Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
Ez most off, de Chioin tetszik az új avád!!!
Hehe, én is akartam mondani, de pont azért nem tettem, mert offXD Lassan nekem is avát kéne váltanom, már addiktgyanús vagyok, és a kezdetektől ez az avámXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Ez most off, de Chioin tetszik az új avád!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Nekem is van Itachis kitűűűzőőőm
Meg Itachis kulcstartós-mini-plüssbabám is
Meg Bandai figurám is.....meeg....
Na én is beszállok...
Nekem pénztárcám van róla, meg egy állati jó poszterem (azon mondjuk Sasuke, Oro és Kabuto is rajta vannak). Figura nekem is kell!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-11-01 18:45:36
(#246) hát behalok rajtatok *eszi a féltékenység* na nembaj, karira vagy szülinapomra úgyis Itachis plüsst kapok majd XD
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-11-01 16:20:55
(#245) Kettő közt félúton?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-01 16:02:27
(#244) figurám nekem is van vannak vagy 13 centisek, 5 db gyönyörű shippu figura (naná h van Itachis isX3), meg még 2 másféleXD ez is még a naruto shippuuden témához tartozik, v már off?XD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-11-01 15:59:53
(#243) Nekem is van Itachis kitűűűzőőőm
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Itachis kitűzőőŐŐőőŐŐőőŐŐ? Honnan? o/.\O *imádja a kitűzőket, tele van egy kabátja, az övtáskája és egy válltáskája is velük *
www.sakurazaka.hu <-- bp-i animés bolt, lassan már a törzshelyemXD ciki, h én vittem el az utolsó Itachis kitűzőt
nekem tetszik a kígyós kép, mondjuk egy kibontott hajú Itachit én is szívesebben látnék olyan pózban... vékonyabb kígyóval, h jobban látszódjon a lényegXD *perverz, de Itachi olyan smexyX3*
beküldve: 2007-11-01 15:07:40
(#241) Hát,még szerencse,hol tartana Tobi nélkül a manga?!
De Itachi nem arra ment,h kiirtsa a klánját?De akkor Sasukén kívül van még egy tag Mi van ha törést szenved a kicsi lelkivilága(van neki? )??
Az op.-ba a Sasukés kép,télleg,hmmm...izé...na...
A mangába van egy olyan jelenet,még majd később,hogy Konohamaru meg Naruto bemutat Sakurának egy Sai+Sasuke felállásos Sexy no Jucu-t(erőst yaoi-szagú ),
na, erről a képről mindig az ugrik be
A mangába van egy olyan jelenet,még majd később,hogy Konohamaru meg Naruto bemutat Sakurának egy Sai+Sasuke felállásos Sexy no Jucu-t(erőst yaoi-szagú ),
Ja, igen, az a jutsu nagyon ott van XD
Am Itachi nem ölhette meg Tobit, mert Tobi akkor volt tizen..egy-két éves amikor Kakashi. És Kakashi 6-7 évvel idősebb Itachinál. Itachi szerintem nem is tudott Tobi(Obito)ról.
De lehet, hogy most hülyeséget mondtam, ha igen, gomen
beküldve: 2007-11-01 14:48:05
(#239) De Itachi nem arra ment,h kiirtsa a klánját?De akkor Sasukén kívül van még egy tag Mi van ha törést szenved a kicsi lelkivilága(van neki? )??
Jo! Akkor :P Tobi az valami hihhetetlen mód el lett találva... könnyesre röhghtem magam... ne hittem volna,hogy ezt tényleg meg tudják oldani...mellesleg... ugye Sasori gyűrűje leeset... és ha azt valaki megtalálja?? /de visszatérve, azért Deidaraának a legmefelelőbb partner XDD ha csak rágondolok nevetnem kell, hülyének néznek, hogy mit kuncogok itt magamban,de akkor is... ez hihetetlenül feldobtaa storyt... legalábbis számomra...így anime szinten... és tényleg lehet,hogy Skizo vagy nagyon jó színész... mert biztosan van valami köze az Uchihákhoz...és Itachival egyáltalán beszélt már? vagy tudja Itachi, hogy mégegy Sharingan vana csapatban?? biztos tudja...bár ez egy pöppet elvont... ehhi... és Sai ugyanúgy irritál ebben a formában, mint a mangában... de mikor "megjavul" akkor elég tűrhető :P arra is kíváncsi leszek...
Mellesleg
Hú öcsém ennyi kérdést... gomen...
Mellesleg
Az Openingben láttátok azt a képet Sasukéről ??? gondolok itt a kígyósra...
1; Ha valaki tag akar lenni és megtalálja Sasori gyűrűjét akkor tag lesz XP
2; Szerintem Tobi nem szokott Itachival beszélgetni XP sőt! szerintem Kisamen kívűl senki nem szokott Itachival beszélgetni
3; Hmm.. valószínűleg tud Itachi Tobi Sharinganjáról, csak még nem szólt
4; Igen, láttam.. *nyáladzás* bár ez nem változtat a tényen, hogy Sasuke egy hülye paraszt akit utálok.. De attól még khm.. a teste jó XD (Bár ha Itachi lett volna úgy kikötözve annak jobban örültem volna.. *elképzeli, totális orrvérzés*)
Na, asszem inkább befejezem XD
Szerk: iTachi 2007-11-01 14:38:13
Már mindenki abbahagyta, ha nem vetted volna észre... na mind1
Nálam Itachi a number 2, ééés mostmár a táskámon is ott virít egy kitűzőnXD Velem jön a suliba kabalánakXD
Az 1. kedvenc meg YondaimeXD Mondjuk az elég vicces, ha a kedvenc szereplőd meghal az első rész elején XD
Nálam Itachi a number 2, ééés mostmár a táskámon is ott virít egy kitűzőnXD Velem jön a suliba kabalánakXD
Az 1. kedvenc meg YondaimeXD Mondjuk az elég vicces, ha a kedvenc szereplőd meghal az első rész elején XD
Itachis kitűzőőŐŐőőŐŐőőŐŐ? Honnan? o/.\O *imádja a kitűzőket, tele van egy kabátja, az övtáskája és egy válltáskája is velük *
beküldve: 2007-11-01 14:22:31
(#236) Jo! Akkor :P Tobi az valami hihhetetlen mód el lett találva... könnyesre röhghtem magam... ne hittem volna,hogy ezt tényleg meg tudják oldani...mellesleg... ugye Sasori gyűrűje leeset... és ha azt valaki megtalálja?? /de visszatérve, azért Deidaraának a legmefelelőbb partner XDD ha csak rágondolok nevetnem kell, hülyének néznek, hogy mit kuncogok itt magamban,de akkor is... ez hihetetlenül feldobtaa storyt... legalábbis számomra...így anime szinten... és tényleg lehet,hogy Skizo vagy nagyon jó színész... mert biztosan van valami köze az Uchihákhoz...és Itachival egyáltalán beszélt már? vagy tudja Itachi, hogy mégegy Sharingan vana csapatban?? biztos tudja...bár ez egy pöppet elvont... ehhi... és Sai ugyanúgy irritál ebben a formában, mint a mangában... de mikor "megjavul" akkor elég tűrhető :P arra is kíváncsi leszek...
Mellesleg
Mellesleg
Az Openingben láttátok azt a képet Sasukéről ??? gondolok itt a kígyósra...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-11-01 14:23:33
beküldve: 2007-10-31 23:01:14
(#235) neee, ne haljon meg Jiraiya érdekes színfoltja volt az egésznek... úgyhogy drukkoljunk, h éljen sokáig
viszont most igazat kell adnom némely embernek, hogy a mangával kapcsolatos témákat nem itt kéne megtárgyalni, ugyanis ez az anime helye, ne spojlerezzünk
viszont most igazat kell adnom némely embernek, hogy a mangával kapcsolatos témákat nem itt kéne megtárgyalni, ugyanis ez az anime helye, ne spojlerezzünk