Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2010-04-14 21:01:21
(#612) Olyan jó lenne ha vége lenne ezeknek a Jirayás részeknek mert amikor ezek a zenés vissza emlékezések vannak akkor majdnem mindig sírok.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
majd kifogják adni DVD-n a Naruto Shippuuden részeket?
én ugy tudom volt már Mondo-hoz Naruto dvd
de nem tuti
beküldve: 2010-04-02 09:42:46
(#610) Mikor jelenik meg a Naruto Shippuuden Movie 3 ?
Ja és hogy a tiedre is válaszoljak szerintem biztos ki fogják adni. Én is nagyon várom de még a sima Naruto-ból sincs webbolt-ban.
Ja és hogy a tiedre is válaszoljak szerintem biztos ki fogják adni. Én is nagyon várom de még a sima Naruto-ból sincs webbolt-ban.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-09 19:05:58
(#609) majd kifogják adni DVD-n a Naruto Shippuuden részeket?
Asumi Uchiha, az én álmomban született Sasuke ikertestvére csak lány, Asumi a fiatalabb
Kb. mikorra várható a Shippuuden? Mert nagyon várom.
Hát amikor leadták a sima Naruto-t de ha nem lesz csak a 6. évad végéig akkor már nem sokára de a mind a kilenc évadot akkor még várnod kell.
köszi Posta.
van ám keresztnevem is Varga.
ki hivja a másikat mindig a vezeték nevén?
Egyezzünk meg abban mindenki a saját nevén hívja a másikat és ne itt dumáljuk meg.
Hát amikor leadták a sima Naruto-t de ha nem lesz csak a 6. évad végéig akkor már nem sokára de a mind a kilenc évadot akkor még várnod kell.
köszi Posta.
ki hivja a másikat mindig a vezeték nevén?
köszi Posta.
köszi Posta.
beküldve: 2010-02-19 17:12:07
(#603) IQ-fighterkém, ez egy akkora spoiler áradat volt, hogy majdnem lesodort a székemről.
Nem mindenki olvassa a mangát, és ez amúgy is az anime topicja, szóval nyomj már meg legközelebb egy spoiler-gombot. Itt a Shippuudenben már megtörtént eseményeken lehet csámcsogni.
Szerk: Ryuga 2010-02-16 17:30:29
IQ-fighterkém, ez egy akkora spoiler áradat volt, hogy majdnem lesodort a székemről.
Nem mindenki olvassa a mangát, és ez amúgy is az anime topicja, szóval nyomj már meg legközelebb egy spoiler-gombot. Itt a Shippuudenben már megtörtént eseményeken lehet csámcsogni.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-16 17:16:07
Majd a Pein VS Naruto lesz a jó harc mert Naruto-ból előjön a 8 farok és megjelenik a negyedik Hokage és majd beszélgetnek. Az nagyon király lesz. És ott már használja a Rsenshuriken-t meg a Sen Jutsut az kemény harc volt.
jaaaaaaj..mar alig varom h adjak ki azokat a rexeket..
latni narutot h elveri peint..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-16 17:01:56
(#599) Majd a Pein VS Naruto lesz a jó harc mert Naruto-ból előjön a 8 farok és megjelenik a negyedik Hokage és majd beszélgetnek. Az nagyon király lesz. És ott már használja a Rsenshuriken-t meg a Sen Jutsut az kemény harc volt.
Szerk: Ryuga 2010-02-16 17:02:51
beküldve: 2009-11-20 21:09:59
(#598) 135-136
Hűűű... Mondjuk kicsit brutálisabb harcra számítottam Itachi és Sasuke között, de ez is megtette :)
De amikor a végén elkezdett Sasuke szeme felé nyúlni... teljesen ledöbbentem, mert hát én úgy tudtam, hogy
De a 136 végén lévő kis rövid valami nagyon jó volt xD Szerencsétlen Yamato-taichou xD
De amikor a végén elkezdett Sasuke szeme felé nyúlni... teljesen ledöbbentem, mert hát én úgy tudtam, hogy
Sasuke nyer, és igen, ez tényleg így lesz, igaz?
és ez így tök jó befejezés lett volna, de miután megnéztem a végén a kövi rész tartalmát... teljesen lelőtték a poént De a 136 végén lévő kis rövid valami nagyon jó volt xD Szerencsétlen Yamato-taichou xD