Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-10-16 20:23:01
(#99) Hajrá Nagato/Pein!!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-16 20:13:18
(#98) naon kira a 374-es..
Amikor Nagato istennek képzeli magát meg minden :p...Kíváncsi vok a Jirayia vs. nagato harcra :p
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nyugodj meg Gaara nem fog meghalni.
Szerintem Tobi-val egy másik szálon fogunk találkozni ,valószínű hogy Itachi-val kézenfogva probálják Sasuke-t behálozni ,biztos van még tervük vele .Feltámasztani egy erős tiszta vérű klánt vagy ilyesmi.
Szerintem Tobi-val egy másik szálon fogunk találkozni ,valószínű hogy Itachi-val kézenfogva probálják Sasuke-t behálozni ,biztos van még tervük vele .Feltámasztani egy erős tiszta vérű klánt vagy ilyesmi.
Tobi,Sasuke és Itachi eggyüt feltámasztanak egy tisztavérű klánt?Így eggyütt? Az egy kicsit még nekem is furcsa lenne,pedig én már Semmin sem lepődök meg...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-16 19:49:02
(#96) Tobit rengeteg helyre be lehet majd fűzni...lehet,hogy kiderül,hogy a másik szeme az Byakuugan XD (kizárt, de ki tudja) ő egy olyan "levegőben lógó szereplő"....és ha Itachival füzöget az ürge...akkor abból rossz nem sülhet ki....
/öregem ...nekem ilyen kapcsolataim lennének...ráadásul japánban...ráadásul TV tokyo... / csodálom is ,hogy nem olvasod a mangát...(gondolom abból,hogy most reménykedsz Gaaraér:P)és a nyanya meg Chiyo-baasama assszem....
/öregem ...nekem ilyen kapcsolataim lennének...ráadásul japánban...ráadásul TV tokyo... / csodálom is ,hogy nem olvasod a mangát...(gondolom abból,hogy most reménykedsz Gaaraér:P)és a nyanya meg Chiyo-baasama assszem....
hehe az is csoda ,hogy bekerültem,nem nyertem semmit fizikailag,de viszont az kész élmény,hogy többszáz ember látta az AMV met ráadásul a PeCsában és + még naaaagy kivetítőn (hehe de csak hogy kiélhessen évi dicsekvésemet: a rajzversenyen nyertem...de persze az alsóbb kategóriában...:P) n.n
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Heheyyy én voltam,ott a papíron(többek között) és hihetetlenül örültem neki meg annak is ,hogy észrevettél :P
És nyertél vmi?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-10-16 17:39:36
(#94) Nyugodj meg Gaara nem fog meghalni.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
hja, kérem akinek ijen kiterjedt kapcsolatrencere van...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
... vertem is a fejem a falba, hogy nem vettem semmi ilyesmit a Conon....:(
Ja ez engem is zavart. A mangát beszereztem, de nem találtam semmi más érdekeset. 1 helyen voltak asszem figurák, de azok túl kicsik lettek volna a gyűjteménybe. Viszont volt sok Dragonballos cucc amit nem igazán értettem.Maximum respekt a sorozatnak, de szerintem a kereskedők is jobban jártak volna egy kevésbé oldschool kínálattal.
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-10-16 13:54:09
(#91) Én tegnap néztem meg az első 30 Shippuudent. Szerintem haláli . Szó szerint. Gaara halála teljesen lesokkolt, legalább fél óráig nem fogtam fel, hogy mi is van most...Nem nagyon félek, mert az a banya ( vagy ki) tuti, hogy feltámasztja!!!!!!!!!!!! :) Van egy rokonom Japánban, aki mindig átpasszolja az új részeket E-mailben. Mellékes, hogy a TV TOKYO-nál munkáskodik :) ( Azé így könnyű) Alapból ez a Naruto-dolog nálam 1 éve tart, vertem is a fejem a falba, hogy nem vettem semmi ilyesmit a Conon....:(
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Hogy Tobi=Obito?
Végülis hányan mászkálnak fél sharingannal?? Meg azér van némi névhasonlóság is. Sőt talán még Tobi viselkedése is hasonló.
Ha tényleg ez fog kiderülni engem akkor sem fog zavari a dolog...
Végülis hányan mászkálnak fél sharingannal?? Meg azér van némi névhasonlóság is. Sőt talán még Tobi viselkedése is hasonló.
Ha tényleg ez fog kiderülni engem akkor sem fog zavari a dolog...
Ühüm.. pedig már úgy beleéltem magam hogy tényleg isten lett...
Hát az meg tök tuti, hogy egyik tag se százas.. Sztem ez a felvételi kritérium az Akatsukiba (de azért mi még imádjuk őket )
Uh, Tobit ebbe is bele tudod magyarázni? Mamáám..
Na majd meglátjuk hogy Tobi hogy s mint van.. de ha végül kiderül hogy tényleg ő Obito, akkor kicsit csalódni fogok a sztoriban.. ez olyan.. áá, nem tetszene!
Hát az meg tök tuti, hogy egyik tag se százas.. Sztem ez a felvételi kritérium az Akatsukiba (de azért mi még imádjuk őket )
Uh, Tobit ebbe is bele tudod magyarázni? Mamáám..
Na majd meglátjuk hogy Tobi hogy s mint van.. de ha végül kiderül hogy tényleg ő Obito, akkor kicsit csalódni fogok a sztoriban.. ez olyan.. áá, nem tetszene!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-16 02:12:00
(#88) Na eddig bírtam az anime csigatempóját és 2 nap alatt elolvastam a mangát ( persze csak a shippuuden részétől...ja meg előtte a Kakashi gaident).
Húúúúúú nagyonjóóóóóóóó
Húúúúúú nagyonjóóóóóóóó
Hát akkor írok nektek egy csöppke kis spoilert (bár lehet hogy ezt már mind tudtátok..)
És örülnék ha vki segítene megérteni pár dolgot..
Amúgy meg hajrá Jiraya!!!
Hogyan is lesz egy szimpla halandóból isten?
Valami vizsgán kell átesni? Vagy Pain csak úgy elhatározta hogy most már elég embert ölt meg, szal már kijelentheti hogy ő biza az lett? Nagyon kivi lennék erre a folyamatra..
Na meg arra is, hogy milyen dolgok lettek világosak számára (azt mondta, hogy olyan dolgokat értett meg, amik a halandók számára a másodfokú egyenletek szintjén állanak, alias felfoghatatlanok ).
Na és vajon mi lett a 3. kissráccal? Remélem nem nyírta ki szegénykét.. talán valahol ott szunnyad benne, mint egy sokadik személyiség...
Valami vizsgán kell átesni? Vagy Pain csak úgy elhatározta hogy most már elég embert ölt meg, szal már kijelentheti hogy ő biza az lett? Nagyon kivi lennék erre a folyamatra..
Na meg arra is, hogy milyen dolgok lettek világosak számára (azt mondta, hogy olyan dolgokat értett meg, amik a halandók számára a másodfokú egyenletek szintjén állanak, alias felfoghatatlanok ).
Na és vajon mi lett a 3. kissráccal? Remélem nem nyírta ki szegénykét.. talán valahol ott szunnyad benne, mint egy sokadik személyiség...
Mint már említettem, szerintem Nagato csak kitalálta ezt,hogy most ő az istenkirály, mert ugyebár a Rain falu vagy nem tom melyikben van most ,ott tényleg ő az isten,mert ő irányítja az időjárást...persze asszem Konan is besegít neki valahogy... szóval eléggé zakkant elmével állunk szemben én attól tartok...és ez az egész Akatsuki organizácó... is elég zakkant ,ha velegondolunk...elvégre nincs tag,aki 10 pontos lenne....(persze ezért kifejezetten jóarcok, tény ami szó.... ) szóval....az csak egy rögeszme, hogy ő isten...
Ami Yahikot illeti(a 3. srác) mint alant említettem, igen valószínű,hogy meghalt....de lehet ,hgoy Tobi álruhát vett fel XD
De az sem kizárt,hogy skizo szegény...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-14 23:02:39
(#86) Hát akkor írok nektek egy csöppke kis spoilert (bár lehet hogy ezt már mind tudtátok..)
Hogyan is lesz egy szimpla halandóból isten?
lumana.wordpress.com
jólvanna...én se irtam tejjesen igazat...
mert minden spoilerre lecsapok
mert minden spoilerre lecsapok
Igen igen az emberi kiváncsiság.Ezért feleslege rejtegetni a dolgokat kevés ember van aki nem néz bele.Meg aztán még lemeradunk valamiröl.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!