• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Naruto - Shippuuden
Oldalak: ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... <<>>
beküldve: 2008-12-14 21:35:38
(#534) Válasz The Exiled (#531) üzenetére
shino-kun
shino-kun
[ Megszállott ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Mondjuk az már tényleg durva baki, hogy amikor megszúrja magát a kezén, nem veszi észre, hogy Shikamaru keze nem vérzik, pedig még csak takarásban sem volt...

még nem rajzolta meg azt a kört amit akkor akart megkezdeni és így még hatása sem volt hiába szurkálja magát

nem hiába volt,hanem azért mert a saját vérét itta meg...

ezt javítanám hiddan nem a saját vérét itta meg hanem kokazujét mert kakasi mikor a raikikit betolta kokazu ellen közben vett le töle vért amit shikamarunak odaadott és shikamaru hiddan fegyverére rak és így hiddan elpusztíja kokazu egyik szivét

BANKAI:"hihio Zabimaru"
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-12-09 10:53:13
(#533) Válasz Kál (#529) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
még nem rajzolta meg azt a kört amit akkor akart megkezdeni és így még hatása sem volt hiába szurkálja magát

Jogos. A kettő tényleg együtt kell. (Bár, őszintén... lehet akkor sem esett volna le neki, ha már ott a kör. Na jó, ez csak feltételezés. )
Hidan, ugyan talán az egyik legdurvább képességgel volt megáldva az AKban, de ehhez jóformán 0 agy járult. Valójában, talán nem lett volna h*lye, csak a képessége miatt nem volt rákényszerítve arra, h mélyebben gondolkodjon. Elvégre "megölik"... és akkor mi van? Túlságosan bízott a képességében. De talán, épp emiatt elég mókás karakter volt. Csak hát kifogta a számára legrosszabb ellenfelet.

Én már várom, h Sasuke is szerepeljen a sorozatban. (Remélem, nem lesz előtte újabb filler áradat. )

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-09 10:53:53
beküldve: 2008-12-07 11:13:32
(#532) Válasz Török Ákos (#530) üzenetére
Nolee
Nolee
[ Addiktgyanús ]
Szetem is szar a befejezés mert igazán lenyugodhatan már Sasuke mert egész életében arra volt kíváncsi gogy miért végzett Itachi mindenkivel a klánban...

Hát ezt én sem értem elérte a célját most akkor minek izél?

×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-07 09:30:39
(#531) Válasz Kál (#529) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Mondjuk az már tényleg durva baki, hogy amikor megszúrja magát a kezén, nem veszi észre, hogy Shikamaru keze nem vérzik, pedig még csak takarásban sem volt...

nem hiába volt,hanem azért mert a saját vérét itta meg...

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-07 09:16:09
(#530)
Török Ákos
Török Ákos
[ Új arc ]
Szetem is szar a befejezés mert igazán lenyugodhatan már Sasuke mert egész életében arra volt kíváncsi gogy miért végzett Itachi mindenkivel a klánban...

NARUTO
Szerk: Török Ákos 2008-12-07 09:16:49
beküldve: 2008-12-07 09:03:42
(#529) Válasz asx (#527) üzenetére
Kál
Kál
[ Rászokóban ]

beküldve: 2008-12-06 10:56:06
(#528)
mangakukac
mangakukac
[ Rászokóban ]
jaaaj mg nem haladnak nem haladnak nem haladnak...komm kezdem elveszteni a reményt,hogy egyx majd az anime beéri a mangát...ezis a hülye fillerek miatt van

:D
beküldve: 2008-11-22 13:30:23
(#527)
asx
asx
[ Megszállott ]
Most komolyan! Ez a Hidan tényleg ennyire h*lye?! Bár azért jókat lehetett rajta röhögni...
De azért, sajnáltam is szegényt... Összerakni egy Shikamaru kaliberű ésszel az övét
Tán' a 'győzelem mámora' miatt? Bár azt hiszem, hogy amúgy sem vette volna észre.
Még elröhögcséltem volna rajtuk egy darabig, de ez van.
A háttérzenét meg tök jól eltalálták ennél a Shikamaru vs. Hidan résznél (ott a vége felé a résznek).

beküldve: 2008-11-18 18:49:19
(#526) Válasz Akane (#525) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Hát egy ekkora bazi nagy spoilert a manga topicjában se vettek volna jó néven.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-11-18 18:49:27
beküldve: 2008-11-17 22:45:25
(#525)
Akane
Akane
[ Új arc ]
Ezer bocsánat!!!! Véletlenül az animére nyomtam nem a mangara!! Nem volt szándékos!!! Ne haragudjatok!!!!

beküldve: 2008-11-15 22:19:46
(#524) Válasz Akane (#520) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Köszönjük Emese. De modinak mégjobban köszönném, ha kitörölné.

beküldve: 2008-11-15 22:10:35
(#523) Válasz Akane (#520) üzenetére
Maryke
Maryke
[ Megszállott ]
Olyan rosz hogy meghal az Itachi. És a legroszabb az egészben , hogy csak késöbb.a Tobi(Uchiha Madara) mondja meg a Sasukénak hogy a bátyja nem is volt gonosz Erre a hülye Sasuke nem hogy vissza menne a faluba, nem az túl egyszerű lett volna. Inkább elhatározza, hogy csatlakozik az Akatsukihoz és elpusztítja Konohát. Hogy lehet ilyen usuratonkachy?

Nemmááááááár!De agyatlan az a gyerek!!!!Mosmár tudom mért utáltam mindigis!:P

meh....
beküldve: 2008-11-15 21:17:31
(#522)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]

Spoilerbe tételhez ott a szerkesztés gomb...

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-15 20:44:05
(#521)
asx
asx
[ Megszállott ]
"Olyan rossz, hogy..." nem nyomtál spoilert...

De még mindig megtehetnéd... Vagy van egy olyan topik, a manga résznél, hogy Shippuuden, ott lehet beszélni ilyesmiről.

beküldve: 2008-11-14 23:25:19
(#520)
Akane
Akane
[ Új arc ]
Olyan rosz hogy meghal az Itachi. És a legroszabb az egészben , hogy csak késöbb.a Tobi(Uchiha Madara) mondja meg a Sasukénak hogy a bátyja nem is volt gonosz Erre a hülye Sasuke nem hogy vissza menne a faluba, nem az túl egyszerű lett volna. Inkább elhatározza, hogy csatlakozik az Akatsukihoz és elpusztítja Konohát. Hogy lehet ilyen usuratonkachy?

Oldalak: ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... <<>>