Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
szivesen máskor is
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:20:44
beküldve: 2009-11-08 01:55:55
(#596) Köszi szépen !!! mar meg is néztem a részeit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*Felesleges szmájlik törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:21:12
http://www.animelime.com/naruto- shippuuden-episode-134/
ez az ezen megtudod nézni bár angól de a videoplayeren is fentvan
ez az ezen megtudod nézni bár angól de a videoplayeren is fentvan
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:21:38
beküldve: 2009-11-06 22:18:26
(#594) Nagyon megköszönném ha valaki meg tudná adni azt a cimet ahol megtalalom a naruto mostani részeit.
Restellem magam de nem tudom hogy hol keressem!
köcííííííííííííí íííííííííííííííí íííííííííííííííí !!!!!!!!!!!!!
Restellem magam de nem tudom hogy hol keressem!
köcííííííííííííí íííííííííííííííí íííííííííííííííí !!!!!!!!!!!!!
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:21:59
beküldve: 2009-10-30 11:14:25
(#593) 133: Jira-chan MIÉRT? Olyan szomorú volt De remélem legalább a breki eljut Konohába, mert ha nem...
Szóval hajrá, öreg
De azért Jiraiya-sama igazán életben maradhatott volna
Szóval hajrá, öreg
De azért Jiraiya-sama igazán életben maradhatott volna
A karnövesztős manőver nekem sem a kedvencem. :) De amúgy bírom a stílusát eddig.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Jaja a színezés nem lett túl jó de lesz jobb...vagy nem...Na mind1 attól még Kishi eltalálta a karakterét habár az engem nagyon idegesít amikor megnövesztette a karját
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-27 20:33:15
(#590) beküldve: 2009-06-27 15:23:44
(#589) Nagy örömmel vágtam bele a legújabb részbe, de hatalmas erővel estem pofára... nem hiszem el, hogy nem bírnak leállni a fillerekkel. Ráadásul ilyen gyenge volt...
Az elején tökre tectszett Suigetsu hangja meg minden, 2 perc múlva meg megjelentek a sikítozó Sasuke rajongók és a béna grafikás fillerszereplők... alig vártam, hogy vége legyen. Gondolom akkor a többi tagbeszerző rész is ilyen lesz.
Csak western zenét ne tegyenek többet
Az elején tökre tectszett Suigetsu hangja meg minden, 2 perc múlva meg megjelentek a sikítozó Sasuke rajongók és a béna grafikás fillerszereplők... alig vártam, hogy vége legyen. Gondolom akkor a többi tagbeszerző rész is ilyen lesz.
Csak western zenét ne tegyenek többet
beküldve: 2009-06-27 10:27:33
(#588) 115: Sztem poén rész volt Fele filler, de legalább szórakoztató és tökéletes példa, hogy lehet egy fejezet mangából egy 20 perces részt kihozni.
Suigetsu karija jó lett, csak kicsit néha túl színes sztem. Túl élénk lilás(?), nekem pl. a szemeinél tűnt fel ez, és sokkal jobban tetszenek a színek rajta, amikor vmi árnyékos, sötét helyen vannak (pl. a rész elején).
Egyébként nagyon bírom ezt a karit.
Egyébként nagyon bírom ezt a karit.
Szerk: asx 2009-06-27 10:29:10
Aha meg az a para,hogy elkezdték a "Oro vs. Iti" harcot csak,hogy eddig egy "kívül álló" szemével nem lehetet megtudni semmit,tehát mikor fogják besűríteni a kövi részben?!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-20 21:50:54
(#586) Csak röviden: nagyon bejött a 114-es rész!!! XD
Pain!!!!!! Beletették! Már most?! Kárpótlás a fillerekért? Ok, tudom, az a jelenet is pont filler volt, de inkább nézek ilyeneket (SŐT ) Itachiékról stb. mint azt, ami eddig ment.
Suigetsu lassan megvan...Karinra vagyok még nagyon kíváncsi...
Suigetsu lassan megvan...Karinra vagyok még nagyon kíváncsi...
Szerk: asx 2009-06-20 21:55:59
Igen ez most már biztos hogy komoly. Már alig vártam... (Nem azért mert Sasuke fan lennék, csak érdekel, hogy a kis emo animében hogy nyomja...*kacsint*)
Hogy a Kakashi Gaiden ide tartozzon-e vagy sem, nem tudom, de most tartozzon: Hjajj, de jó lesz!*___*
Az OP/ED... Ehm...
Mindkét szám nagyon tetszik. De például az OP klipje szerintem nem lett tökéletes. Valahogy nem mindig passzol tökéletesen a dalhoz.
Viszont az ED nagyon bejön, ott csak a rajzolásal van helyenként bajom - illetve az nem is baj, inkább csak furcsnak tűnik.
De mindegy, ennek is meg van a maga topicja... de így kényelmesebb volt... X3
Hogy a Kakashi Gaiden ide tartozzon-e vagy sem, nem tudom, de most tartozzon: Hjajj, de jó lesz!*___*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-12 10:27:59
beküldve: 2009-06-12 00:05:04
(#584) Így van, itt a sikoltozás ideje!!! ...de nemcsak Sasuke miatt.
Végre, hát ezt is megértük... (Bár még nem bízom el magam teljesen... a mostani filler sztori előtt is azt hittem, hogy dejó végre már jön a normál cselekmény vissza...erre még fél év De ok, ezen most látszik, hogy komolyan elkezdik... )
A mai rész jó volt, mégha kicsit tele is rakták flashback-el. Mintha még az OST-k is jobbnak tűntek volna. Nekem bejött, remélem marad a színvonal. (Végleg mostmár!!)
A mostani OP/ED szintén nagyon tetszik!
És ha jól láttam a naruto-kunon: lesz KAKASHI GAIDEN Alig vááárom!
Végre, hát ezt is megértük... (Bár még nem bízom el magam teljesen... a mostani filler sztori előtt is azt hittem, hogy dejó végre már jön a normál cselekmény vissza...erre még fél év De ok, ezen most látszik, hogy komolyan elkezdik... )
A mai rész jó volt, mégha kicsit tele is rakták flashback-el. Mintha még az OST-k is jobbnak tűntek volna. Nekem bejött, remélem marad a színvonal. (Végleg mostmár!!)
A mostani OP/ED szintén nagyon tetszik!
És ha jól láttam a naruto-kunon: lesz KAKASHI GAIDEN Alig vááárom!
Szerk: asx 2009-06-12 00:07:12
beküldve: 2009-06-04 14:58:06
(#583) Ejnye, de elhanyagoljuk ezt a topicot - bár nem csoda, ha a jó kis sztorinkat szétcincálják a fillerekkel... De! Ma véget ért a filler, úgyhogy vissza térünk az eredeti Kishi-sensei féle remekműhöz.
A mai filler-záróról:
Ahhoz képest, hogy mekkora egy ratyi kis filler volt, szerintem nagyon szép záró részt adtak neki. Igaz, hogy kicsit zsúfolt volt szerintem a rész, tekintve, hogy hány történet-szálat kellett elvarrni vagy épp tovább szőni, de így volt minden: sebnyaldosás, egy kis fight, humor és érzelmek.
A vége-kép is nagyon szép volt, szinte megkönnyeztem...
A jövő heti részről:
BIMM-PuUFF_CSITT-CSATT no jutsu! És persze a sok Sasuke fangirl is felsikolthat.*kacsint*
A mai filler-záróról:
Ahhoz képest, hogy mekkora egy ratyi kis filler volt, szerintem nagyon szép záró részt adtak neki. Igaz, hogy kicsit zsúfolt volt szerintem a rész, tekintve, hogy hány történet-szálat kellett elvarrni vagy épp tovább szőni, de így volt minden: sebnyaldosás, egy kis fight, humor és érzelmek.
A vége-kép is nagyon szép volt, szinte megkönnyeztem...
A jövő heti részről:
BIMM-PuUFF_CSITT-CSATT no jutsu! És persze a sok Sasuke fangirl is felsikolthat.*kacsint*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-04 15:03:32