Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Naruto - Shippuuden
Szeritnem Deidara eltűnt a másik dimenzióba, nem?...aztán Itachi majd visszahozza...vagy csak egy klón volt ,ami felrobbant...de mindenesetre,ha Deidara itt meghalt és slussz passz...akkor én nem tudom...belenyomom a fejem a WC be...ezt nem bírom felfogni ésszel...ennyire nem térhet el az anime a mangától...Sasuke még csak elő sem került...jesszusom...az a káosz ami most támadt itt a fejemben..na mindegy...
ami meg még egy lapáttal tesz ez egészre,az az,hogy...egy ismerősöm mondta...hogy (mondjujk teljesen jogosan) ,hogy minden sejthető előre...Sasuke megöli Itachit téren meg pláne...mert ugye Itachi meg fog vakulni stb...de én még(visszatérve a mangához) ott is lemaradtam,...hogy ugye Itachi meg Sasuke egy sötét vmi helyen elkezdtek harcolni...aztán egy pár fejezettel későőbb anniy volt,hogy Sasuke meg a csapata mennek...el...messze...mintha misem történ volna...
(bocseee kis időcsúszás van az üzenetnél..Holciét még nem olvastam,nehézségek adótak,és lemaradtam XD Gomen!)
ami meg még egy lapáttal tesz ez egészre,az az,hogy...egy ismerősöm mondta...hogy (mondjujk teljesen jogosan) ,hogy minden sejthető előre...Sasuke megöli Itachit téren meg pláne...mert ugye Itachi meg fog vakulni stb...de én még(visszatérve a mangához) ott is lemaradtam,...hogy ugye Itachi meg Sasuke egy sötét vmi helyen elkezdtek harcolni...aztán egy pár fejezettel későőbb anniy volt,hogy Sasuke meg a csapata mennek...el...messze...mintha misem történ volna...
(bocseee kis időcsúszás van az üzenetnél..Holciét még nem olvastam,nehézségek adótak,és lemaradtam XD Gomen!)
Na jó Trisa akor most ved elő a Naruto Shippuuden Manga 277. fejezetét és akor néz utána.De elmondom mégegyszer Deidara most nem hal meg ami felrbban az csak egy Deidara klon a Mangába és az Anime-be is ugyanaz a fő szál.
Jóvanna! már megrtettem és mondtam,hogy utólag írtam...:P és amúgy meg kösz...:P pont kerestem fejezetet ,de nem emiatt
Oké akor már én is megnyugodta .Tudod amikor én valamire nem emlékszem mindig visszanézem a dolgot.Na de most akor már minden világos ugye?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szeritnem Deidara eltűnt a másik dimenzióba, nem?...aztán Itachi majd visszahozza...vagy csak egy klón volt ,ami felrobbant...de mindenesetre,ha Deidara itt meghalt és slussz passz...akkor én nem tudom...belenyomom a fejem a WC be...ezt nem bírom felfogni ésszel...ennyire nem térhet el az anime a mangától...Sasuke még csak elő sem került...jesszusom...az a káosz ami most támadt itt a fejemben..na mindegy...
Na jó Trisa akor most ved elő a Naruto Shippuuden Manga 277. fejezetét és akor néz utána.De elmondom mégegyszer Deidara most nem hal meg ami felrbban az csak egy Deidara klon a Mangába és az Anime-be is ugyanaz a fő szál.
Jóvanna! már megrtettem és mondtam,hogy utólag írtam...:P és amúgy meg kösz...:P pont kerestem fejezetet ,de nem emiatt
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-30 18:25:15
(#51) DE ÉN NEM AKAROM ,HOGY SASUKE MEGÖLJE ITACHIIIT ˝-hisztiroham-
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-30 18:16:02
(#50) Szeritnem Deidara eltűnt a másik dimenzióba, nem?...aztán Itachi majd visszahozza...vagy csak egy klón volt ,ami felrobbant...de mindenesetre,ha Deidara itt meghalt és slussz passz...akkor én nem tudom...belenyomom a fejem a WC be...ezt nem bírom felfogni ésszel...ennyire nem térhet el az anime a mangától...Sasuke még csak elő sem került...jesszusom...az a káosz ami most támadt itt a fejemben..na mindegy...
Szerk: Trisa 2007-09-30 18:18:23
Így van..a manga mindenek felett...és üssetek le és és lincseljetek meg,de szerintem ,amit tegnap az animében láttam...teljesen más volt mint a manga...magyarán nem ugyanaz volt a mangában ,mint az animében.... ??? vagy már megint szenilisségem tört elő???? o.O
Szerintem se...Deidara nem akkor robantja fel magát mikor Sasuke-val harcol,és ott van Tobi? És olyan fura hiányérzetem van mintha pár(?) fejezetni manga kimaradt volna.
Ültem,néztem és ennyi reakcióm volt:mivvan ?
Nem a Mangába is csak Deidara klonja robbant fel.Valóban kitoldoták az Animet és kicsit megvariálták de a lényeg maradt ugyanaz.
Így van..a manga mindenek felett...és üssetek le és és lincseljetek meg,de szerintem ,amit tegnap az animében láttam...teljesen más volt mint a manga...magyarán nem ugyanaz volt a mangában ,mint az animében.... ??? vagy már megint szenilisségem tört elő???? o.O
Szerintem se...Deidara nem akkor robantja fel magát mikor Sasuke-val harcol,és ott van Tobi? És olyan fura hiányérzetem van mintha pár(?) fejezetni manga kimaradt volna.
Ültem,néztem és ennyi reakcióm volt:mivvan ?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-09-30 17:50:55
jaja...ha ezt a megállapítást az Uchiha klános dokumnetáncióra (asszem hívhatjuk így, amilyen részletes) alapoztad, akkor igaz lehet ...mellesleg Itachi tuti akar vele vmit, mert nem az a tipus, aki emberbaráti szeretetből csak úgy életben hagyta volna a kistesót...
a csajos dologról meg..sztem Sakura bejött neki, csak az ego...meg a bosszú...hát kicsit előbbre való volt. de aztán még lehet vmit... a klánt máshogy nehéz lesz feltámasztani.
Hinata viszont legyen már Narutoé!!!annyira megérdemelné!
a csajos dologról meg..sztem Sakura bejött neki, csak az ego...meg a bosszú...hát kicsit előbbre való volt. de aztán még lehet vmit... a klánt máshogy nehéz lesz feltámasztani.
Narutonak csak beérik annyira a feje,hogy észreveszi Hinata érzelmeit.Ö az aki maradt az a cserfes kisfiú de viszont érdekes hogy más emberi kapcsolatoknál tud igen komoly is lenni.Hát ez a Uchiha Klán Története felraktam egy másik fórumon ezt amit Trisa itt is belinkelt és majdnem megkéseltek ,hát minden ember máskép reagál rá. De ha most beleolvasunk a 370. fejezet után nagyon egybe vágnak a dolgok.De még Tobi utolsó mondatai is talán a Tengus vérvonalt igazolják.Ja álitolag ez az eredeti angol nyelvü változat.
[Link]
beküldve: 2007-09-30 17:35:34
(#46) Így van..a manga mindenek felett...és üssetek le és és lincseljetek meg,de szerintem ,amit tegnap az animében láttam...teljesen más volt mint a manga...magyarán nem ugyanaz volt a mangában ,mint az animében.... ??? vagy már megint szenilisségem tört elő???? o.O
Szerk: Trisa 2007-09-30 17:36:01
beküldve: 2007-09-30 12:56:59
(#45) Nekem a Shippuuden manga is meg a sima is nagyon bejött,de ha nem akarod lelőni a várható dolgokat akkor olvasd csak a Shippuudent,de MANGÁT olvasni ígyisúgyis gyönyör
beküldve: 2007-09-30 12:13:43
(#44) YO! Szükségem lenne némi infóra...
Szóval én eddig csak az anime verziót követtem, de szeretném elkezdeni a mangát is. Az lenne a kérdésem hogy ha a manga Shippuuden részétől kezdem lemaradok-e valamilyen lényeges dologról?? (mer az eleje egyszer csak megjelenik magyarul másrészt pedig a sztori folytatása érdekelne...)
Szóval én eddig csak az anime verziót követtem, de szeretném elkezdeni a mangát is. Az lenne a kérdésem hogy ha a manga Shippuuden részétől kezdem lemaradok-e valamilyen lényeges dologról?? (mer az eleje egyszer csak megjelenik magyarul másrészt pedig a sztori folytatása érdekelne...)
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
keres egy csajt--> klánfeltámasztás
bár Sasuke inkább az a magányos farkas típus, szal vhogy nem tudok mellé egy csajt sem elképzelni^^" Narutot annál inkábbXDDD *előtört a yaoi fan énje*
bár Sasuke inkább az a magányos farkas típus, szal vhogy nem tudok mellé egy csajt sem elképzelni^^" Narutot annál inkábbXDDD *előtört a yaoi fan énje*
Hát ha beteljesitette a boszúját biztos lenyugszik.És több ideje marad a csajokra is. De adig is szerintem még nagy hatalmi kisértések fogják érni, Itachi nem hiszem hogy megküzdeni szeretne vele, legalábbis biztos nem akarja megölni ittt még nagyobb tervek szövödnek.
jaja...ha ezt a megállapítást az Uchiha klános dokumnetáncióra (asszem hívhatjuk így, amilyen részletes) alapoztad, akkor igaz lehet ...mellesleg Itachi tuti akar vele vmit, mert nem az a tipus, aki emberbaráti szeretetből csak úgy életben hagyta volna a kistesót...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Most olvastam a köv. fejezetet-hogy néz ki Pain??Az előző teste sokkal jobb volt(szerintem).Csak szerintem Deidara-beütéses a pasas így?
egyetértek!!!
amikor először ránéztem, hirtelen azt hittem Deidara támadt fel hamvaiból... és a régi dizájn nekem is jobban tetszett...itt vhogy nem néz ki jól az a sok piercing-féleség az arcán...
bár úgy tűnik neki ez vmi képesség lehet, hogy állandóan testet vált...gyerekként tök máshogy nézett ki.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-09-23 17:53:40
(#41) Háthát...tényleg elég Deidara beütése van szegénynek...biztos Kishimoto-sensei is hiányolja,ezért így vissazhozta ami meg az az uchhihákat illetti...lehet,hogy tényleg felélesztik...a Tengu-királyt?az eléggé...hihetetlen volna...o.O mindenesetre hijrá Itachi n_n és ha ez a teóriás Tengus izé igaz..akkor még Nejiék is bejöhetnek a képbe ... és...megalapítják az új klánt...Sasuke összejön Hinataval és kész az új vérvonal... XD( borult elme vissztért)
Szerk: Trisa 2007-09-23 17:54:39
beküldve: 2007-09-23 12:33:34
(#40) Most olvastam a köv. fejezetet-hogy néz ki Pain??Az előző teste sokkal jobb volt(szerintem).Csak szerintem Deidara-beütéses a pasas így?