Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2010-12-26 21:59:36
(#627) Ha ilyen tempóban haladunk az évadokkal,akkor még el fog tartani egy ideig,hogy a shippuuden szériákat láthassuk...
Legközelebb egy spoilert nyomhatnál.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Jiraya-sama meg fog halni??
Gondolom,hogy a shippuuden szériában??
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:09:55
beküldve: 2010-12-17 22:06:26
(#624) A naruto vs pain nekem negyon tetszett föleg a kyubi 6 tails csak a vén jirayát sajnálom hogy meghalt
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-03 00:16:30
(#623) Kösz öreg! Ezért az infóért imába foglalom a neved. Mert nekem Hinata a kedvencem a narutoba. És ha elpatkolt volna, nagyon zabos lennék.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Ha biztos, hogy tudni akarod...
A Pein vs. Naruto részek egyikében Hinata megküzd Peinnel Naruto védelmében. Sajnos nem jár sikerrel, és néhány részen keresztül úgy tűnik belehalt sérüléseibe. De! Nem. Sakura meggyógyítja.
beküldve: 2010-12-01 00:48:31
(#621) Bocsi a tudatlanságomért, de valaki meg tudná mondani, hogy Hinata meg fog halni a Shippuuden-t valamelyik részében??
Fuha Köszi szépen
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2010-12-18 00:18:57
Nem hal meg. Majd jön Pain és jól feltámaszt mindnekit.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-11-16 15:41:37
(#618) Jó én most értem egy kritikus pontra az animében.... Ne szivassatok már h meghal a kedvenc karakterem KAKASHI!!!!!!!!!!!!!!
Ugye nem hal meg csak... pihen vagy ilyenek ugyeugyeugye
Ugye nem hal meg csak... pihen vagy ilyenek ugyeugyeugye
"Dattebayo"
beküldve: 2010-10-29 13:52:43
(#617) a naruto shippuden nagyon jó csak most elhúzzák. de állítólag decemberben fplytatódik és mindenki hőzöng hogy decemberben. de aki gondolkodik az észreveszi hogy az csupán 4 rész még és az 1 hónap ami elmegy nagyon hamar.
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-10-29 01:13:42
(#616) Igaz, hogy vontatott egy kicsit. De neken bejön. Épp azért ülök le a TV, vagy a DVD elé, mert minden tetszik. A hosszú párbeszédel, az akció jelenetek, na meg a gunyolódások. És szerintem a Shippuden sokkal komolyabb mint az eredeti. De kinek a pap, kinek a papné. Mindenkinek más és más tetszik.
beküldve: 2010-10-28 16:00:29
(#615) Nagyon rossz.... (már hallom a naruto rajongók puskáinak a hangját).... úgy értem, hogy túl fillerezik az egészet, a történet alig halad, mindent átírnak, ahogyan az eredeti mangában vagy sima Naruto Part 1-ben volt, és az "ómniózusos Naruto Shippuden Episode 167" végleg rátette a "rossz anime adaptáció" jelet...
Sima Naruto rules!
Sima Naruto rules!
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-06-05 13:04:44
(#614) sippuuval is ugyan az a baj, mint a simával:
a folyamatos pofázás és visszaemlékezés. egy részbena a lényegi rész 2-4 perc, a többi felesleges f@szverés, amitől megőrülök.
tök jó lenne, ha a részenkéti néhány percet vki összevágnás és akkor lenne mondjuk 20 izgalmas rész az egészből
a folyamatos pofázás és visszaemlékezés. egy részbena a lényegi rész 2-4 perc, a többi felesleges f@szverés, amitől megőrülök.
tök jó lenne, ha a részenkéti néhány percet vki összevágnás és akkor lenne mondjuk 20 izgalmas rész az egészből
-
beküldve: 2010-06-04 11:48:44
(#613) 163
Végre! Azt hittem, már sosem érünk el ehhez a részhez. :)
Bár igaz, nagyrészt a konohaiak megmeneküléséről szólt a rész, de majd a jövő héten.. :) Ami túl sokára lesz
Naruto meg nagyon király lett Ahogy lecsapta egy ütéssel az egyik Peint... wow
A végén meg mikor Chouji és Naru a szél elemüket mutatták be xD Fájt
Bár igaz, nagyrészt a konohaiak megmeneküléséről szólt a rész, de majd a jövő héten.. :) Ami túl sokára lesz
Naruto meg nagyon király lett Ahogy lecsapta egy ütéssel az egyik Peint... wow
A végén meg mikor Chouji és Naru a szél elemüket mutatták be xD Fájt
Szerk: _gabi 2010-06-04 11:50:14