Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2009-03-29 12:33:59
(#582) Eddig hány kötetet dolgozott fel az anime? Én a 80 vhanyadik résznél abba hagytam a fillerek miatt.
Nem szereted Kakashit???
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:24:03
beküldve: 2009-03-21 13:40:08
(#580) Ugyanakkor a csakra teljes felhasználása halálhoz vezethet. Kakashi folyton ezt mondta Narutonak amikor az nem volt hajlandó akkor se abbahagyni az edzést amikor már a lábán is alig állt. De ettől függetlenül én lennék az egyik legboldogabb ha nem halna meg.
Sötétség nélkül nincs fény.
Igaz,mert csak a csakrája fogyott el...azért még élhet,hiszen már sokaknak volt ilyen problémájuk az anime/manga alatt és egyiksem halt meg csak emiatt!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:24:32
Kakashi halála még nem100%-os, nem azt mondom h tuti h +marad, de jelenleg kómában van és itt csak annaka halála tuti akit már temetnek...
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:25:01
beküldve: 2009-03-19 17:32:54
(#577) Hali mindenkinek!!! Szmorú,de igaz...
Én olvasom a shippuuden mangát és egyre többen halnak meg ....Még Kakashi is...és Jiraja
Hali envy!
Hmmm látom itten te is offolsz!
Hát akkor miért "jössz"?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:26:04
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:25:29
beküldve: 2009-02-23 06:22:52
(#574) Am, lehet hülyén fog hangzani, de tényleg igaz, hogy a Naruto Shippuden-be a vége felé mindenki meghal......??? vagy csak nekem rossz a fülem.
Glamorous sky.みわくの よる
Vigyázzatok mindjárt jön Envy és elkap titeket offolásért.... meg nem spoilerezésért.....
Félreértés ne essék, nem Envy ellen kampányolok, csupán figyelmeztetnék a házirendre.....
Kösziii, kelted itt rossz hírem
Ezen az oldalon csak a figyelmet tudom felhívni^^
MIANEVED?!
Valaki leírná azta házirendet én még új vagyok nem tom mik a szabályok azt tudom hogy nem szabad DUPLAPOSTOLNI
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:26:53
beküldve: 2009-01-27 20:46:14
(#567) Vigyázzatok mindjárt jön Envy és elkap titeket offolásért.... meg nem spoilerezésért.....
Félreértés ne essék, nem Envy ellen kampányolok, csupán figyelmeztetnék a házirendre.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-27 20:47:00
Viszont már alig várom hogy kiderüljön hogy mi lesz Kakashival!!!
Meghalt. Mi lenne vele?
Tényleg meghalt nem küldetésre ment XD
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!