Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-10-23 21:18:54
(#129) Jah, Kishimoto direkt húzza az agyunkat...
Pein tuti nem hal meg, mert az nem lehet. Jiraiya ha el is tűnik akkor majd valamikor csal feltűnik újra. XD
Orochimaru meg ott van Kabutoban, de sztem Kabuto most nem ment Sasuke után csak ha majd Oro teljesen bele..izéé...át..vette az irányítást (na, így jó lesz ) a teste felett akkor fog Sasuke után menni...
Pein tuti nem hal meg, mert az nem lehet. Jiraiya ha el is tűnik akkor majd valamikor csal feltűnik újra. XD
Orochimaru meg ott van Kabutoban, de sztem Kabuto most nem ment Sasuke után csak ha majd Oro teljesen bele..izéé...át..vette az irányítást (na, így jó lesz ) a teste felett akkor fog Sasuke után menni...
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-10-23 19:03:43
(#128) Nosh, belefolyok itt a történetbe...vagyis
asx: Szerintem Orochimaru nem halt meg...gondolj csak bele...ott volt Kabuto felét elfoglalta vagy mi.Kabuto feláldozta magát,azán elmenta búsba...szerintem Sasuke után császkál valamerre....buosszúálláss hajrá Orochiii
És a visszaemlékezéses dolog meg ugyanúgy igaz Painre is...tehát az ő emlékeibe is betekintést nyertünk...aza lehet,hogy ő hal meg,de akkor az túl könnyű lenne khm...Bár szerintem az már edöntött tény,hogy ez így lesz...mármint Jiraiya meghal(R.I.P) és attól mert trottyosodnak ,még nem kell kiírni őket a sorozatból:P
iTachi: üdvözlégy rokonlélek! Nekem is tetszika gondolatmenet,miszerint Itachi lesz a világ ura, bár némi realitás nem ártana vbele,de nagyon szép mondat volt
És én is azon vagyok,hogy szugeráljam Kishimoto-senseit,hogy ne ölje meg Itachit
Jah és az Op +Ending egyszerűen szavakat nem tudok rá...ugymond...meg kell szoknom...de komolyan... a zenékkel van legkomolyabb bajom,de megszokom,és sokaallom Sait...:P igaz ,hogy most ő lesz a legújabb "sasuke" ha értitek, nade akkor is...
Jah és tényleg mi van akkor a Sasuke itachi fightal...mert tudtommal az megkezdődött...
asx: Szerintem Orochimaru nem halt meg...gondolj csak bele...ott volt Kabuto felét elfoglalta vagy mi.Kabuto feláldozta magát,azán elmenta búsba...szerintem Sasuke után császkál valamerre....buosszúálláss hajrá Orochiii
És a visszaemlékezéses dolog meg ugyanúgy igaz Painre is...tehát az ő emlékeibe is betekintést nyertünk...aza lehet,hogy ő hal meg,de akkor az túl könnyű lenne khm...Bár szerintem az már edöntött tény,hogy ez így lesz...mármint Jiraiya meghal(R.I.P) és attól mert trottyosodnak ,még nem kell kiírni őket a sorozatból:P
iTachi: üdvözlégy rokonlélek! Nekem is tetszika gondolatmenet,miszerint Itachi lesz a világ ura, bár némi realitás nem ártana vbele,de nagyon szép mondat volt
És én is azon vagyok,hogy szugeráljam Kishimoto-senseit,hogy ne ölje meg Itachit
Jah és az Op +Ending egyszerűen szavakat nem tudok rá...ugymond...meg kell szoknom...de komolyan... a zenékkel van legkomolyabb bajom,de megszokom,és sokaallom Sait...:P igaz ,hogy most ő lesz a legújabb "sasuke" ha értitek, nade akkor is...
Jah és tényleg mi van akkor a Sasuke itachi fightal...mert tudtommal az megkezdődött...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Mi van haaaa... Pein és Jiraiya kinyírják egymást, Sasuke bedepizik és felvágja az ereit, Naruto ebbe beleőrül és meghal, Sakura szintén, amibe egész Konoha belerokkan, mindenki kipusztul és Itachi lesz a világ ura? Najó.. befejeztem...
ó, igen... ez a verzió tetszik
de mi lesz Tobival? Tobi olyan jó fiú ha-ha-ha...
őőő... hogy Tobi mit csinál azt nem tudom... XD de én most igazából nem is a Pein VS. Jiraiyara vagyok kíváncsi hanem az Itachi VS. Sasuke csatára :P de ha Kishimoto megöli Itachit...
beküldve: 2007-10-23 11:22:35
(#126) hát szentem a shipp. sokkal jobb mint az első évad
nekm teccik,főleg sakura ,tök kiri lett ^^
meg sasuke is még erősebbX3 jo-jo persze..hát azér...na mind1
visszatérve a témához...
nem tom..egyenlő eséllyel indulnak..najo nem..
szentem pain-nek több esélye van ...-_-"
nekm teccik,főleg sakura ,tök kiri lett ^^
meg sasuke is még erősebbX3 jo-jo persze..hát azér...na mind1
visszatérve a témához...
nem tom..egyenlő eséllyel indulnak..najo nem..
szentem pain-nek több esélye van ...-_-"
A művészet olyan dolog ami csak 1 pillanatra virágzik ki mielőtt elhervadna.A művészet 1 pillanat szépsége az én műcvészetem a ROBBANTÁS hmmm...
Mi van haaaa... Pein és Jiraiya kinyírják egymást, Sasuke bedepizik és felvágja az ereit, Naruto ebbe beleőrül és meghal, Sakura szintén, amibe egész Konoha belerokkan, mindenki kipusztul és Itachi lesz a világ ura? Najó.. befejeztem...
ó, igen... ez a verzió tetszik
de mi lesz Tobival? Tobi olyan jó fiú ha-ha-ha...
"hn" :/
beküldve: 2007-10-22 22:00:08
(#124) Mi van haaaa... Pein és Jiraiya kinyírják egymást, Sasuke bedepizik és felvágja az ereit, Naruto ebbe beleőrül és meghal, Sakura szintén, amibe egész Konoha belerokkan, mindenki kipusztul és Itachi lesz a világ ura? Najó.. befejeztem...
Szerk: iTachi 2007-10-22 22:00:29
beküldve: 2007-10-22 21:56:31
(#123) Ááá...sztem nincs benne annyi kegyelem...láttad milyennek írták le...nemcsak a célszeméllyel végez hanem az egész környezetével...
Jiraya sem lesz kivétel. de azért még ne temessük teljesen! Ki tudja? Mégsem egy átlag kis shinobiról van szó (bár ez Pain-re is igaz...)
Jiraya sem lesz kivétel. de azért még ne temessük teljesen! Ki tudja? Mégsem egy átlag kis shinobiról van szó (bár ez Pain-re is igaz...)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-10-22 21:57:12
beküldve: 2007-10-22 21:51:34
(#122) Jirayia meghal...tuti..vagy Pein elmenekül..mert van benne annyi kegyelem h ne ölje meg régi mesterét..jah és lehet h csak azért harcol Jirayiával h bemutassa a riiengant (bár lehet h azt csak naruto ellen fogja használni)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-22 21:15:12
(#121) Hé, nekem Itachi volt a 3. kedvencem Sasuke meg Kakashi után...sokáig. De az igazságérzetem bánná, ha azok után amit művelt még Sasuket is megölné...
beküldve: 2007-10-22 21:10:30
(#120) Nem haragszom, már megszoktam, hogy nem mindenkinek az a kedvence akiért én rajongok de majd (remélem) nemsokára úgyis megtudjuk kivel mi lesz
beküldve: 2007-10-22 20:59:13
(#119) Öööö...érdekes meglátás , remélem no hari, hogy nem osztom a véleméyned minden ponton.
Én Sasukenek szurkolok, szóval a neved alapján ellened (bocsi).
Azon én is gondolkodtam, hogy Jiraya esetleg nem hal meg hanem eltűnik, de hova? Mellesleg akkor már majdnem mindegy, hogy meghal-e, ha végül úgy jön ki a dolog, hogy nem szerepel a mangában tovább.
Szegény Kakashi ...no more Flirting Paradise...
Én Sasukenek szurkolok, szóval a neved alapján ellened (bocsi).
Azon én is gondolkodtam, hogy Jiraya esetleg nem hal meg hanem eltűnik, de hova? Mellesleg akkor már majdnem mindegy, hogy meghal-e, ha végül úgy jön ki a dolog, hogy nem szerepel a mangában tovább.
Szegény Kakashi ...no more Flirting Paradise...
Szerk: asx 2007-10-22 21:00:16
Ez érdekes... :P Sztem Jiraiya vagy meghal, vagy eltűnik... Pein győz, Itachi kinyírja Sasuket xD vagy megcsinálja vele amit akar :P éss úgy tökjó lenne minden
beküldve: 2007-10-22 20:22:43
(#117) És kinek, hogy tetszik az új fejezet?
Kiváncsi vagyok Jiraya új alakjára! Meg arra is, hogy a Rin'ngan hogy működik, mert eddig Pain nem sokat mutatott belőle.
Amúgy filóztam a harc végkimenetelét illetőleg és arra jutottam, hogy sajna nagyobb az esélye, hogy Pain nyer. (Legnagyobb bánatomra ez valszeg egyben Jiraya halálát is jelentené... ) (Remélem nem lesz igazam.)
Nos pár érv:
1. megvolt a szokásos visszaemlékezős rész, ami után gyakran elhalálozik vki a sorozatban (ld.: 3. Hokage, Oro, Deidara stb...) Persze lehet ez most nem kimondottan így értelmezendő, mindenesetre az eddigiek alapján valószínű.
2. Apropó Orochimaru...egy már halott a 3sennin közül (elvileg legalábbis). Na mármost lehet én túldimenzionálom, de az egykori 7-es csapat triója lehetne esetleg a jövőben az új legendás sennin részleg, nem? A régieket tehát lassan ki kell koptatni a sztoriból...
3. Ha már a sennines dolognál tartunk, Jiraya egy legenda a shinobi világban, akit még senki sem vert meg (kivéve amikor még nagyon fitalok voltak és azzal a Salamander(?) vkivel harcoltak, na de az már régi történet...) Szóval milyen lenne, ha most egy kis fiatal tacskó, mint Pain leverné? Státuszvesztés meg minden...na akkor inkább kiírják a sztoriból...
4. Mellesleg a halála esélyt adna egy Naruto Pain összecsapásra. Naruto esetleg meg akarná bosszulni a halálát, Paint meg úgyis ráküldenék Narutora. Ha csak azt nézzük, hogy Narutoban van a legerősebb misztikus szörny, Pain meg (tegyük fel) a legerősebb Akatsukis, akkor adott, hogy ők ketten egymásnak essenek. (Amúgy ha Pain/Naruto, akkor egy Sasuke/Tobi meccs sem lenne rossz.)
5. Meg talán az sem véletlen, hogy Jiraya azt a békás tekercset pont most bízta rá Narutora.
Közben egy csomó ellenérv is eszembejutott, de először kiváncsi vagyok a vélemyényekre!
Kiváncsi vagyok Jiraya új alakjára! Meg arra is, hogy a Rin'ngan hogy működik, mert eddig Pain nem sokat mutatott belőle.
Amúgy filóztam a harc végkimenetelét illetőleg és arra jutottam, hogy sajna nagyobb az esélye, hogy Pain nyer. (Legnagyobb bánatomra ez valszeg egyben Jiraya halálát is jelentené... ) (Remélem nem lesz igazam.)
Nos pár érv:
1. megvolt a szokásos visszaemlékezős rész, ami után gyakran elhalálozik vki a sorozatban (ld.: 3. Hokage, Oro, Deidara stb...) Persze lehet ez most nem kimondottan így értelmezendő, mindenesetre az eddigiek alapján valószínű.
2. Apropó Orochimaru...egy már halott a 3sennin közül (elvileg legalábbis). Na mármost lehet én túldimenzionálom, de az egykori 7-es csapat triója lehetne esetleg a jövőben az új legendás sennin részleg, nem? A régieket tehát lassan ki kell koptatni a sztoriból...
3. Ha már a sennines dolognál tartunk, Jiraya egy legenda a shinobi világban, akit még senki sem vert meg (kivéve amikor még nagyon fitalok voltak és azzal a Salamander(?) vkivel harcoltak, na de az már régi történet...) Szóval milyen lenne, ha most egy kis fiatal tacskó, mint Pain leverné? Státuszvesztés meg minden...na akkor inkább kiírják a sztoriból...
4. Mellesleg a halála esélyt adna egy Naruto Pain összecsapásra. Naruto esetleg meg akarná bosszulni a halálát, Paint meg úgyis ráküldenék Narutora. Ha csak azt nézzük, hogy Narutoban van a legerősebb misztikus szörny, Pain meg (tegyük fel) a legerősebb Akatsukis, akkor adott, hogy ők ketten egymásnak essenek. (Amúgy ha Pain/Naruto, akkor egy Sasuke/Tobi meccs sem lenne rossz.)
5. Meg talán az sem véletlen, hogy Jiraya azt a békás tekercset pont most bízta rá Narutora.
Közben egy csomó ellenérv is eszembejutott, de először kiváncsi vagyok a vélemyényekre!
Szerk: asx 2007-10-22 20:25:19
beküldve: 2007-10-22 20:16:39
(#116) Az új OP-t még nem láttam, de a első nagyon tetszik . Az endingje meg poén volt!
Bár már ennek a megtárgyalását elkezdték az AMV topicban én inkább itt tenném fel a kérdést: nektek hogy tetszik az új opening/ending??
Szerintem nem egy nagy durranás. Az op zene szerintem egész mókás csak nem túl szerencsés hogy a fele angolul van. Ez így bénácska . Az endingben tetszenek a Sais poénok, de a zene az .
Szerintem nem egy nagy durranás. Az op zene szerintem egész mókás csak nem túl szerencsés hogy a fele angolul van. Ez így bénácska . Az endingben tetszenek a Sais poénok, de a zene az .
Nagyok voltak az elvárásaim ezért egy kicsit csalodot vagyok az Op. miat ,többet vártam.Hát az End. hozta a formát.
Már alig várom hogy Sai színre lépjen ,jó moka lessz .
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!