Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
Viszont már alig várom hogy kiderüljön hogy mi lesz Kakashival!!!
Meghalt. Mi lenne vele?
Someday the Dream will End
Sziasztok!Most regiztem az oldalra!A kedvenc sorozatom a Naruto!!!Nekem nagyon tetszik.Viszont már alig várom hogy kiderüljön hogy mi lesz Kakashival!!!Én bízok benne hogy nem hal meg!!Szerintetek???Ez a z új rész tényleg gyenge volt.REemélem a következő részek jobbak lesznek
Szio mindenki
Szio mindenki
Szia Neked is!
Először is szólnék, hogy ez az anime topic-ja és nem a mangáé, az kicsit arrébb van. Továbbá ajánlanám a spoiler funkció használatát.
Amúgy üdv kicsiny közösségünkben.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-27 20:38:22
(#563) Sziasztok!Most regiztem az oldalra!A kedvenc sorozatom a Naruto!!!Nekem nagyon tetszik.Viszont már alig várom hogy kiderüljön hogy mi lesz Kakashival!!!Én bízok benne hogy nem hal meg!!Szerintetek???Ez a z új rész tényleg gyenge volt.REemélem a következő részek jobbak lesznek
Szio mindenki
Szio mindenki
beküldve: 2009-01-24 10:28:14
(#562) Az új részről...khm.
Filler, méghozzá gagyi filler, de
...
Az új ending szerintem meg pont jó a vizsgaidőszakban. Meghallgatom, és úgy felpörget, hogy képes vagyok áttanulni a délutánt.
Filler, méghozzá gagyi filler, de
az a jelenet, amikor Naruto és Jiraya fagyiznak a fa alatt - jól tudván,hogy mi lesz az öreggel ... elsírtam magam. Annyira édesek voltak. Hjaj
...
Az új ending szerintem meg pont jó a vizsgaidőszakban. Meghallgatom, és úgy felpörget, hogy képes vagyok áttanulni a délutánt.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A fillereknek mennyi közük vn Kishi-senseihez? Úgy értem mennyire határozza meg a karakterek, illetve a cselekmény megalkotását?
Semennyire. CSAK az időhúzás a szerepe...
MIANEVED?!
Az ED-ről nyilatkoztam már az Openingek/Endingek topikban, és majdnem megköveztek... De megintcsak azt mondom, hogy hiába gáz a tánc - vagy épp aranyos? - és hiába vannak a végén azok a kövér, színes-fekete fickók - akik amúgy, ha jól tudom a szám előadóit szimbolizálják - akkor is jó! Tetszik a szám, és maga az egész. Nem lehet mindig komoly-érfelvágós-hiányzolne künkSasuke-majdmimegmentünk ED-je, akkor sem, ha ez az egyik fő szála a manga/anime cselekményének. Így legalább láthatjuk a szereplőket - kicsit másképp. Nem első számű kedvenc, de ott van a toplistán.
De ez talán kicsit OFF volt, nem...? Áh, gomene...
Amúgy ebből a szempontból elég tájékozatlan vagyok, szóval megkérdezlek Titeket. A fillereknek mennyi közük vn Kishi-senseihez? Úgy értem mennyire határozza meg a karakterek, illetve a cselekmény megalkotását?
De ez talán kicsit OFF volt, nem...? Áh, gomene...
Amúgy ebből a szempontból elég tájékozatlan vagyok, szóval megkérdezlek Titeket. A fillereknek mennyi közük vn Kishi-senseihez? Úgy értem mennyire határozza meg a karakterek, illetve a cselekmény megalkotását?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-24 08:13:27
beküldve: 2009-01-23 23:50:35
(#559) Hát azért az még később jönne amúgy is. Most a
Azt hiszem, megfogadom ismét a "nem tetszik, nem nézed" elvet és várok egy 20részt, vagy majd megkérdem a barátoktól, hogy mostmár érdemes-e nézni.
De egy jó jelenet volt! Amikor Naruto meg a 'Perverz Sannin' ott ültek a fa alatt. Az nagyon tetszett.
Új EDről vélemény? Sztem jópofa lett!
Sasuke vs. Oronak és a Hebi/Taka "megalakulásának"
kellett volna jönni. De amúgy egyetértek, és eléggé ki vagyok akadva. A mostani "színvonal" egyszerűen gáz a Narutora nézve. Az is a problémám, hogy ez lett volna az egyik kedvenc részem a mangából, szal most nagyon pipa vagyok, hogy 20percig többnyire a nagy semmiről sincs szó...mert valljuk be, most ez történt. (Ha filler, filler, hát legyen, de legalább igényes!!!! legyen! )Azt hiszem, megfogadom ismét a "nem tetszik, nem nézed" elvet és várok egy 20részt, vagy majd megkérdem a barátoktól, hogy mostmár érdemes-e nézni.
De egy jó jelenet volt! Amikor Naruto meg a 'Perverz Sannin' ott ültek a fa alatt. Az nagyon tetszett.
Új EDről vélemény? Sztem jópofa lett!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-01-23 23:52:40
beküldve: 2009-01-23 20:21:38
(#558) hátgyerekek,amerre mostanában kezd elfordulni az anime,eccerűen szánalmas.ez a sok kibott filler jájj..
azmeg,hogy ténylegesen az egész -sasuke Vs. itachi-t teljes egészében kihagyták...kíváncsi vagyok,mikor lesz benne az is....
azmeg,hogy ténylegesen az egész -sasuke Vs. itachi-t teljes egészében kihagyták...kíváncsi vagyok,mikor lesz benne az is....
:D
beküldve: 2009-01-16 20:37:52
(#557) 92-es kipipálva. Az előző részhez képest azt mondom, hogy jó, mert az után kissé ledöbbentem...
Hogy lehet már ennyire elbénázni a filler részeket? Legalább akkor Kishi segíthetne nekik, ha már egyszer mindenképp szét kell fillerezni egy sorozatot.
Azon a táncolós békán még mindig nem tudom, hogy röhögjek-e vagy sírjak..egyrészt mert annyira béna az egész, másrészt nem megy a történethez. Egyszerűen többnyire nem passzolnak ezek a filler szereplők.
Azon a táncolós békán még mindig nem tudom, hogy röhögjek-e vagy sírjak..egyrészt mert annyira béna az egész, másrészt nem megy a történethez. Egyszerűen többnyire nem passzolnak ezek a filler szereplők.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-01-16 20:38:43
Na akkor. Jelenleg hol tart az anime? (manga fejezet?)
Hát annyira nem nézem az animét, de alant elmondottak szerint, szerintem 342. fejezet körül járhat most az anime.
Jelenleg ott,hogy naruto kinyírta kakuzu-t.Meg most indul egy filler évad,ami nekem sikergyanúsnak néz ki *Pedig nem szereti a fillereket*
Mondom manga fejezet!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-30 18:18:16
(#554) Jelenleg ott,hogy naruto kinyírta kakuzu-t.Meg most indul egy filler évad,ami nekem sikergyanúsnak néz ki *Pedig nem szereti a fillereket*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-30 18:07:21
(#553) [/QUOTE]Engem csak ne oktass ki [/QUOTE]
nyem oktattalak ki csak bátorkodtam kifejteni szerény véleményem na de mostmrá télleg hagyjuk ezt, nem "igazán" a topic témálya
;)
beküldve: 2008-12-30 17:11:49
(#551) igen,tudom mire gondolsz,én is láttam azt a kiírást asszem az volt benne,h túl sokan lopnak cuccokat,és ezért mindenki szedje le az oldijáról,azis aki elkérte,mert töröltetik a szolgáltatóval az érintett oldalakat
de ha mongyuk azóta már mégeccer elkérte akk valszínűleg nincs baj
ha meg télleg nem kérte el,akk bukta
evvan
de mostmár hagyjuk a témát,nem idevaló
de ha mongyuk azóta már mégeccer elkérte akk valszínűleg nincs baj
ha meg télleg nem kérte el,akk bukta
evvan
de mostmár hagyjuk a témát,nem idevaló