Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
Aha. Tényleg jó, hogy vége ennek a Gaara-s résznek, mert ezáltal is közelebb jutottunk a Sasukes történet kezdetéhez.
Te amúgy szereted Sait? Csak mert már mintha többször írtál volna róla.
Nekem eleinten nagyon unszimpi volt, de mostmár el vagyok vele...
(Amúgy meg...
Oké! Le vagy szidva!!!
De vedd komolyan, mert ha nem, addig foglak piszkálni amíg nem küldesz vmi rajzot!!!! )
(Amúgy meg...
Oké! Le vagy szidva!!!
De vedd komolyan, mert ha nem, addig foglak piszkálni amíg nem küldesz vmi rajzot!!!! )
Nekem szimpatikus karakter Sai és ött is nagyon vártam az Anime-be.Itachi.ról én is szeretnék többet megtudni,de föleg Tobi titkára várok és a trio találkozására.
Még megkel keresnem a csötusaim a garázsba mert költözés ota ott sinylödnek.De én is szeretném látni a te rajzaid lehet hogy lökést adnának nekem.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-10-26 18:57:42
(#188) Aha. Tényleg jó, hogy vége ennek a Gaara-s résznek, mert ezáltal is közelebb jutottunk a Sasukes történet kezdetéhez.
(Amúgy meg...
Oké! Le vagy szidva!!!
(Amúgy meg...
Oké! Le vagy szidva!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-10-26 18:54:49
(#187) hehe, én láttam még tegnap XD de sajna japán szinkron és felirat nuku, de azért jó volt, Tobi kifejezetten édes lett XD
Itachi múltjáról tényleg jó lenne megtudni több dolgot, és az szerintem sok embert is érdekel legalábbis engem nagyon ^/.\^
Itachi múltjáról tényleg jó lenne megtudni több dolgot, és az szerintem sok embert is érdekel legalábbis engem nagyon ^/.\^
"Foolish little brother..."
Hehe...ok-ok.
Bár az előző kérdésedhez pont nem tudok hozzászólni, mert még nem láttam a 32.-t ...de nagyoooon várom már hogy megnézhessem vikor.
Téma?
Bár az előző kérdésedhez pont nem tudok hozzászólni, mert még nem láttam a 32.-t ...de nagyoooon várom már hogy megnézhessem vikor.
Téma?
Hát in is várom a magyr felíratot mert ugy jobban értem ,az angol tudásom nem annyira jó.Na szóval ugy látom végre kikeverdünk ebböl a Gaara-s történetböl mert már nagyon elhúzták.Feltünik Tobi is akinek a hangját nagyon eltalálták.
Sai.ról is benyomtak egy kis jelenetet igéretesnek tünnek az elkövetkező részek.
Ja és szidjál le mert nem álltam neki a rajzolásnak.
Szerk: Holci 2007-10-26 18:50:29
beküldve: 2007-10-26 18:45:07
(#185) Hehe...ok-ok.
Bár az előző kérdésedhez pont nem tudok hozzászólni, mert még nem láttam a 32.-t ...de nagyoooon várom már hogy megnézhessem vmikor.
Téma?
Bár az előző kérdésedhez pont nem tudok hozzászólni, mert még nem láttam a 32.-t ...de nagyoooon várom már hogy megnézhessem vmikor.
Téma?
Szerk: asx 2007-10-26 18:45:50
szió!
végre! egyszer Te is akkor vagy fent amikor én is itt vok!
Bizony, beszéljünk a Shipuról.
beküldve: 2007-10-26 18:37:17
(#183) szió!
beküldve: 2007-10-26 18:31:10
(#182) Ki látta a 32. részt? Szerintem Tobi hangját nagyon eltalálták.
Hello hát itt vagy?
Hello hát itt vagy?
Szerk: Holci 2007-10-26 18:31:46
Most felsoroltad azokat a szereplőket akiket nem bírsz...azon kívül Itachit mééér akarja kinyíratni mindenki??
Sztem egyátalán nem mindenki akarja kinyiratni, csak az igazságosság elve a halálát diktálja.
Én annak örülnék nagyon, ha végre már vmit Itachi múltjából is megtudhatnánk. Mégpedig nem úgy hogy Sasuke szemszögéből látjuk az eseményeket. Kifejezetten érdekel, hogy lett olyan erős annyira fiatalon és hogy miként jutott el oda, hogy lemészárolta a családtagjait és a klánját ...Itachi karaktere egyenlőre csupa rejtély, de már jó lenne ha picit többet tudnánk róla is...
Szerk: asx 2007-10-26 18:31:29
beküldve: 2007-10-26 16:38:16
(#180) Szerintem Karin-t is simán kinyírhatná valaki.Nem jön be a karaktere,olyan mint egy pióca ami folyton rátapad mindenkire.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2007-10-26 10:05:26
(#179) Most felsoroltad azokat a szereplőket akiket nem bírsz...azon kívül Itachit mééér akarja kinyíratni mindenki??
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-25 23:29:19
(#178) Na ne nyírjuk már ki a fél főszereplő gárdát.Akor hogy menjen tovább a történet.Amugy sincs logika bene max Itachi halálába , de jobban szeretném ha az ö történetét is tovább vinnék.
beküldve: 2007-10-25 23:04:09
(#177) Sakura szerintem sem hal meg (sajnos), olyan mint egy csótány, akárhányszor tapossák, csak nem döglik bele
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-10-25 21:41:32
(#176) necrokiiid.. ne mondj ieneket, mert bajok lesznek XD
Aki Itachit és/vagy Shikamarut utálja az ne kerüljön szembe velem vagy legalább ne előttem kívánja a halálukat Ino pusztulhat, az nem zavar XD Sasuke szintén, de Sakurát kezdem megszeretni meg am. se hal meg sztem
Aki Itachit és/vagy Shikamarut utálja az ne kerüljön szembe velem vagy legalább ne előttem kívánja a halálukat Ino pusztulhat, az nem zavar XD Sasuke szintén, de Sakurát kezdem megszeretni meg am. se hal meg sztem
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-10-25 21:34:39
(#175) én se akarom, hogy csak úgy haljanak meg szereplők de támogatok minden ötletet (kivéve **** de erre van másik topic)
Shikamaru kifejezett kedvencem
Shikamaru kifejezett kedvencem
"hn" :/