Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-07-07 15:42:34
(#24) Azoknak, akik a mangát is olvassák( mint ahogy én is ) Szóval azok sem ismerik az összes Akatsuki tagot.
Megpróbálom összeszedni őket. Itachi, Kisame, Deidara, Tobi, Zetsu, A Leader de neki még nem láttuk az arcát, csak a szemét, és amúgy ő a főnök., Hidan meg a társa de ők meghalnak, Sasori de ő is meghal, és még ott van az a relytéjes lila hajú személy aki minden bizonnyal nő.
beküldve: 2007-07-06 20:28:42
(#23) Kedvenc Akatsuki tag?
Nézzétek meg az új avatárom !
Monnyuk én csak az anime verziót ismerem, úgyhogy van még
néhány ismeretlen tag...
Nézzétek meg az új avatárom !
Monnyuk én csak az anime verziót ismerem, úgyhogy van még
néhány ismeretlen tag...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-07-06 16:13:27
(#22) Na ez a 30%-os chakra megközelítés hangzik eddig a legjobban.
És én is remélem, hogy Kishimoto valahogy kihozza a bajból Sasukét, mert ha nem akkor nagyon dühös leszek. Bár az szent igaz, hogy Sasukét tuti, hogy nem fogják megölni, elvégre Gaarát is feltámasztották, akkor viszont miért végeznének ki egy másik főszereplőt, akinek ráadásul igen fontos szerepe van. De arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ki győz.
beküldve: 2007-07-06 00:34:21
(#21) hát sztem az mangekyou sharingannal az lehetett a gondja, hogy iszonyú sok csakrát igényel és akkor pont nem volt neki annyi. hiszen - ha jól emlékszem- akkor csak a csakrájának 30%-át használta. persze lehetett más oka is... de sztem ez elég meggyőző.
amúgy ha van írnivalód csak nyugodtan. én nagyon szívesen beszélgetek a témában.
sasuke vs. deidara
hát szerintem... ha reális ésszel gondolkozunk(ezt a mangáknál persze ált-ban nem szabad ), akkor Sasuke nem veszthet-na jó veszthet, de elvileg nem halhat meg-, mert
1. ő az egyik főszereplő és mégha esetleg meg is hal -amit naaaagyom nehezményeznék - akkor max. a végén
2. egy Itachival való meccse még nagyon esedékes lenne, mert különben mire volt az egész felhajtás.
bár tény, hogy most nagyon sz*r szituba keveredett, és kiváncsi vagyok, hogy fogja ebből Kishimoto kihozni. MERT NAGYON REMÉLEM, HOGY KI FOGJA!!!!
deidara szempontjából meg... sztem igaz, amit a külföldi fórumon olvastam, hogy ált-ban akkor szokott meghalni vki, amikor a múltját elemzik. ld. pl. előzőleg Oro-t és Sasorit.
vélemény?
azért ilyen spoileres cuccba írtam, mert sztem az anime még nem tart itt és nem akarom elrontani annak sem a szórakozást, aki a mangát nem olvassa.
amúgy ha van írnivalód csak nyugodtan. én nagyon szívesen beszélgetek a témában.
sasuke vs. deidara
hát szerintem... ha reális ésszel gondolkozunk(ezt a mangáknál persze ált-ban nem szabad ), akkor Sasuke nem veszthet-na jó veszthet, de elvileg nem halhat meg-, mert
1. ő az egyik főszereplő és mégha esetleg meg is hal -amit naaaagyom nehezményeznék - akkor max. a végén
2. egy Itachival való meccse még nagyon esedékes lenne, mert különben mire volt az egész felhajtás.
bár tény, hogy most nagyon sz*r szituba keveredett, és kiváncsi vagyok, hogy fogja ebből Kishimoto kihozni. MERT NAGYON REMÉLEM, HOGY KI FOGJA!!!!
deidara szempontjából meg... sztem igaz, amit a külföldi fórumon olvastam, hogy ált-ban akkor szokott meghalni vki, amikor a múltját elemzik. ld. pl. előzőleg Oro-t és Sasorit.
vélemény?
azért ilyen spoileres cuccba írtam, mert sztem az anime még nem tart itt és nem akarom elrontani annak sem a szórakozást, aki a mangát nem olvassa.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-07-05 09:21:45
(#20) Ha ha ha!!!! Vééégreee ííírtak. Amúgy én is gondoltam rá, hogy azért nem tudja használni a ms-t mert az nem a saját teste ( Csak hát valamivel fel kellett , hogy keltsem az érdeklődéseket) De ebben a feltevésben az a böki, hogy akkor az egyszerű sharingant is miért tudja használni, hiszen az is vérvonal képesség És hát ha tényleg csak ezért nem tudta volna, akkor gondolom beraktak volna egy részt, ahol ezt el magyarázzák, hogy a nehéz felfogásúak is lenyugodjanak. De az igaz, hogy eddig még ez a legjobb feltevés, és én is osztozom a véleményedben. Tovább haladva, nekem sem tűnt Sasuke valami boldognak amikor a Kyuubi megemlítette Madarát. És nekem is Itachi a kedvencem az Akatsukiból, és én is úgy gondolom, hogy a vezér a legerősebb, Oké, alapállásra állítom z ujjaimat és nem írok többet, de ha valaki idegösszeroppanást kapott, az értelmetlen szövegemtől, annak sajnos nem tudom állni az ellátását. Óóó... ,még egy kérdés, szerintetek ki győz, a Dei vs. Sasuke harcban?
én személy szerint Itachit részesítem előnyben , de azért a vezetőjük -valószínűleg- a legerősebb.
Ugyanígy gondolom én is.
beküldve: 2007-07-05 01:05:59
(#18) hali!
az Itachi-s dologgal az előttem szólók véleményén osztozom.
hát, hogy Madara ki lehet, arra talán lesz még vmi utalás. (nem tom, de nekem úgy tűnt, hogy Sasukenek nem okozott különösebb örömet, mikor megemlítették a nevét, de lehet, hogy ez csak személyes meglátás. )
amúgy én csak a mangát olvasom ...egyenlőre... remélem azért minnél előbb az animere is sor kerül.
viszont pár képet láttam már az animeből és teccett!!
amúgy vki meg tudná mondani, hogy kb. milyen résznél járnak most?(nem akarok itt a mangából spoilerezgetni...)
még egy kérdés:
szerintetek ki a legerősebb Akatsukis tag?(vagy esetleg ki a kedvenc?)
csak mert néha olvasok külföldi fórumokat a témában és elég jól el tudnak vitatkozni róla... ebben a témában vhogy mindenkinek más a véleménye.
én személy szerint Itachit részesítem előnyben , de azért a vezetőjük -valószínűleg- a legerősebb.
az Itachi-s dologgal az előttem szólók véleményén osztozom.
hát, hogy Madara ki lehet, arra talán lesz még vmi utalás. (nem tom, de nekem úgy tűnt, hogy Sasukenek nem okozott különösebb örömet, mikor megemlítették a nevét, de lehet, hogy ez csak személyes meglátás. )
amúgy én csak a mangát olvasom ...egyenlőre... remélem azért minnél előbb az animere is sor kerül.
viszont pár képet láttam már az animeből és teccett!!
amúgy vki meg tudná mondani, hogy kb. milyen résznél járnak most?(nem akarok itt a mangából spoilerezgetni...)
még egy kérdés:
szerintetek ki a legerősebb Akatsukis tag?(vagy esetleg ki a kedvenc?)
csak mert néha olvasok külföldi fórumokat a témában és elég jól el tudnak vitatkozni róla... ebben a témában vhogy mindenkinek más a véleménye.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-07-04 23:53:59
(#17) akkor ugorjunk át Itachira, szerintetek miért nem tudja használni a mangekyou sharingant?
csak hogy ne aludj...
azért nem tudta használni mert az nem Itachi volt hanem egy átalakított fickó. Mivel a mangekyou sharingan képességének feltétele van ezért a másolat nem tudja használni. SZERINTEM
Tudom hogy ez már egy régebbi részben kiderül, de hátha valaki még nem látta...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-07-04 15:25:43
(#15) Jaj, elaludtam volna, bár azt nem csodálom. Ez az oldal tényleg kihalt, lehet, hogy miattam. Igen, valóban uncsi a szövegem, de hogy ennyire. Mindegy, inkább alszok tovább.
beküldve: 2007-07-03 09:37:26
(#14) De kihalt ez az oldal, egy kicsit fel kéne dobni rajta az életet. Mondjuk hozzuk vissza a Sasuke & Kyuubi társalgás közben említett Uchiha Madara találgatós témát. Vajon ki lehet ő? De ha ez nem tetszik, akkor ugorjunk át Itachira, szerintetek miért nem tudja használni a mangekyou sharingant? Na remélem már fog valaki írni mert mindjárt elalszok
héjhéjhéj...ez má megin spoiler?
Ez a sok spoilerező... Lehet, hogy kéne egy topik, ahol mindenki elmondhatja, hogy mi lesz majd akármelyik animében úgy 10 rész múlva. Nehogy má' meglepődjünk a fordulaton.
beküldve: 2007-06-30 00:00:51
(#12) héjhéjhéj...ez má megin spoiler?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-29 08:24:01
(#11) Az a rész lesz jo mikor csinálja a rasenshurikent Az tuti olvastam mangába de az vagy 25 rész még de nagyon kiri lesz
Én például olvastam az Eragont, mind a két részét. És tuti, hogy a harmadikat is elolvasom.
naaa te máris 1 szimpatikus lány? vagy
nem tudom miért van de igy forumokon néha szóba jön és valahogy soha senki nem olvasta...mindig ojan emberkéket fogok ki
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-06-28 10:57:14