Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2013-07-25 12:16:50
(#676) Nem is volt rossz, csak nem sok minden történt benne, remélem jòdarabig nem lesz filler.
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2013-07-21 11:49:49
(#675) A legújabb rész már nem filler, végre! Már hónapok óta erre vártam.
És azért a végén megjelent Madara is...
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Már két hónapja mennek a fillerek. Most én is félbehagytam, de amint folytatódik a főszál, azonnal nézem tovább.
Most nemrég hagytam abba a 11. évadot. És most várom, hogy a 12.-et valaki majd összedobja egy egészbe. Nekem nagyon bejött. A filerekkel az a baj, hogy csak 1-1 van, utána az eredeti sztory, majd megint egy pár filer. Sajna ez benne van. Így én azt is nézem.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2013-04-28 11:20:02
(#673) Már két hónapja mennek a fillerek. Most én is félbehagytam, de amint folytatódik a főszál, azonnal nézem tovább.
beküldve: 2013-03-22 16:18:21
(#672) Igen, ha jól emlékszem én is egy fillernél hagytam félbe az anime nézését, mert elegem lett belőlük. Úgy döntöttem, várok még egy kicsit, aztán kiszelektálva megnézem az eredeti szálhoz kapcsolódó részeket.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-22 16:12:36
(#671) Állítólag még legalább 2 hétg Filler, sőt sokak szerint még több. Pedig maga a sztori nagyon jó, csak nevetségessé teszik a sok Fillerrel.
beküldve: 2013-03-22 16:10:43
(#670) Pff..:/
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-22 16:07:56
(#669) Hát igen, a Chikara után volt 7 normál rész, és megint Fillerek.
beküldve: 2013-03-22 16:05:48
(#668) :/ lassan már tényleg folytatnom kellene, de teli van fillerrel az egész ><
beküldve: 2013-03-22 16:03:31
(#667) Ebben megint javában mennek a Fillerek.
Most éppen a Hang Négyesét támasztotta fel Kabuchimaru.
beküldve: 2013-03-22 16:01:58
(#666) Az a Pain akit mi láttunk (nem a visszaemlékezésekben) az Nagato, mert az igazi Pain sajnos már meghalt, csak a teste maradt hátra, amit Nagato irányított
Szerk: Nao~chan 2013-03-22 16:05:09
beküldve: 2011-09-12 22:04:47
(#665) Lenne egy kérdésem nemértem hogy most
az igazi pain az a nagato vagy a Yahiko????
*Hiányzó spoiler pótolva. Erre azért a jövőben tessék jobban odafigyelni, ha kérhetem! A moderátor*
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Moderátor 2011-09-12 23:05:44
beküldve: 2011-09-05 12:10:22
(#664) Hàt én midosze anyit tudok mondani hogy nem értek egyet veled
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-08-28 14:40:00
(#663) Tisztességgel végigolvastam a kritikádat. Hát, azért van még miben fejlődnöd. Picit fura a nyelvezete, néha nagyon lebutított kifejezések szerepelnek. A kritikai hozzáálláson is dolgoznod kell még, mert rengeteg rosszat mondtál a sorozatról, viszont a szövegben magában nem emelted ki azt ami jó, ami neked tetszett, ráadásul a sorrend, amiben ismerteted az egyes elemeket is néha kaotikus. Olyan, mintha élőszóban mondanád. A screenshot - mangaoldal összehasonlításnál nekem nem voltak akkora szembetűnő különbségek.
A másik, hogy azt mondtad, ismertetnéd a történetet. Egy kritikában szerintem ez egyáltalán nem fontos, sőt, majdhogynem felesleges, elég ha csak nagy vonalakban vázolod fel.
Amúgy magáról a sorozatról nekem is hasonló véleményem, szerintem is el igénytelenkedték.
A másik, hogy azt mondtad, ismertetnéd a történetet. Egy kritikában szerintem ez egyáltalán nem fontos, sőt, majdhogynem felesleges, elég ha csak nagy vonalakban vázolod fel.
Amúgy magáról a sorozatról nekem is hasonló véleményem, szerintem is el igénytelenkedték.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.