Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2011-06-28 11:47:44
(#661) Írtam egy kritikát a Naruto Shippuuden-ről.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre (tudom, hogy a beágyazot videókkal hosszú)...
[Link]
Kíváncsi vagyok a véleményetekre (tudom, hogy a beágyazot videókkal hosszú)...
[Link]
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Hello!
Meg tudja vki mondani, hogy ps2-ben a Naruto 5 után melyik játékook következnek? Fontos lenne..
Köszke
Meg tudja vki mondani, hogy ps2-ben a Naruto 5 után melyik játékook következnek? Fontos lenne..
Köszke
Az Ultimate Naruto 5 után Ps2-őn nem nagyon jelent meg, a 6-ik rész is PSP-re került.
Szerintem inkább vegyél PS3-at és vedd meg mind az Ultimate Ninja Storm-ot és az Ultimate Ninja Storm 2-őt, és jobban jársz!
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
A Naruto 6. Hülye kérdésre, hülye válasz
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-04-02 16:20:43
(#658) Hello!
Köszke
Köszke
Hát téged nagyon átvertek
Sima Naruto 126-ig szinkronos. Még felirattal se adnék ki pénzt érte, mert minek, ha elérhető neten. Postán már csak a számlaegyenleged kapod meg.
Bleach v. DB nem érdekel vkit, esetleg Vampire Knight, eredeti dvd, magyar szinkron mind.
Sima Naruto 126-ig szinkronos. Még felirattal se adnék ki pénzt érte, mert minek, ha elérhető neten. Postán már csak a számlaegyenleged kapod meg.
Bleach v. DB nem érdekel vkit, esetleg Vampire Knight, eredeti dvd, magyar szinkron mind.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:43:29
beküldve: 2011-02-06 18:28:30
(#655) az egyik forumon mondták hogy elado magyar szinkronnal a naruto és a naruto shippuuden dvd-n megpróbálom elözményeknél megkeresni és linkelem
valaki megtudná mondani hogy hol lehetne magyarl vagy angolul olvasni as sima narutot és a shioouudent ????? köszike elöre is
valaki megtudná mondani hogy hol lehetne magyarl vagy angolul olvasni as sima narutot és a shioouudent ????? köszike elöre is
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:42:33
Szentem vagy átb*szt*k de nagyon vagy valaki "Illegálisan" mondott alá szöveget ...
de honnan rendelted ? azt a linket is berakhatnád
de honnan rendelted ? azt a linket is berakhatnád
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:43:44
beküldve: 2011-02-06 14:45:57
(#653) ez hülyeség majd megmutatom felrakom ha megjön postán
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
De még a naruto is asszem csak a 150. részig van lefordítva kb. ? nem t'om pontosan de tudom h nincs végig...a Shippudent még el se kezdték
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:44:04
beküldve: 2011-02-06 13:49:55
(#651) megrendeltem dvd-n ha megjön majd megprobálom felrakni
köszi már találtam és van magyar szinkronal a shippuuden is
Ha valóban találtál ilyet (bár ezt erősen kétlem) kérlek tedd fel a linket. Előre is köszi^^
-
Szerk: C-san 2011-02-06 13:11:31
Szerintem Neked gondod van a szinkron és a felirat kifejezések helyes használatával.
A Shippuuden ugyanis még csak magyar felirattal nézhető.
beküldve: 2011-02-06 12:18:12
(#648) köszi már találtam és van magyar szinkronal a shippuuden is
Az animex topicnál írtam már választ agyanerre a kérdésre. (#1376-os hozzászólás)
-
Szerk: C-san 2011-02-06 08:24:18
Nem akarom elvenni senki kedvét de mondom hogy magyar szinkronosan még nincs a shippuden ...
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:45:07