Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
nincs igazad mert ha pölö elkérte azokat a naruto-kunos cuccokat,akk nincs semmi baj
pölö most nem nevezném meg az oldalt,de már láttam olyat is h :"a naruto-kun website team engedélyével feltettem még pár manga fejezetet,ezért naaagy puszi nekik!" vagy valami ilyesmi,de a lényeg ugyanaz
háthameg engedély nélkül pakolta fel a bizonyos tartalmakat,akk beszívta evvan...
ha esetleg nem értesz egyet a hozzászólásommal akk gomen
pölö most nem nevezném meg az oldalt,de már láttam olyat is h :"a naruto-kun website team engedélyével feltettem még pár manga fejezetet,ezért naaagy puszi nekik!" vagy valami ilyesmi,de a lényeg ugyanaz
háthameg engedély nélkül pakolta fel a bizonyos tartalmakat,akk beszívta evvan...
Nem.Világosan fel volt tüntetve: Szeptembertől már ELKÉRNI(!) sem lehetett.Volt egy oldal,ott is a csaj elkérte,de le kellett szedni neki.Amgy nem csak a mangáról van szó,hanem az oldalon lévő infókról is.Engem csak ne oktass ki
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mien csalás már!!
Japánban már a Shippuuden 62 részénél tartanak, mimég csak a Naruto 60-valamenyinél.
Japánban már a Shippuuden 62 részénél tartanak, mimég csak a Naruto 60-valamenyinél.
Már változott a felállás, és Japánban lement a Shippuden 64-65. rész is. Alig várom, hogy lássam...és mindig csak egyre türelmetlenebb leszek...de ha belegondolunk, hogy előbb-utóbb vége lesz a sorozatnak, akkor majd mire fogunk várni?!
Most várom a végét, de már előre sajnálkozom is rajta...
Mi lesz velünk ezután, mikor lesz ismét egy ilyen jó kis anime, ami hétről-hétre fenntarja a nézők figyelmét?
Sztem az lessz h nem vetítik agy idegig úgy hogy szinte már el is felejtjük hogy volt aztán újra elkezdik osz kezdődik az ezgész előről hihih no para!!
beküldve: 2008-12-30 10:14:53
(#548) nincs igazad mert ha pölö elkérte azokat a naruto-kunos cuccokat,akk nincs semmi baj
:D
beküldve: 2008-12-29 16:44:26
(#547) tudom,ennek nem itt a helye,de ide kell írnom,ide biztos benéz:
Hitsugaya TAICHO!!!!!!
Ajánlom,hogy gyorsan szedd le a naruto-kun-os cuccokat az oldaladról,vagy komolyan megjárod.Azok a cuccok jogvédettek!
Ez komoly,volt már olyan,hogy egy oldalkészítő azt htte csak szivatják és pénzböntetést kepot
Hitsugaya TAICHO!!!!!!
Ajánlom,hogy gyorsan szedd le a naruto-kun-os cuccokat az oldaladról,vagy komolyan megjárod.Azok a cuccok jogvédettek!
Ez komoly,volt már olyan,hogy egy oldalkészítő azt htte csak szivatják és pénzböntetést kepot
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
1: Olyan hogy Shippuden manga,NINCS! A manga folyamatosan halad,csak az anime kapott alcímet.
2: Nem lenne gazdaságos kiadni a későbbi részeket,mert sokan nem értenék benne a dolgokat....Gondolkodj mielőtt írsz
2: Nem lenne gazdaságos kiadni a későbbi részeket,mert sokan nem értenék benne a dolgokat....Gondolkodj mielőtt írsz
3.Ez a Anime topikja..
4.Hogy jött ide a honlapod?
beküldve: 2008-12-29 15:39:50
(#545) 1: Olyan hogy Shippuden manga,NINCS! A manga folyamatosan halad,csak az anime kapott alcímet.
beküldve: 2008-12-29 14:29:44
(#543) beküldve: 2008-12-29 13:54:12
(#542) Anyám hihetetlen ez a fillerzuhatag... teljesen beleéltem magam, hogy majd most Sasuke-kun érdekes kalandjai folytatódnak... erre Már naon várom Suigetsut...
Nem is értem, hogy találhatnak ki ilyen béna karaktereket. Annyira elütnek az egésztől....
Csak nekem van tele a tököm Sorával és társaival? Azokat a részeket is szolidan kihagytam
Majd valahol a 100. résznél visszatérünk
Nem is értem, hogy találhatnak ki ilyen béna karaktereket. Annyira elütnek az egésztől....
Csak nekem van tele a tököm Sorával és társaival? Azokat a részeket is szolidan kihagytam
Majd valahol a 100. résznél visszatérünk
beküldve: 2008-12-29 12:16:19
(#541) omg... a naruto-kunosok fillereket igérnek..ajjj..utálom a fillereket...nincs így is eléggé lemaradva az nime..neeem,nyomjuk tele filler epizódokkal.. nabumm
:D
beküldve: 2008-12-20 11:32:33
(#540) Ezt a részt kicsit jobban vártam, mint amennyire végül tetszett. Most nem tudom, de megint minek kellett
azt a csajt belekeverni? Márt reméltem, hogy közel 80 rész 'nem szereplés' után jön az egyik kedvenc karim, meg egy tök jó rész a mangából erre kábé, ha 1,5 percig szerepelt.
És még a manga sem jött be annyira... Na, majd talán jövő héten.
És még a manga sem jött be annyira... Na, majd talán jövő héten.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-20 11:33:18
megkockáztatom h rajtad kívül szinte mindenki tuggya...
talán az hogy hidan 1 dééééé az véletlen volt
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-16 18:42:17
(#538) megkockáztatom h rajtad kívül szinte mindenki tuggya...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
ez nagyonnagy xD
kokazu és hiddan LOLWUTXD
ebbe mi a lol?
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-15 01:57:04
(#536) A Naruto elég komoly kis shounen anime... Azt mondanám el róla, ami legutóbb szemet szúrt. Azt, hogy a mangaka például módszeresen írtja a Sarutobi családot, és a fehérhajúakat
(ezért is halt meg először a harmadik hokage) aztán szépen sorban még sok jó ninja... A másik dolog, (bár ez az aláírásomban is benne van) ami zavar, az Sasuke! Mindenkin mindig csak bosszút áll, és nem veszi észre, hogy el***-ja de jobban mint a mi miniszterelnökünk!
u.i.:az meg, hogy Konohamaru rasenganozik, szerintem nevetséges -.-
u.i.:az meg, hogy Konohamaru rasenganozik, szerintem nevetséges -.-
Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)
beküldve: 2008-12-14 22:19:48
(#535) ez nagyonnagy xD
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...