Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-09-23 08:29:32
(#39) Érdekes lehet ,hogy Pain és Konan Jiraiya tanitványai voltak? Sőt tovább megyek lehet hogy Yondaime társai voltak a háromfős csapatban.
És lehet ,hogy ez a Tengus vérvonal igaz?
És lehet ,hogy ez a Tengus vérvonal igaz?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
keres egy csajt--> klánfeltámasztás
bár Sasuke inkább az a magányos farkas típus, szal vhogy nem tudok mellé egy csajt sem elképzelni^^" Narutot annál inkábbXDDD *előtört a yaoi fan énje*
bár Sasuke inkább az a magányos farkas típus, szal vhogy nem tudok mellé egy csajt sem elképzelni^^" Narutot annál inkábbXDDD *előtört a yaoi fan énje*
Hát ha beteljesitette a boszúját biztos lenyugszik.És több ideje marad a csajokra is. De adig is szerintem még nagy hatalmi kisértések fogják érni, Itachi nem hiszem hogy megküzdeni szeretne vele, legalábbis biztos nem akarja megölni ittt még nagyobb tervek szövödnek.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-22 20:53:06
(#37) keres egy csajt--> klánfeltámasztás
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Amikor elindult a sztori: mi a 3 diák álma? Narutoé, ugye, - mégiscsak ő a főszereplő- az, hogy hokage legyen. Hááát... ha csak arra alapozunk, hogy a történetben mennyiszer elhangzott ez és sztem mindenki arra számít(ott) akkor még, hogy a sztori végére hokage lesz. Jelenleg viszont ettől azért még elég messze áll, nem? Akárhogyis nézzük még csak 15-16 éves és azért egy hokage-hoz bizonyos érettség is kell. Bár lehet, mostanában több hangsúlyt kap az a vágya, hogy Sasuket 'megmentse', azért gondolom a legfőbb álmáról még nem tett le. És ha már itt tartunk, Sasuke: fel akarja támasztani a klánt, azért az is időbe telne. (Jó nem gondolom, hogy ezt az időt mind bemutatná a sztori + a középpontban mégiscsak a Naruto-s dolog áll.) <-- ezt nem én írtam de ez előbb nem jól adta ki
NA várjunk csak hogy tudja sasuke feltámasztani a klánját? Biztos kétértelmű dolog de én csk az 1ik felét értem xD
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Szerk: kajichan 2007-09-22 17:40:11
beküldve: 2007-07-25 18:37:51
(#35) Jumino szerintem igazad van. Amúgy mi a neved az animaxen?
asszem ott Asuki Obichi és neked??
,, A kimondott vágyak, édes álmot ölnek! "
beküldve: 2007-07-25 10:03:06
(#33) beküldve: 2007-07-19 20:02:08
(#32) én fönn vok az animax fórumán is, de itt sztem jobb
,, A kimondott vágyak, édes álmot ölnek! "
beküldve: 2007-07-12 17:27:29
(#31) Úúú... tényleg azt kérdezted. De akkor én hol láttam a másik kérdést. Mindegy, nem nagyon érdekel. Amúgy van itt valaki aki regisztrálva van az animax fórumán?
beküldve: 2007-07-11 01:03:59
(#30) Szerintetek Sasuke tényleg ilyen lazán nyer? Mondjuk kapott ő is eleget, de azért mégis. Végig irányította volna a meccset?! Amúgy sztem Deidara felrobbantja magát vagy vmi ilyesmi... De mindenképp megpróbálkozik vmi hasonlóval, csak úgy bucsúzóul. De Tobi attól még ott van vhol, mint lehetséges ellenfél...
na egy smile-t beszúrok ide a végére, hogy ne csak a spoileres felirat legyen itt.
(Lehet kéne egy ilyen Shippuuden-es részt nyitni a manga szekcióban is... Mondjuk engem speciel nem zavar ez a sok spoileres dolog.)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-07-11 01:10:05
beküldve: 2007-07-11 00:47:27
(#29) Saphira: sztem úgy jött ide, hogy én azt igyekeztem megtudakolni, hogy mi történik az animeben és nem azt, hogy melyik rész jön ki. És pansy ezt írta le nekem.
Lehet kicsit kétértelműen fogalmaztam meg a kérdést , de most már ok.
pansy: hát most kicsit elgondolkodtam ezen a részén a dolognak. Remélem még nem mostanában lesz vége a sztorinak!
Erre pl. egy érvet tudnék felhozni.
Amikor elindult a sztori: mi a 3 diák álma? Narutoé, ugye, - mégiscsak ő a főszereplő- az, hogy hokage legyen. Hááát... ha csak arra alapozunk, hogy a történetben mennyiszer elhangzott ez és sztem mindenki arra számít(ott) akkor még, hogy a sztori végére hokage lesz. Jelenleg viszont ettől azért még elég messze áll, nem? Akárhogyis nézzük még csak 15-16 éves és azért egy hokage-hoz bizonyos érettség is kell. Bár lehet, mostanában több hangsúlyt kap az a vágya, hogy Sasuket 'megmentse', azért gondolom a legfőbb álmáról még nem tett le. És ha már itt tartunk, Sasuke: fel akarja támasztani a klánt, azért az is időbe telne. (Jó nem gondolom, hogy ezt az időt mind bemutatná a sztori + a középpontban mégiscsak a Naruto-s dolog áll.)
Persze, lehet, hogy Neked van igazad és hamar vége lesz. Mondjuk a sensei megoldja úgy, hogy az AK-val való leszámolás után benyomat két fejezetet, ami mondjuk x évvel később játszódik...
Azért én még egy ideig szívesen olvasnám...
Lehet kicsit kétértelműen fogalmaztam meg a kérdést , de most már ok.
pansy: hát most kicsit elgondolkodtam ezen a részén a dolognak. Remélem még nem mostanában lesz vége a sztorinak!
Erre pl. egy érvet tudnék felhozni.
Amikor elindult a sztori: mi a 3 diák álma? Narutoé, ugye, - mégiscsak ő a főszereplő- az, hogy hokage legyen. Hááát... ha csak arra alapozunk, hogy a történetben mennyiszer elhangzott ez és sztem mindenki arra számít(ott) akkor még, hogy a sztori végére hokage lesz. Jelenleg viszont ettől azért még elég messze áll, nem? Akárhogyis nézzük még csak 15-16 éves és azért egy hokage-hoz bizonyos érettség is kell. Bár lehet, mostanában több hangsúlyt kap az a vágya, hogy Sasuket 'megmentse', azért gondolom a legfőbb álmáról még nem tett le. És ha már itt tartunk, Sasuke: fel akarja támasztani a klánt, azért az is időbe telne. (Jó nem gondolom, hogy ezt az időt mind bemutatná a sztori + a középpontban mégiscsak a Naruto-s dolog áll.)
Persze, lehet, hogy Neked van igazad és hamar vége lesz. Mondjuk a sensei megoldja úgy, hogy az AK-val való leszámolás után benyomat két fejezetet, ami mondjuk x évvel később játszódik...
Azért én még egy ideig szívesen olvasnám...
beküldve: 2007-07-10 18:40:07
(#28) Igen,... tudom hol tart az anime, mert a manga mellett azt is olvasom De ez most, hogy is jött ide?
Egy kérdés: szerintetek milyen hosszú lesz a Naruto?
Csak azért kérdem, mert a manga már a 37-38. kötet körül jár és a part 2-t nemrég(?) kezdte csak el a mester. Tehát, ha az előző részt nézzük, akkor itt is lehet még számítani "pár" fejezetre. Én csak azon gondolkodom, hogy ezt az Akatsukis dolgot lehet-e ennyire sokáig húzni?
És vajon milyen lesz a végső összecsapás? Vagy lesz-e ilyen?
Sztem Sensei már nem sokáig fogja húzni a mangát, főleg, hogy már vannak jövőbeli tervei is (seinen manga). Meg szerintem a történetből is az látszik, hogy a vége felé járunk.
Pl. hogy Kakuzu és Hidan igen gyorsan elpatkoltak, Orochimaruról nem is beszélve (ok ok, ő még ott van Kabutoban és még visszatérhet. Aztán Deidarának sincs már sok hátra, ahogy így elnézem.
Saphira: Az anime most a Gaara-megmentős arcnál tart. Szóval messze nem érte még utol a mangát.
És lécci vki árulja már el nekem, hogy merre járnak az animeben. (Azt tudom, hogy a 19-20. rész körül.) Köszike előre is.
Aha nemsokára választ kapok a kérdésemre A tiédre rátérve: A shippuuden 20. része Július 19-én jön ki. Sajna megint késik két hetet A 21. rész pedig július 26-án jön ki.
beküldve: 2007-07-09 00:54:36
(#25) Na, Saphira mostmár lassan meg van a válasz a múltkori kérdésedre, hogy ki győz.
És lécci vki árulja már el nekem, hogy merre járnak az animeben. (Azt tudom, hogy a 19-20. rész körül.) Köszike előre is.
Csak azért kérdem, mert a manga már a 37-38. kötet körül jár és a part 2-t nemrég(?) kezdte csak el a mester. Tehát, ha az előző részt nézzük, akkor itt is lehet még számítani "pár" fejezetre. Én csak azon gondolkodom, hogy ezt az Akatsukis dolgot lehet-e ennyire sokáig húzni?