Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-10-14 22:20:19
(#84) szal Trisa szónoklata nagyonjóljött

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-14 21:56:53
(#83) jólvanna...én se irtam tejjesen igazat...
mert minden spoilerre lecsapok

mert minden spoilerre lecsapok

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
énis vhogy így vok mert énis csak animét nézek...
de ugyis kitalálható h mi lesz Gaaraval...

Bocsi lehet hogy egy kicsit összekevertelek.
Egy darabig én is csak Anime-t néztem,de nem birtam tovább a húzavonát és azota követem a Shippuuden Mangát is.
Igy már jó előre tudom hogy mi fog történi de mint jó rajongó mindent elfogyasztok és igy élvezettel nézem azokat a részeket is amikröl már tudom hogy mi lessz a vége

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-10-14 21:04:21
beküldve: 2007-10-14 20:26:41
(#81) énis vhogy így vok mert énis csak animét nézek...

beküldve: 2007-10-14 20:22:38
(#80) Én is ugy látom hogy a Gaara-s sztorit még két részben zárják és a November 1. résszel kapjuk az új eseményeket.
Már nagyon várom a jövö heti új Op.-End.-et.
Mangához sajna nem tudok hozzászolni egyenlöre csak pislogok és várom hogy valami kivilágosodjon, szóval most csak sodrodok az árral.
Nagyon nem tiszta a sztori még.
Már nagyon várom a jövö heti új Op.-End.-et.
Mangához sajna nem tudok hozzászolni egyenlöre csak pislogok és várom hogy valami kivilágosodjon, szóval most csak sodrodok az árral.

beküldve: 2007-10-14 19:28:33
(#79) Pont most láttam egy filmet, ahol Xerxész úgy volt megcsinálvva,mit karakter,hogy televolt mindenféle piercingel ,emg fuxal...és ráaddásul "isten vagyok" gondolkodásmódja volt....teljes mértékben Nagato jutott eszembe róla...semmi köze nem lehet az animéhez,de azért furcsa véletlen egybeesés volt ...

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-14 16:11:30
(#78) Tobi engem is megzavart...meg hova lett? Meg egyáltalán hova lett Itachi ?!?!?!
(Meg Pain illetve Nagato miért váltogatja mindig a stylejait...tök mind1 hogy néz ki nem lesz isten :P
/hehe gonosz vagyok.../
Ami meg Yahikot illeti ,Nagato teljesen biztos ,hogy kinyírta...szerintem mintha emmlítette is volna illetve aszonta,hogy "igen...rémlik vki ,akit igy hívtak...de már régóta halott" vagy ilyesmi szóval egészen valószínű,hogy meghalt,pedig szimpi volt :/
...és Pain meg Tobi....hááát...nem tudom...ha már van ez a Rin'ngan az akkor honnan van...? mert ugye a Sharingan az a Byakuuganból lettt...és akkor lehet,hogy a Rin'nganból lett az összes...és azért olyan hű de nagyszám?....csak akkor az Akatsukiba még kéne egy Byakuuganos enmberke:P(Hinata
)
meg még mindig kicsoda Tobi???? egy elveszett testvér...mint Uchiha Hyuuga Steeve
Meg mit csinál ez a Rin'ngan..? mondjuk odáig eljutok,hogy gyilkolászni jól lehet vele...:P
Jah és a Shippuhoz ...szerintem még nem jön Sasuke....az még odébb van kicsit... igen a Kazekagéig én is eljutok...de az új cél szerintem az Akatsukihoz kapcsolódik,mert ott veszi fel ugye Sasori alakját Yamato és jön OROCHIIII
aztán megggg az uj Kakashi csapat meg ugye Sai...
de asszem összekevertem vmit XD

Ami meg Yahikot illeti ,Nagato teljesen biztos ,hogy kinyírta...szerintem mintha emmlítette is volna illetve aszonta,hogy "igen...rémlik vki ,akit igy hívtak...de már régóta halott" vagy ilyesmi szóval egészen valószínű,hogy meghalt,pedig szimpi volt :/
...és Pain meg Tobi....hááát...nem tudom...ha már van ez a Rin'ngan az akkor honnan van...? mert ugye a Sharingan az a Byakuuganból lettt...és akkor lehet,hogy a Rin'nganból lett az összes...és azért olyan hű de nagyszám?....csak akkor az Akatsukiba még kéne egy Byakuuganos enmberke:P(Hinata

meg még mindig kicsoda Tobi???? egy elveszett testvér...mint Uchiha Hyuuga Steeve

Meg mit csinál ez a Rin'ngan..? mondjuk odáig eljutok,hogy gyilkolászni jól lehet vele...:P
Jah és a Shippuhoz ...szerintem még nem jön Sasuke....az még odébb van kicsit... igen a Kazekagéig én is eljutok...de az új cél szerintem az Akatsukihoz kapcsolódik,mert ott veszi fel ugye Sasori alakját Yamato és jön OROCHIIII

de asszem összekevertem vmit XD

Heheyyy én voltam,ott a papíron(többek között) 
és hihetetlenül örültem neki
meg annak is ,hogy észrevettél :P

Szerk: Trisa 2007-10-14 16:15:36
beküldve: 2007-10-14 14:56:18
(#77) Helloka mindenkinek!
húha...nehogy ezen balhézzunk össze
! Egyébként én sem nagyon járok arra az oldalra, szóval az info nem árt. Amúgy Holci valóban igazat szólott egy másik témában is: itt jó arcok vannak, jó fej csapat, mondhatni kis közösség alakult ki. Szóval sztem ezt őrizzük is meg!
Amúgy most merre jár a Shippuuden? Mert erősen néztem a címeket és a Kazekage visszetérből még tudok következtetni, de az Új cél mit takar? Nem amikor elindulnak Sasuket keresni? Mellesleg akkor lassan már jönnek a Sasukes részek is, ugye?
Egyébként meg
Hát most ennyicske!
Mellesleg még a figurás topikhoz: Holci Neked küldöm a képeket, amint tudom. Meg levelet is!!!
Trisa: láttam a conon az amv szavazólapon egy Trisa nevű nevezőt...Na nem Te voltál véletlenül?

húha...nehogy ezen balhézzunk össze

Amúgy most merre jár a Shippuuden? Mert erősen néztem a címeket és a Kazekage visszetérből még tudok következtetni, de az Új cél mit takar? Nem amikor elindulnak Sasuket keresni? Mellesleg akkor lassan már jönnek a Sasukes részek is, ugye?

Egyébként meg
mi az már, hogy ez a Rin'negan erősebb a Sharingannál?!
Az én kedvenc doujutsumnál! Most jól meg is kevertek, mert ez így ugyan magyarázatot adna arra,
hogy Itachi miért fogad szót Pain/Nagato-nak. Nem hiszem, hogy ez a srác hagyna dirigálni vkit, aki gyengébb nála.
Viszont amikor a múltkor Tobival beszélgettek csak nekem tűnt úgy, hogy Tobi főnőkösködött picit Pain felett? Akkor ez hogy van? Persze valszeg itt nem csak a doujutsuk számítanak
, hanem a még mellette lévő tudás is.
Mellesleg ezt az új chaptert még csak angolul olvastam egyszer és gyorsan, szóval lehet minden nem jött le tisztán, de Painnek kicsit furák az elképzelései...Ez a rész itt eléggé
megcsavart...Bár nagyjából sejtem mi az egyszerűbb képlet rá, de akkor is, mintha picurit túl lenne magyarázva...
Még gondolkodtam azon is, hogy Pain és Tobi is a saját céljaira akarja felhasználni ezt a hatalmas erőt, amit a szörnyekből tudnának összeszedni. Akkor itt nem lenne nézeteltérés kettejük között?
Meg úgy alapból...a többi a Akatsukis sem hiszem, hogy csak úgy kimaradna ebből a buliból.
És azt mért kell titkolni a többi tag elől, hogy Tobi él-e vagy sem? Plussz a viselkedése is teljesen más volt akkor amikor még Deidarával volt, meg amikor Painnel beszélt. Szóval nem tudom, de tökre úgy néz ki, hogy télleg ő a vezetője az Akatsukinak (de min. osztozik Painnel az első poszton) és a tagok legtöbbje meg csak egy kis senkinek gondolta. Sőt ezt a gyanút még maga Pain is erősítette.
És Yahikoval vajon mi lett? Vajon Pain ölte meg?
Jiraya meg, nehogy meg merjen halni itt nekem!!!
Tök jó karakter! Kár lenne kiírni a sztoriból!

hogy Itachi miért fogad szót Pain/Nagato-nak. Nem hiszem, hogy ez a srác hagyna dirigálni vkit, aki gyengébb nála.

Mellesleg ezt az új chaptert még csak angolul olvastam egyszer és gyorsan, szóval lehet minden nem jött le tisztán, de Painnek kicsit furák az elképzelései...Ez a rész itt eléggé
megcsavart...Bár nagyjából sejtem mi az egyszerűbb képlet rá, de akkor is, mintha picurit túl lenne magyarázva...

Még gondolkodtam azon is, hogy Pain és Tobi is a saját céljaira akarja felhasználni ezt a hatalmas erőt, amit a szörnyekből tudnának összeszedni. Akkor itt nem lenne nézeteltérés kettejük között?

És azt mért kell titkolni a többi tag elől, hogy Tobi él-e vagy sem? Plussz a viselkedése is teljesen más volt akkor amikor még Deidarával volt, meg amikor Painnel beszélt. Szóval nem tudom, de tökre úgy néz ki, hogy télleg ő a vezetője az Akatsukinak (de min. osztozik Painnel az első poszton) és a tagok legtöbbje meg csak egy kis senkinek gondolta. Sőt ezt a gyanút még maga Pain is erősítette.
És Yahikoval vajon mi lett? Vajon Pain ölte meg?

Jiraya meg, nehogy meg merjen halni itt nekem!!!

Hát most ennyicske!
Mellesleg még a figurás topikhoz: Holci Neked küldöm a képeket, amint tudom. Meg levelet is!!!

Trisa: láttam a conon az amv szavazólapon egy Trisa nevű nevezőt...Na nem Te voltál véletlenül?

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Néz utána a fórum szabályzat tiltja hasonló oldalak feltüntetését ,linkelését .Lehet nem tudom jól de már látam itt olyan megjegyzést hogy nem kéne itt reklámozni /példálozni/ az oldalt mert jogsértő meg hasonló.

azthiszem Holci barátunk igazat szólt!!

ez bizony így van

NEM PISZKÁLÓDN akartam!!! Csak leírtam h honnan van!!! Mert illik feltüntetni a forrást

Néz utána a fórum szabályzat tiltja hasonló oldalak feltüntetését ,linkelését .Lehet nem tudom jól de már látam itt olyan megjegyzést hogy nem kéne itt reklámozni /példálozni/ az oldalt mert jogsértő meg hasonló.

Köszi Trisa hogy kiállsz melletem.

Szerk: Holci 2007-10-14 04:35:14
beküldve: 2007-10-13 22:38:19
(#74) NEM PISZKÁLÓDN akartam!!! Csak leírtam h honnan van!!! Mert illik feltüntetni a forrást

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
naruto kunon is trisa a neved?

Lehet ,hogy pofáraesés,de bevallom,hogy életemben azt hiszem max 2x voltam a magyar naruto kunon

és én csak kedves Holci barátunktól kapom az infot ilyen(shippuden) téren ,amiért külön köszöet neki.
A francba ma még nem is olvastam az új fejezetet !!!magyarán még nem olvastam elllll

Szerk: Trisa 2007-10-13 21:50:37
beküldve: 2007-10-13 17:31:41
(#72) Igen,legyünk nyugodtak,és gyűjtsük a chakrát a következő fejezethez

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
nézd el neki, lehet h nem sértésnek szánta...
(amuyg 1 kicsit télleg bunkó volt, Necro!
)

(amuyg 1 kicsit télleg bunkó volt, Necro!

Én már el is néztem ,amugy nincs harag csak a szúrkálodást nem birom.Bocsi mindenkinek.Amúgy nyugodt gyerek vagyok és kerülöm a konfliktusokat is.

beküldve: 2007-10-13 00:00:16
(#70)