Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Naruto - Shippuuden
beküldve: 2007-10-25 21:30:04
(#174) nananaaaaa...Necrokid nagyon csúnya dolgokat mondasz
ebből a sorból max ino hajjon meg...de lehetőleg őse
Majd Kishimoto sensei eldönti mi lesz, hovatovább

ebből a sorból max ino hajjon meg...de lehetőleg őse

Majd Kishimoto sensei eldönti mi lesz, hovatovább

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-10-25 21:30:37
Remélem a következő szereplők hamarosan meghalnak
:
Sakura, Itachi, Sasuke, Ino, Shikamaru
Nagyjából ennyi, remélem nem nyúztok meg érte

nade kérem...ebben semmi logika nincs (azon kívül, hogy "akit utálok az hulljon")
De Sakura tuti nem hal meg...és másr oka sincs rá, már nem olyan szánalmas, mint régen
Itachi/Sasuke...hmmmm az úgy üti egymást...egyik tuti élni fog és sajna valószínűleg Sasuke

ino?? Shikamaru??? most miért??smemi vizet nem zavarnak...megvannak nagyon jól...:P
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-10-25 21:14:29
beküldve: 2007-10-25 21:04:22
(#172) Remélem a következő szereplők hamarosan meghalnak
:

és ki marad

"hn" :/
De gonosz vagy...Kakashi, mondjuk egyszerűen tuti, hogy nem fog elhalálozni, de azért mégiscsak gonosz volt :P(de embaj...én is gyakorta vagyok gonszzzz)
egy szóval nem mondtam, hogy Kakashi haljon meg

"hn" :/
beküldve: 2007-10-25 19:45:53
(#169) Remélem a következő szereplők hamarosan meghalnak
:

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-25 19:24:08
(#168) beküldve: 2007-10-25 19:21:13
(#167) beküldve: 2007-10-25 19:20:34
(#166) beküldve: 2007-10-25 19:18:21
(#165) beküldve: 2007-10-25 17:44:55
(#164) [QUOTE
az meg 100%, hogy Sasuke egyedül akar megküzdeni Itachival, mert... nem lehet akkora.. bunkó (jó, ezt a szót így fura használni xD) , h +3 emberrel menjen a bátyus ellen. Azért ennyi gerinc van benne...
[/QUOTE]
Nehehe...akkor úgy látszik megint kétértelműen fogalmaztam
, mert mindenki így reagált rá
...(amúgy most, hogy visszaolvastam jogos...
)
szóóval az tuti, hoy Sasuke Itachival egyedül akar megküzdeni (ezt még jópár hsz-el előbb én is leírtam), de itt most pl arra gondoltam, hgy csak nem lesz olyan hülye, hogy egyedül fog odamenni (Itachi kijelentésével ellentétben)...elvégre valszeg ketten várnának rá... tekintve, hogy h az AK-sok nem szeretnek magányos farkas módjára mászkálni. Viszont Itachiból nem nézem ki, hogy feltétlen egyedül akar megküzdeni vele vagy hogy meg akarja ölni az öcsit, mert azt már megtehette volna jópárszor... tehát lehet más céljai vannak...mondjuk elkapni az öcsit
na ez esetben ciki lenne ha egyedül állítana oda...
Amúgy meg...
Nekem nincs bajom Karinnal, sztem Suigetsuval jól elhülyülnek, kicsit feldobják azt a csapatot is...
Suigetsut én is nagyon birom...haláli!
Kakashi tragikus halálának "enyhén" nem örülnék, mert 1: az egyik kedvencem a sorozat indulása óta, 2: (ebből kifolyólag) sztem egy csúcsszuper karakter...
)
A spoilerről... először is bocsi érte, legközelebb körültekintőbb leszek...
de sztem hiába teszek be egy spoilert, ha amúgy mások sem nagyon használják...
Abban hogy animes részlegen vagyunk igazad (még anno mondtam is, hogy kéne nyitni egy manga part II-s topikot, ha vkit zavar ez a sok spoileres dolog, de senki nem lépett ez ügyben...tehát...
)
az meg 100%, hogy Sasuke egyedül akar megküzdeni Itachival, mert... nem lehet akkora.. bunkó (jó, ezt a szót így fura használni xD) , h +3 emberrel menjen a bátyus ellen. Azért ennyi gerinc van benne...

Nehehe...akkor úgy látszik megint kétértelműen fogalmaztam

szóóval az tuti, hoy Sasuke Itachival egyedül akar megküzdeni (ezt még jópár hsz-el előbb én is leírtam), de itt most pl arra gondoltam, hgy csak nem lesz olyan hülye, hogy egyedül fog odamenni (Itachi kijelentésével ellentétben)...elvégre valszeg ketten várnának rá... tekintve, hogy h az AK-sok nem szeretnek magányos farkas módjára mászkálni. Viszont Itachiból nem nézem ki, hogy feltétlen egyedül akar megküzdeni vele vagy hogy meg akarja ölni az öcsit, mert azt már megtehette volna jópárszor... tehát lehet más céljai vannak...mondjuk elkapni az öcsit

na ez esetben ciki lenne ha egyedül állítana oda...

Amúgy meg...

Nekem nincs bajom Karinnal, sztem Suigetsuval jól elhülyülnek, kicsit feldobják azt a csapatot is...

Kakashi tragikus halálának "enyhén" nem örülnék, mert 1: az egyik kedvencem a sorozat indulása óta, 2: (ebből kifolyólag) sztem egy csúcsszuper karakter...

A spoilerről... először is bocsi érte, legközelebb körültekintőbb leszek...
de sztem hiába teszek be egy spoilert, ha amúgy mások sem nagyon használják...

Abban hogy animes részlegen vagyunk igazad (még anno mondtam is, hogy kéne nyitni egy manga part II-s topikot, ha vkit zavar ez a sok spoileres dolog, de senki nem lépett ez ügyben...tehát...

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-10-25 17:47:27
beküldve: 2007-10-25 17:27:54
(#163) ésigen, az új shippi részben (32. mégcsak rawban nézhető) benne van TOBI
FWA-ban már annyira megszoktam őt, kicsit fura számomra ez a hang, de annyira nem rossz, majd megszokomXD

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
De gonosz vagy...Kakashi, mondjuk egyszerűen tuti, hogy nem fog elhalálozni, de azért mégiscsak gonosz volt :P(de embaj...én is gyakorta vagyok gonszzzz)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-10-25 12:59:18
(#161) beküldve: 2007-10-24 20:28:16
(#160) Kakshi télleg olyan karakter aki örök...

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."