. A múltkor is elütött egy autó, amit két férfi tolt.
Csá mindenkinek!
Nem tud valaki vmi konkrétumot a Naruto Shippuuden Movie 2-ről?
Nagyon érdekelne hogy mikor lehet megnézni....
Előre is THX!
Előre is THX!
japánban augusztus 20.-án vagy 22.én? mind1 valamikor akkor adták le először, ide pedig április környékén várható asszem...
:D
beküldve: 2008-09-08 14:02:11
(#476) Csá mindenkinek!
Előre is THX!
Előre is THX!
Nem vagyok sportember, rosszak a reflexeim. A múltkor is elütött egy autó, amit két férfi tolt.
igy kell fogadni a kritikát, látod e Exilebarátom. és Mangakukac sem az az öreg évjárat, mégis normálisan szólt vissza.
+pont, szimpatikus egyén
deazért h vmi on is legyen, az uj animáció az amugy is zseniális blue bird zenéhe sztem fergetegesen jó 5/5
+pont, szimpatikus egyén
deazért h vmi on is legyen, az uj animáció az amugy is zseniális blue bird zenéhe sztem fergetegesen jó 5/5
Ömm,ömm.Én elfogadom a kritikát akkor ha tudom hogy értetlenséget kérdeztem vagy pedig olyat mondtam amiben nem vok biztos(Ilyenkor általában odateszem zárójelben hogy nem biztos vagy valami).Szal please ne vonj le rólam hibás következtetést.