Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-10-20 16:14:20
(#114) Bár már ennek a megtárgyalását elkezdték az AMV topicban én inkább itt tenném fel a kérdést: nektek hogy tetszik az új opening/ending??
Szerintem nem egy nagy durranás. Az op zene szerintem egész mókás csak nem túl szerencsés hogy a fele angolul van. Ez így bénácska . Az endingben tetszenek a Sais poénok, de a zene az .
Szerintem nem egy nagy durranás. Az op zene szerintem egész mókás csak nem túl szerencsés hogy a fele angolul van. Ez így bénácska . Az endingben tetszenek a Sais poénok, de a zene az .
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-10-19 16:39:10
(#113) Hehe...most olvastam angolul,hogy mi lesz a mangában...le van írvailyen butítottban,hogy pl.:"Pain kaméleonja felugrott,és jiraiya mellett ért földet..." meg párbeszédek: "jiaiya: !" szóval élvezhetőség nuku,de nem is lövöm le a poént,majd honlnap me is lehet nézni rendesen mangában:P a 31-es shipput meg mindjár letöltöm és megnézem...percek kérdése
Ez elég awesome volt...valahogy sokal jobban volt megrajzolva ,az uj opening meg endin' egyenesen...fura és még finoman fejeztem ki magam...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-10-19 17:22:46
beküldve: 2007-10-18 22:57:46
(#112) Amondó vagyok hogy HAJRÁ JIRAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Csak diplomatikusan... ez aranyos...bár szerintem nem fog meghalni Jiraiya max jól elverik...de nem hiszem ,hogy meghal...
Naruto szeme előtt meghal
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-18 20:55:29
(#110) Csak diplomatikusan... ez aranyos...bár szerintem nem fog meghalni Jiraiya max jól elverik...de nem hiszem ,hogy meghal...
beküldve: 2007-10-18 20:43:01
(#109) beküldve: 2007-10-18 17:20:59
(#108) De már!
Hajrá Nagato/Pein/Pain/Paint
Hogy meghaljon a főgonosz˙(sötét oldal rulez )?
Még viccnek is rossz!Nem lehetnének inkább barátok?
Hajrá Nagato/Pein/Pain/Paint
Hogy meghaljon a főgonosz˙(sötét oldal rulez )?
Még viccnek is rossz!Nem lehetnének inkább barátok?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Hajrá Nagato/Pein!!
Ne má'!! Hajrá Jiraya!
(Jiraya ne haljon már meg!)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-10-18 15:52:07
beküldve: 2007-10-17 18:50:39
(#106) Szerintem is Pain...az lenne logikus...(Paint XD)
Itachinak egyszerűen nem tudomom mit akar ő is mehet annyi felé...lehet,hogy csak poénból beállt az Akatsukiba ,vagy tényleg Sasukével akar valamit...de mindenféleképpen(akármerre megy el) én drukkolok neki,hogy sikerüljön és ,hogy ne haljon meg (ezt mindig elmondom,de így van!!!)
Itachinak egyszerűen nem tudomom mit akar ő is mehet annyi felé...lehet,hogy csak poénból beállt az Akatsukiba ,vagy tényleg Sasukével akar valamit...de mindenféleképpen(akármerre megy el) én drukkolok neki,hogy sikerüljön és ,hogy ne haljon meg (ezt mindig elmondom,de így van!!!)
beküldve: 2007-10-17 18:20:04
(#105) Nekem a Pain-ről mindig a Windows Paint programa ugrik be...bár az egészen mást jelent...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-17 17:19:06
(#104) hehe...én először Painnek láttam és el is döntöttem, hogy nekem Pain marad. (márcsak azért is mert a Pein-nek nem ismerem semmilyen jelentését) főleg amióta elmondta a szónoklatát a fájdalomról meg az Isten-lét-ről...
amúgy érdekes elképzelés (sztem vicces is ) ez a Sasuke-Itachi-Tobi trio. főleg ha a tisztavérű klán létrehozásáról van szó... mondjuk Itachi mért mészárolta volna le őket? azért, hogy utána csináljon egy új klánt?
akkor már inkább a hatalmi törekvéses dolog... bár néha elképzelem, hogy ezek után hogyan szerveznék be ide Sasuket? mondjuk Itachi (vagy Tobi aki szintén akatsukis köv.képpen Sasukenek valszeg ő is ellenség) megkérné, hogy figyu öcsi tégy már egy szívességet! vagy esetleg kényszeríteni próbálnák? ...bár nem hiszem, hogy ez menne...szóval én is epekedve várom a további fejleményeket; Kishimoto sensei biztos vmi érdekességet tartogat számunkra...
amúgy érdekes elképzelés (sztem vicces is ) ez a Sasuke-Itachi-Tobi trio. főleg ha a tisztavérű klán létrehozásáról van szó... mondjuk Itachi mért mészárolta volna le őket? azért, hogy utána csináljon egy új klánt?
akkor már inkább a hatalmi törekvéses dolog... bár néha elképzelem, hogy ezek után hogyan szerveznék be ide Sasuket? mondjuk Itachi (vagy Tobi aki szintén akatsukis köv.képpen Sasukenek valszeg ő is ellenség) megkérné, hogy figyu öcsi tégy már egy szívességet! vagy esetleg kényszeríteni próbálnák? ...bár nem hiszem, hogy ez menne...szóval én is epekedve várom a további fejleményeket; Kishimoto sensei biztos vmi érdekességet tartogat számunkra...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-10-17 12:38:40
(#103) Megnéztem:Pein
beküldve: 2007-10-17 09:31:55
(#102) Én is csak Peinnek láttam...De télleg,most,h mondjátok a Pain is jó lenne... Mindegy,sztem Pein.
Hajrá Nagato/Pein!!
Wazz akkor az most Pein vagy Pain?? 1 fordításon belül is láttam mind a kettőt (nem ismerem az erdetit de arra tippelek hogy a neve valószínű katakanákkal van és aztán ki hogy olvassa... )
???
Én eddig csak Peinnek láttam Mondjuk nem biztos hogy úgy a helyes....bár sztem inkább Pein, bár Pain (szenvedés) is lehetne
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hajrá Nagato/Pein!!
Wazz akkor az most Pein vagy Pain?? 1 fordításon belül is láttam mind a kettőt (nem ismerem az erdetit de arra tippelek hogy a neve valószínű katakanákkal van és aztán ki hogy olvassa... )
???
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."