Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
am nekem tökre teccik és minden openinggel megcsinálom h addig hallgatom míg nem tom a szövegét és ennek már tom is és már tökre teccik xD am sztem azért tűnt elsőre furának mert a szavak olyan...ömh...megvan! nem annyira fonetikusan írták le a naruto-kunosok és ezzé azt pícc
az ending is so kúúl..nekem naon bejön csak az elején a csaj úgy énekel mint aki nem is énekel hanem baszél am az a csaj az kurenai? mert úgy lenne logikus...csak így smink nélkül rajzolva mássab az arca
Bár egyben morbid is volt, ahogy ott cipelték a szerzetest.
de a legfájóbb...
mondjuk most nem kéne ennyire húzni az animet,mert így a büdös életbe nem érik be a mangát, ez már biztos ...de azért még belehúzhatnak és utólérhetik! hajrá!
De oooolyan jó lustának lenni ebben a nehéz és szörnyű életben )
nah hogy írjak is valamit arról ami idetartozik ----> dumcsizzunk kicsit a shippuu új részéről is nahszal...nagyon lol volt a ramenes rész mondjuk az picit zavart,hogy nem haladnak asumaék...aszittem ebben a részben már elkezdenek harcolni akatsukiékkal xD de a végén felcsillant a remény:kakashi a rasengannal
Na jó,hadjuk a témát,mielőtt még elkeveredünk nagyon messze a témától
Elkeveredünk? Te írtál kezdetben valami Galaxy cuccról
Na jó,hadjuk a témát,mielőtt még elkeveredünk nagyon messze a témától
Ez az oldal egyszerűen nem ennek a helye.
És ő attól nem lesz nagyokos, mert felhívja a figyíelmedet egy szabályra, aminek nyelvezetében kitaláltál magadnak egy kiskaput... te is tudod, hogy értik.
Közölném veled te nagyokos,hogy akk követnék el szabálysértést,ha valaki ide válaszolna és nem e-mailben
Az a kisebb baj, hogy nem ide tartozik. A nagyobb az, hogy nem olvastad el a fórumszabályzatot.
Nem tudja valaki hogy honnét lehet leszedni a Galaxy Angel részeik magyar felirttal?(Tom,nem ide tartozik,de lusta vagyok )